Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kozuszka38
Postów 1572
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję,już doczytałam w regulaminie ,że tydzien z którego wybierali kończył się 6.08 więc po ptokach
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też,już poleciałą reklamacja na ich zabezpieczenia nie do zdarcia i odpisali,że mam wysłać oba opakowania,tylko co to da
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszą wydać tutaj jest wszystko co dotyczy tych kart.Ja napisałam reklamację do Kauflandu,ę nie wydano mi reszty z bonu otrzymałam przeprosiny i w ramach rekompensaty bon kartę podarunkową wartości 20 zł na zakupy
http://www.kaufla...odarunkowe/index.jsp Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie 3 zgłoszenia i też nic
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję Ci bardzo,bo taka sytuacja jest bardzo upokarzająca.
Bedąc na Twoim miejscu napisałabym skargę na dany sklep.Sama pracuje w handlu i jest to dla mnie nie do pomyślenia potraktowanie w ten sposób klienta.
Opisywałam ostatnio na forum sytuację kiedy kupowałam w najbliższym kauflandzie i płaciłam kartą podarunkową 50 zł i oczywiście panie kasjerki jedna przez drugą stwierdziły,że wydać mogą tylko do 5 zł reszty. Nawet pani urzędująca w punkcie info potwierdziła.
Złożyłam zażalenie przez stronkę kauflandu .Na drugi dzień dostałam przeprosiny i zapewnienie,że sklep został o tym wraz z kierownikiem poinstruowany ponownie jak postępować z kartami podarunkowymi i to,że obojętnie jak reszta pozostała do wydania musi być zwrócona.W ramach rekompensaty przysłali mi 20 zł kartę podarunkową.Nie chodzi o ten bon,chociaż nie powiem bardzo mile mnie to zaskoczyło,lecz o to,żeby pokazać kto ma rację.Na razie nie byłam tam jeszcze na zakupach ale niebawem się tam zjawię,nie wiem co mnie czeka,ale myślę,że niemiłe panie nieco spokornieją.
Moja rada to napisz reklamację/zażalenie. Wyświetl w wątku >>
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż napisał im w wiadomości prywatnej na fb na razie czekamy. Wyświetl w wątku >>
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja nawet w spamie nie mam
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miał ktoś już też taką sytuację ??? Wyświetl w wątku >>
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję bardzo dzisiaj będziemy działać może się uda
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niby tak ale myślałam,że ktoś tutaj coś doradzi,bo obiło mi się o uszy,że ktoś miał taki sam problem niecierpiący zwłoki. Wyświetl w wątku >>
kozuszka38
Postów 1572
Punkty karne 0
Konkursy dodane