Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz poprosić w sklepie, żeby wpisali Ci ręczie Pepsi + pieczątka sklepu, oczywiście przekreśl Coca-Cola i będzie ok Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin zakłada, że opublikują, więc w zasadzie powinni zamieścić wybrane prace-perełki Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie, kretyński żart z tym pożarem Wszystko ma swoje granice!
Jednak nie przeginajmy w drugą stronę, to dla niektórych jest jedyny dzień, kiedy mogą pochwalić się wygranym autkiem, lotem w kosmos itp, 6 w totka, co kto woli, kto o czym marzy Pewnie, że to nieco irytuje, kiedy człowiek myśli: kurcze nie docenili mnie w Vanishu, Winter Coffe i jeszcze w paru innych się na mnie nie poznali, ale trudno się nie zorientować, że ten wysyp dzisiejszych powiadomień, to jednak niewinny żart. Mam tylko nadzieję, że jutro już wszystko wróci do normy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodałabym jeszcze Almę, dzisiaj miała obradować komisja konkursowa Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sądzę. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRATULACJE Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj kupiłam woreczki śniadaniowe za 0,79zł i również dostałam kolejny już kupon, więc jeśli ktoś chętny,to z przyjemnością mu sprezentuję kuponik rabatowy na perfumy Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie brałam udziału w tym konku (bo z reguły nie biorę w konkach foto), ale mam kilku znajonych konkursowiczów, w tym zawodowego fotografa, którzy robią super foty i wygrywają, a teraz jeste w szoku !
Pierwszy etap i nikt ani z forum , ani nikt z moich grających tam znajomych nie wygrał żadnej z 10 nagród. Trochę dziwny ten konkurs. Zaleciało mi mysiorkami Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest plagiat,a Ty możesz spać spokojnie-Twój filmik jest lepszy Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się i jestem tego samego zdania.
Dla mnie ważne jest nie tylko CO wygrywam, ale JAK!
Akurat w tym konkursie nie brałam udziału, jednak potrafię cieszyć się z wygranej konkurencji, a największą stysfakcję i otarcie łez przynosi mi zawsze świadomość, że wygrałam z lepszym, a na pewno z grającym FAIR
Cieszę się jeszcze bardziej, kiedy szczęśliwm i grającym fair laureatem zostaje ktoś z nas, czyli z naszego forum Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś wygrał (na szczęście tylko na chwilę) główną nagrodę wykorzystując mój wiersz,ale zmieniając niektóre wyrazy analogicznymi i teraz już WIEM: on po prostu "mocno się wzorował"
Cieszę się, że mamy różne poglądy i że możemy je swobodnie wyrażać, więc wyrażę jeszcze jeden: kopiowanie pomysłu nie koniecznie stanowi plagiat, ale trudno mi się oprzeć wrażeniu, że jeśli ktoś się "mocno wzorował", to widocznie nie miał własnej inwencji twórczwej i takiegoż samego wkłdu, zrobił reprodukcję czyjegoś fotoobrazu, wykorzystał, niedawno nagrodzony, świetny pomysł i niezależnie od wszystkiego jest to obciach
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
boom30proszę: nie obrażaj nikogo, tylko dlatego, że ma odmienne zdanie od Twojego!
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie grałam w tym konku, fotki nie widziałam, bo zawartość strony z wynikami jest chwilowo niedostępna, ale powiem tak: sam wkład pracy nie wystarczy ,liczy się przede wszystkim pomysł i dlatego uważam, że nagroda nie jest w tym wypadku zasłużona (jeśli faktycznie,jest tak jak piszecie,że koncepcja jest całkowicie zerżnięta) To tak, jakby ktoś się strasznie napracował kopiując obraz Leonarda Da Vinci np: Damę z Łasiczką i uznał obraz całkowicie za swój.
Uważam, że jeśli pomysł jest skopiowany na beszczela, to obciach. Prawdziwy autor pomysłu przez kilka dni w kilka osób myślał nad pomysłem, przez kilka dni obmyślał każdy szczegół, a ktoś zerżnął jego pomysł i pracę w jedną sekundę, a potem został nagrodzony min właśnie "za pomysł", łamiąc przy tym w jeszcze jednym punkcie regulamin.
Uważacie, że wszystko jest w porządku? Ja uważam, że NIE. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kobieto! Dwie główne na Rossnecie!? Ciesz się i nie narzekaj!
Zdarza mi się wygrywać nieraz główne nagrody w konkach, ale na Rossnecie NIGDY i cieszę się z każdej nagrody 2 i 3 stopnia, ale chętnie zamieniłabym balsamy z Bonda,shampoo z Aussie, czy kremy do rąk 4Pory Roku na Twoje dwie główne sprzed kilku miesięcy
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dzwonili jeszcze,bo sami czekają. Ponoć najpierw zamieszczą wyniki na stronie Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko Mam info, że dzisiaj do g.17 będą wszystkie wyniki (tzn.wczorajsze i dzisiejsze).Miła pani poinformowała mnie, że czekają na decyzję fundatorów nagród Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam takie zdanie jak mia i lata doświadczeń
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane