Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kendi
Postów 78
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak jedna osoba zostanie z wygraną, której nie dostanie druga z kuponami, które są warte tyle co funt kłaków Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na razie to widzę podbijanie ceny paragonów 150 zl , 200 zł - może 300 zł ktoś sobie zażyczy.
nie wiem jak to się składa - może mam do ludzi pecha ale kiedy ktoś mnie prosi o pomoc pomagam, klikam czasem podpowiadam jak wygrać - gdy ja proszę to jakoś cisza - i jak tu zmienić nastawienie
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prostu jakiś czas temu kupowałam aparat od osoby, która miał 1000 pozytywnych komentarzy (wszystkie pozytywne) i co po wpłaceniu pieniędzy było wielkie zero. poszło kilka stów
i dlatego nie mam zaufania. tez gość był znany. na allegro kilka lat itd itp.
i przestańmy gadać o tym, że ktoś by oddał paragon - bo miałam takie przykłady, ze jak poprosiłam o głosy yo ludzie pisali, że niby klikali - prosili o glosy na siebie a mimo głosowania kilkunastu osób miałam ciągle jeden punkt. sorki ale na tym forum na uczciwość nie liczę.
z smsem nie kłamałam bo po prostu sms doszedł mi w 3 częściach z gratulacjami, ze wygrałam- znając mój niefart to pewnie znów kosmetyki - ale jeśli mówicie, że na kosmetyki nie trzeba wysyłać danych to może to pieniądze - cóż telefon czasem szwankuje szczególnie jak sie jest w metrze ))
jak juz raz ktoś cie oszuka to po prostu jesteś nie ufny. Przeżyjesz to to też taki będziesz )) Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam takiego szczęścia i pierwszy raz przez przypadek mi się zdarzyło, że nie mam kuponu.
i tka nie mogę przesłać kasy bo po prostu jej nie mam wiec uznajmy temat za zakończany ))) Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też jestem hurtownikiem - sprzedaje tylko ciuchy damskie i tez sie tego nie wstydzę
może nie mam takiego szczęścia jak mirek i nie wygrywam codziennie Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kończę tą dyskusje niech Mirek sprzedaje sobie co chce i jak chce - masz racje mi to nie pasuje wiec kończę temat )) i życzę Mirkowi powodzenia Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech ktoś inny skorzysta z propozycji ja na szczęście potrzebuje paragonu z 17,18 lub 19 maja -wolę stracić tą kasę niż przesłać komuś 150 zł w ciemno
nie obrażam Mirka tylko - mówię, ze nie każdy kto potrzebuje paragonu go zna i nie każdy może mu ufać w ciemno.
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy, że zmieni numer konta i po ptakach
może i potrzebuje pomocy ale uczciwej - a to nie jest propozycja uczciwa i już takie mam zdanie
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no po prostu kilka razy dałam się nabrać wiec uważam.
tak naprawdę to ktoś wysyłając paragon nic nie traci no chyba, ze zaufanie do ludzi a ten co wysyła kasę może stracić kasę i możliwość wygranej Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ktoś ot tak nie znając cie ma ci przesłać kasę 150 zł i liczyć na uczciwość ))
dobry żart Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli ktoś ma byłabym zobowiązana go odkupić za pieniądze lub kosmetyki dove, które dostanę.
pilne bo muszę odesłać paragon w ciągu 7 dni
pierwszy raz nie mam paragonu bo szczerze mówiąc dopiero jak wysłałam zgłoszenie przeczytałam, że paragon trzeba posiadać
proszę o info na priv
podzielę się kosmetykami które dostane lub dam kasę Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeterminowane czekoladki
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
herbatę piję w hektolitrach - szczególnie zielona i byłoby fajnie pojechać na plantacje herbaty - pewnie z powrotem miałabym niezły nadbagaż bo herbaty kupiłabym tonę )) Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapomniałam dodać że było to w 2003 roku. to juz 7 lat - mam nadzieję, że następne 7 lat będzie jeszcze bardziej udane w konkursach ))
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siostra kazała mi wysłać smsa do radia eski - nawet nie wiedziałam co to za konkurs - ale okazało się ze wygrałam jakimś cudem i tak to się zaczęło Wyświetl w wątku >>