Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie posądzam Grafa o takie praktyki, pozbycie się "układnego" pracownika chyba świadczy o tym, że Graf dba o swój wizerunek.
Mam nadzieję, że jednak był to tylko niewinny żarcik
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli nadal Smolara wykańcza ta obsesja
Jeśli chodzi to Grafa, to osobiści znam osobę (nie z naszego forum), która baaardzo często wygrywała tam zarówno główne jak i dodatkowe. Po interwencjach pisemnych osób z naszego forum, jeden z pracowników w Grafa zmienił pracę, a wtedy wygrywająca tam osoba (i parę innych notorycznie wygrywających) przestała już wygrywać. Na koniec powiem tylko, że ów pracownik Grafa był "dobrym" znajomym często nagradzanej osoby. Smutna opowieść, ale prawdziwa.
Nie dziwi mnie zatem czujność i wrażliwość na tym punkcie pracowników Grafa. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co, zgłaszamy propozycję zlikwidowania topu z paragonami??? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nagrody jakby nieco cieńsze.
Pamiętam czasy, kiedy najniższy nominał różnych bonów do wygrania wynosił 100 zł, teraz 50. Być może niedługo 30 zł zaoferują, a chętnych i tak będzie znacznie więcej niż kiedyś na te 100 złotowe nagrody. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie jest dokładnie odwrotnie! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż to!
A dzisiaj zadzwoniła do mnie koleżanka, geniusz konkursowy, wygrywa tyle, że połowa tych wygranych baaardzo by mnie satysfakcjonowała i mówi "czy nie wydaje Ci się, że coraz trudniej wygrać"
Agencje obniżają swoje ceny,tną koszty a konkursowiczów i ich zgłoszeń coraz więcej! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie podejrzewałam o taką technologię agencji zajmujących się konkami, no,no, ale kto wie.... Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mi się wydaje, że mają inną strategię, startery nie pomagają
Chyba mają inną taktykę rozpoznawania tekstów zawodowych konkursowiczów Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszę Wam powiedzieć, że bardzo lubiłam kidyś Smolara (zresztą z wzajemnością ), ale nabrałam dystansu kiedy jekieś pół roku temu zadzwoniłam do nich, a pan w trakcie rozmowy zdradził mi, że "chcą eliminować zawodowych konkursowiczów..." , więc się go spytałam co rozumie przez stwiedzenie zawodowy konkursowicz,bo przecież ten kto zagra z powodzeniem raz, czy drugi i zaczyna grać w konkursach staje się- można by powiedzieć -zawodowym konkursowiczem Oburzyłam się pytajac co złego widzi, że ktoś grać w konkursach częściej niż raz na rok, a poza tym to dzięki nam konkursowiczom, kręci się ich konkursowy biznes (ostatnio nawet bardzo)! W końcu z czego by żyli, gdyby nie my - brać konkursowa, która podnosi im "obroty konkursowe", poszli by na zieloną trawkę
No i zastanawia mnie co robią, by jak ta powiedział pan ze Smolara "eliminować zawodowych konkursowiczów" i czy firmy zlecające im projekty konkursowe życzyłyby sobie tego!? - Wątpię! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie Ja podawałam imię nazwisko i miejcowość, zatem trudno odsprzedać wygraną. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś ma wolny paragon, to proszę o kontakt na pw! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak myślałam Miejmy nadzieję, że te główne nie były losowane Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A TO Z PEWNOŚCIĄ !!!! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
E, No to przepraszam ! Zalożę się tylko, że autka, to nie były. (ja też raz na kilka lat mam u nich główną, ale właśnie z tych głównych mniejszych i nie słyszałam nigdy, aby ktoś na przestrzeni 6 lat chwalił się samochodem, albo voucherem na większą kwotę od p.Sławka, a było ich kilka) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, pamiętam te czasy... Tylko, że od temtej pory wiele się w Smolarze zmieniło.Prawdopodobnie nie pracują już ludzie, którzy wtedy wybierali,zresztą jest chyba już mniej pracowników. Mam wrażenie, że pan Adrian "rozpatruje" wszystkie konkursy i powiem szczerze, że według mnie ta jedna z solidniejszych dotychczas agencji zeszła na psy To oczywiście jest moje subiektywne zdania. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana, nie miej złudzeń raz na 100 konkursów wpadła pasta do zębów tylko dlatego, że to był wyjątek potwierdzający regułę A po ostatniej interwencji nie miał facet innego wyjścia Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fridanna, trzeba uszanować zarówno radość tych, którzy wygrali, jak również wątpliwości tych, którzy mają do nich podstawy. Dwa dni robocze na ocenę tysięcy zgłoszeń wydaje się dość krótkim terminem
Choć to jeszcze o niczym nie świadczy Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>