Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nniewidzialnaa
Postów 316
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wróciliśmy ze szczepienia, ostatniego przed długą przerwą, pani dr zważyła Mateuszka - 8,74kg Dwa dolne jedynki już wyszły, teraz ponoć wychodzą dolne dwójki
co do Mamo to ja to chyba się nie uda dostać bonus do prenumeraty, no ale to trudno, płakać nie będę
Pozdrawiam Mamuśki
A co do wózka to jest to wózek LOOLA, BebeConfort.
Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa te obawy mogłyby wynikać tylko z kwestii badań tego mleka?
Czy uważacie, że te kobiety oddające swoje mleko powinny dostawać za to jakieś pieniądze? Czy kobiety otrzymujące takie mleko powinny za nie płacić, tak samo jak płacą za mleko modyfikowane? Co myślicie np. o pomyśle odliczania sobie w formularzu PIT określonej kwoty za oddanie mleka, tak samo jak jest w przypadku krwi (o ile się nie mylę)?
dzięki za chęć wyrażania opinii Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.bankml...p;id=3&Itemid=69 Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do prania ubranek dziecięcych to ciągle z przyzwyczajenia używam Dzidziusia z płynem do płukania Dzidziuś. Bardzo mi się podoba zapach ubranek do wypraniu, a plamy schodzą bardzo dobrze Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za 6 dni skończy 5 miesięcy. Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do sprawy karmienia piersią to bardzo chciałam, karmiłam może z 2,5 m-ca, ale od samego początku mieliśmy problemy: w szpitalu Mateusz nie mógł dobrze chwycić, mimo pomocy wielu położnych, mimo stosowania nakładek; po wyjściu ze szpitala już na kontroli u pediatry okazało się, że w ogóle nie przybiera na wadze, więc praktycznie od początku było wprowadzone żywienie mieszane. jasne, że chciałam długo karmić dziecko, jednak nie zawsze można, mimo ogromnych chęci.. Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytałam, bo zastanawiałam się nad moim małym Szkrabkiem - ostatnio w ogóle na zupki nie miał ochoty, do soczków też się zniechęcił, tylko herbatka koperkowa mu w miarę smakowała, ale dzisiaj już jestem spokojna, bo marchewkową z ryżem bobovity z chęcią wypił
PS. Wróżyłam, że Dianek urodzi w imieniny swojego Maleństwa.. ciekawe czy już Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
domyślam się jakie to musi być upierdliwe, ja tego nie doświadczyłam, bo mojemu Mateuszkowi trochę się spieszyło i wyszedł miesiąc przed Wyświetl w wątku >>