Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#5844592 Napisano: 02.04.2014 11:47:52 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wkurzyłam się, bo mam duże zaległości w sprawdzaniu klasówek uczniów, ale jak zaczęłam sprawdzać to roześmiałam się do łez emotka uczeń klasy VI napisał: car to "król" Rosji, a jego żona to.... c..... cerata emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5844581 Napisano: 02.04.2014 11:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ale mi numer w odido zrobili z konkursem pepsi max emotka

kupiłam nawet za 15zł tej pepsi max- akurat dostawa była bo moich wielokrotnych prośbach i co się okazało? Po powrocie do domu na paragonie miałam nabitą Coca-Colę.. żenada emotka
taki paragon to ja mogę tylko smalcem posmarować emotka

Musisz poprosić w sklepie, żeby wpisali Ci ręczie Pepsi + pieczątka sklepu, oczywiście przekreśl Coca-Cola i będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5844484 Napisano: 02.04.2014 09:44:51 w Biedronka
magnus napisał(a):

marzenier napisał(a):

eee nie wydaje mi się żeby opublikowali..
za dużo tego
ale chętnie też bym poczytała
może się czegoś nauczę emotka

Nie podejrzewam,że opublikują

Regulamin zakłada, że opublikują, więc w zasadzie powinni zamieścić wybrane prace-perełki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5844172 Napisano: 01.04.2014 18:00:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

koper napisał(a):

deva napisał(a):

dzis bedzie sporo wygranych w mdw emotka

Wygląda na to, że będzie... Zastanawiam się czy tylko ja uważam takie żarty za mało śmieszne emotka

Nie tylko Ty...
Ja właśnie przeczytalam o Finishu i mi się smutno bardzo zrobiło, że znowu nic. Zanim się zorientowałam, że to żart (o ile). Generalnie nie lubię tego dnia, pamiętam jak znajomi wkręcili koleżankę, że jej sie meiszkanie pali. Wyszła z tego mega nieprzyjemna historia, ona prawie osiwiała, ludzie nie znają umiaru...

Faktycznie, kretyński żart z tym pożarem emotka Wszystko ma swoje granice!
Jednak nie przeginajmy w drugą stronę, to dla niektórych jest jedyny dzień, kiedy mogą pochwalić się wygranym autkiem, lotem w kosmos itp, 6 w totka, co kto woli, kto o czym marzy emotka Pewnie, że to nieco irytuje, kiedy człowiek myśli: kurcze nie docenili mnie w Vanishu, Winter Coffe i jeszcze w paru innych się na mnie nie poznali, ale trudno się nie zorientować, że ten wysyp dzisiejszych powiadomień, to jednak niewinny żart. Mam tylko nadzieję, że jutro już wszystko wróci do normy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5843684 Napisano: 31.03.2014 17:19:00 w NA CO CZEKAMY?
staszek napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Konkursy do rozwiązania!

Rossnet konkursy marcowe
Groszek
Grześki tygodniowe
Danio losowanie
Garnier loteria- rezerwa ma być na koniec miesiąca
Polo Persil
Biedronka E - etap I
Mbank- ostatnie II etapy
Colgate paskudy- szczoteczki
Groszek?
Delikatesy Centrum kupuj wygrywaj
Statoil Black

coś jeszcze? Poprawcie mnie gdyby już coś się rozwiązało

Top market hortex, persil lavender smolar gdzie zgłoszenie było z formularza

Dodałabym jeszcze Almę, dzisiaj miała obradować komisja konkursowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5838801 Napisano: 18.03.2014 12:01:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

staszek napisał(a):

mahuska napisał(a):

Z Blecka Statoil już informowali z pierwszego etapu??

nikt się jeszcze nie chwalił chyba

To tylko 2 nagrody w tygodniu,więc może nikt się tutaj nie pochwali emotka

w regulaminie wyraznie zaznaczyli, ze na wylonienie zwyciezcow maja czas do 24.03, wiec jeszcze macie szanse emotka

A czy ambasadamarek i 4frame to nie jest przypadkiem ta sama firma?

nie sądzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5837030 Napisano: 13.03.2014 12:37:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wygrać w loterii autko, to niesamowite szczęści emotka
GRATULACJE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5836063 Napisano: 11.03.2014 14:50:39 w Rossmann
79magda napisał(a):

asiam napisał(a):

edi999a napisał(a):

asiam napisał(a):

Sprzedam kupon rabatowy na 40 % na perfumy do drogerii Rossmann.Proszę o oferty z ceną na PW.

http://www.rossne...Ekupony%2005.03.2014

??? emotka
kupon można otrzymać do dowolnych zakupów- nawet za przysłowiową złotówkę

oczywiście, tylko najpierw je trzeba zrobić !

Ja oddam taki kupon za darmo emotka jeżeli komuś jest potrzebny emotka

Wczoraj kupiłam woreczki śniadaniowe za 0,79zł i również dostałam kolejny już kupon, więc jeśli ktoś chętny,to z przyjemnością mu sprezentuję kuponik rabatowy na perfumy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5830426 Napisano: 26.02.2014 15:52:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

scofield napisał(a):

isiulka napisał(a):

mgrzel napisał(a):

tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Widzę wyniki z PS3, kto od Nas został właścicielem Citroena??
Komu można gratulować??

Niestety,nie mnie emotka tylko subskrypcja.Ciekawa jestem ile było zgłoszeń. emotka

Nieraz wygrywałam w dość poważnych konkursach fotograficznych, byłam przekonana że ze zgłoszeniem wspięłam się na wyżyny własnej inwencji. Nie liczyłam na auto, bo wiadomo że tak łatwo nie ma, ale ogólnie na COŚ. a tu taki klops, nawet subskrypcji emotka Ciężki konkurs...

Ja też zrealizowałam pomysł i wydawało mi się, że dałam z siebie wszystko a tu WIELKIE NIC... No nic nadal jesteśmy w grze, więc trzeba uruchomić mózgownicę emotka

Z tego co ludzie piszą to ten konkurs ma masakryczną popularność wsród fanów ps3. A myślałam, że jestem w mniejszości emotka

hehe ja tez myslalem ze cos fajnego wyszlo a tu nic emotka a swoja droga zdjecie + opis wysylaliscie czy linki do youtuba itp ???

Ja wysłałam zdjęcie + opis. Linków mieli nie brać pod uwagę a czy stało się inaczej to nie wiem. Ogólnie jestem rozczarowana, bo wydawało mi się, że odwaliłam kawał dobrej roboty, a chwilowo nie mam nowego pomysłu.

Nie brałam udziału w tym konku (bo z reguły nie biorę w konkach foto), ale mam kilku znajonych konkursowiczów, w tym zawodowego fotografa, którzy robią super foty i wygrywają, a teraz jeste w szoku emotka !
Pierwszy etap i nikt ani z forum , ani nikt z moich grających tam znajomych nie wygrał żadnej z 10 nagród. Trochę dziwny ten konkurs. Zaleciało mi mysiorkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5827498 Napisano: 20.02.2014 17:01:28 w PLAGIATY
mia napisał(a):

aslota napisał(a):

Mnie by to nie ruszyło, pomysł jak pomysł ale ta końcówka z gadaniem i napisy to mnie zdenerwowały... Zajechało mi moim pomysłem. Nie będę do organizatora pisać w tej sprawie bo mam w zanadrzu asa, ale tak chciałam Wam przypomnieć żel licho nie śpi...

Plagiat to na pewno nie jest. Najwyżej inspiracja emotka
Poza tym Twój i tak moim zdaniem jest znacznie lepszy (i bardziej pomysłowy, i bardziej naturalny), więc kompletnie nie ma się co przejmować. emotka

To nie jest plagiat,a Ty możesz spać spokojnie-Twój filmik jest lepszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5826432 Napisano: 19.02.2014 10:58:38 w PLAGIATY
malenka napisał(a):

Ale oddzielmy dwie kwestie. Ludzie wyskakujący z kartonu to już z 40 lat temu w filmach się pojawiali. Tutaj chodzi o pomysł NADANIA SIĘ W PACZCE POCZTĄ, a biorąc pod uwagę fakt, że wyniki Cruhchips są dosyć świeże, można domniemywać, że autor zdjęcia na Lorda mocno się wzorował na czyimś pomyśle.

zgadzam się i jestem tego samego zdania.
Dla mnie ważne jest nie tylko CO wygrywam, ale JAK!
Akurat w tym konkursie nie brałam udziału, jednak potrafię cieszyć się z wygranej konkurencji, a największą stysfakcję i otarcie łez przynosi mi zawsze świadomość, że wygrałam z lepszym, a na pewno z grającym FAIR emotka
Cieszę się jeszcze bardziej, kiedy szczęśliwm i grającym fair laureatem zostaje ktoś z nas, czyli z naszego forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5826408 Napisano: 19.02.2014 10:35:47 w PLAGIATY
"mocno się wzorował" emotka emotka dobre stwierdzenie, nawet powiedziałabym mocne emotka
Ktoś wygrał (na szczęście tylko na chwilę) główną nagrodę wykorzystując mój wiersz,ale zmieniając niektóre wyrazy analogicznymi i teraz już WIEM: on po prostu "mocno się wzorował" emotka
Cieszę się, że mamy różne poglądy i że możemy je swobodnie wyrażać, więc wyrażę jeszcze jeden: kopiowanie pomysłu nie koniecznie stanowi plagiat, ale trudno mi się oprzeć wrażeniu, że jeśli ktoś się "mocno wzorował", to widocznie nie miał własnej inwencji twórczwej i takiegoż samego wkłdu, zrobił reprodukcję czyjegoś fotoobrazu, wykorzystał, niedawno nagrodzony, świetny pomysł i niezależnie od wszystkiego jest to obciach emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5826345 Napisano: 19.02.2014 08:08:57 w PLAGIATY

kalka

#5826333 Napisano: 19.02.2014 06:42:39 w PLAGIATY
I jeszcze jedno:forum jest po to, żeby dyskutować, a nie obrażać się nawzajem, więc pozwólcie wyrażać spostrzeżenia i opinie, nawet jeśli są inne od Waszych. Lepiej wspomnieć i poddać pod dyskusję to, czy coś jest plagiatem, czy też nie, niż przemilczeć temat dając ciche przyzwolenie na łamanie zasad, dobrych obyczajów, a nawet prawa.
boom30proszę: nie obrażaj nikogo, tylko dlatego, że ma odmienne zdanie od Twojego!
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5826332 Napisano: 19.02.2014 06:31:17 w PLAGIATY
magnus napisał(a):

isiulka napisał(a):

usmiech napisał(a):

Sam motyw pewnie był - wyskakiwać można też np. z zapakowanego prezentu, skrzyni, etc.

