Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nniewidzialnaa
Postów 316
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj wieczorem zważyłam Mateuszka, ale nie na wadze niemowlęcej, tylko łazienkowej - wyszło równe 10kg. A urodził się prawie 4 tyg. przed terminem- 2,76kg/ 51cm. Jak ten czas leci.. teraz to najlepiej widać Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia ciężko stwierdzić z tym ciężarem, wydaje mi się, że z postury są zbliżeni do siebie sprawdzę dzisiaj jego wagę Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia ciężko mi odpowiedzieć, bo nie mam wagi niemowlęcej, mogę jedynie oszacować na zwykłej wadze, dokładnie to zrobię jak się obudzi, tak mniej więcej myślę, że ok. 9,5kg. Ciuszki 80/86.
Porównałabym na oko z Mikusiem, ale nie widzę na fb aktualnego zdjęcia.. chyba, że to konkursowe..? Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Mateusz też ma tak zalecone, do 1 roku, jak nie dłużej.
Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój Mateusz używa obu rąk, z taką samą chęcią Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja właśnie chciałabym się standardowych pozbyć, ale Synek uparty
dziękuję za rady
Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam pytanie do mam - Mateusz nie chce pić z kubka niekapka, mamy i próbujemy już dość długo z niekapkiem firmy MAM, http://sklep.mamb...m_trainer_220ml.html
ale chyba ustnik ciągle nie jest dla niego zbyt odpowiedni. Żeby nie kupować na marne, czy któraś z was mogłaby doradzić butelkę z dość miękkim ustnikiem?
Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój Mateuszek też dzisiaj obchodzi 8 miesięcznicę
Czas bardzo szybko leci i widzę to po nim
Benasia zdjęcie bardzo ładne Ząbki ładnie kiełkują
My też już mamy dwie dolne jedynki, ale do zdjęć nie lubi pokazywać
Też się pochwalę synkiem
http://www.fotosi...5da74f0fa33ea0c.html Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22 różne rzeczy chodzą mi po głowie odnośnie Twojego ostatniego zdania Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na sali byłyśmy w 4 osoby, oczywiście ciągła rotacja, tak, że będąc w szpitalu w jednym pokoju poznałam chyba 8 kobiet
My dzisiaj z Mateuszkiem idziemy na wizytę u pediatry w ramach bezpłatnych wizyt z Mamo to ja Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to będzie dziwne, ale chyba dobrze nam ten pobyt zrobił. Myślę, że jakbym wyszła z Mateuszem szybciej nie ogarnęłabym się ze wszystkim później tak sprawnie w domu.. Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie także dotarł Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...m/PortalExtraProdukt
W kolejnym wpisie napiszemy, jakie produkty będą do testowania. 5 pierwszych mam, które napiszą POD KOLEJNYM POSTEM chcę testować, otrzyma produkty do przetestowania
Każda z testujących Mam zobowiązana będzie napisać po przetestowaniu recenzję (do 3 czerwca) - tylko pod tym warunkiem zgłaszajcie się do testów!!!
Recenzje zostaną opublikowane na naszym portalu. Szykujcie się Wyświetl w wątku >>
nniewidzialnaa
Postów 316
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i było tak samo jak u Ciebie może tak reaguje na dużą dawkę słodyczy? bo mój Mateusz po batoniku nie mógł się uspokoić, aż mi cały brzuch falował Wyświetl w wątku >>