Tutaj jednak zerżnięto też wszystkie szczegóły z Crunchipsów nie tylko pomysł, ale i wszystkie detale - napis priorytet, pieczątka, adres na paczce dotyczący destynacji wycieczki będącej nagrodą, etc.

I przy okazji złamano regulamin - na zdjęciu nie ma pana wysyłającego zgłoszenie, co było jednym z wymogów, ujętych w regulaminie.

Zdjęcie jest super, pracy włożył ktoś nie mało, a jak masz z tym problem to napisz reklamacje a nie buntuj ludzi.

I zamiast siebie wsadził do niego babę emotka

Nie grałam w tym konku, fotki nie widziałam, bo zawartość strony z wynikami jest chwilowo niedostępna, ale powiem tak: sam wkład pracy nie wystarczy ,liczy się przede wszystkim pomysł i dlatego uważam, że nagroda nie jest w tym wypadku zasłużona (jeśli faktycznie,jest tak jak piszecie,że koncepcja jest całkowicie zerżnięta) To tak, jakby ktoś się strasznie napracował kopiując obraz Leonarda Da Vinci np: Damę z Łasiczką i uznał obraz całkowicie za swój.
Uważam, że jeśli pomysł jest skopiowany na beszczela, to obciach. Prawdziwy autor pomysłu przez kilka dni w kilka osób myślał nad pomysłem, przez kilka dni obmyślał każdy szczegół, a ktoś zerżnął jego pomysł i pracę w jedną sekundę, a potem został nagrodzony min właśnie "za pomysł", łamiąc przy tym w jeszcze jednym punkcie regulamin.
Uważacie, że wszystko jest w porządku? emotka Ja uważam, że NIE. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5826329 Napisano: 19.02.2014 06:03:48 w Rossmann
marzenier napisał(a):

No niestety.
Rossnet okazał się inwestycją bezzwrotną emotka
Chyba te moje dwie główne wygrane latem tamtego roku to był fuks początkującego.
Szlak !!

Kobieto! emotka Dwie główne na Rossnecie!? Ciesz się i nie narzekaj! emotka
Zdarza mi się wygrywać nieraz główne nagrody w konkach, ale na Rossnecie NIGDY i cieszę się z każdej nagrody 2 i 3 stopnia, ale chętnie zamieniłabym balsamy z Bonda,shampoo z Aussie, czy kremy do rąk 4Pory Roku na Twoje dwie główne sprzed kilku miesięcy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5825782 Napisano: 18.02.2014 13:48:30 w Rossmann
ewka656 napisał(a):

Ja nie dostałam maila ale jeśli był to mail grupowy to chyba musiał mieć taką samą treść do wszystkich ( chyba, że się mylę). Być może do kogoś dziś zadzwonią z główną emotka :)

Nie dzwonili jeszcze,bo sami czekają. Ponoć najpierw zamieszczą wyniki na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5825780 Napisano: 18.02.2014 13:41:57 w Rossmann
bachacz napisał(a):

frodo napisał(a):

Może osoba zajmująca się konkursami na ferie zimowe sobie wyjechała? emotka

A na te ferie pojechała oplem z bonda emotka emotka to nie ma co czekać emotka aż do końca ferii emotka

Spoko emotka Mam info, że dzisiaj do g.17 będą wszystkie wyniki (tzn.wczorajsze i dzisiejsze).Miła pani poinformowała mnie, że czekają na decyzję fundatorów nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5824966 Napisano: 17.02.2014 11:09:16 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

mrking napisał(a):

Czy Wy naprawdę myślicie, że agencje czytają te wszystkie zgłoszenia?? Czasami mogą być ich tysiące - jeśli nie trzeba numeru paragonu.. Z moich obserwacji i wywiadów wynika, że MediaContact i Smolar robią co im się podoba- przeważnie losują ileś tam lub przebierają "na oko" i dopiero potem z tego coś wybiorą.. Najbardziej rzeczowo podchodzi Columbit i Agencja A2- chyba ta co Profit robiła ostatnio.. Może macie jakieś inne zdanie?

Tak, mam inne.
Nawet diametralnie. emotka
Dla mnie Columbit losuje, a Smolar czyta. I to wcale nie żart z mojej strony - takie jest moje (inne) zdanie.

emotka mam takie zdanie jak mia i lata doświadczeń
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#5821029 Napisano: 10.02.2014 10:33:16 w Kupię...
0 0