Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, ja miałam wczoraj jeden nieodebrany z zastrzeżonego
Ale zakładam, że to raczej spamy niestety Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buahaha!!! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siostra zapomniała mi kupić, a i tak wysłałam jedno zgłoszenie, więc nadal szukam paragonu. Szansa może niewielka, ale chętnie kupię ten paragon- przed ogłoszeniem wyników. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całkowicie się z Tobą zgadzam, logiczne jest dla mnie, że wielokrotność zgłoszeń i umiejętność trafienia w gusta komisji zwiększa szansę wygranej, ale ja zupełnie o czym innym piszę, moje pytania i wątpliwości związane są z tym, czy "główne główniejsze" są przyznawane w uczciwy sposób i tyle. Wiele "konkursowych" nazwisk przewija się w różnych konkursach i to jest normą, ale bywa tak, że jakieś nazwisko pojawia się dosyć często w jednej,jedynej agencji i to już jest nieco dziwne. Nie piję w tej chwili do konkretnych nazwisk,ale w konkach siedzę już 7 lat i nie jedno widziałam, stąd czasem miewam takie wątpliwości.. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy ma prawo do własnej opinii i bardzo dobrze, że mający wątpliwości dzielą się nimi na forum.
Przyznam szczerze, że dosyć często zdarza mi się wygrywać, czasem również główne nagrody, ale w Columbicie udało mi się jeden, jedyny raz "główniejszą mniejszą" i to tekstem, który nie różnił się niczym szczególnym od pozostałych wysyłanych do nich przez 2 lata, tak więc dołączam w tej dyskuji do grupy tych, którzy mają pewne wątpliwości co do sposobu wyboru laureatów nagróg głównych "głównych główniejszych". Na naszym forum przez te lata, od kiedy działa Columbit nikt faktycznie nie chwalił się autkiem od nich i choć tylko część osób chwali się wygranymi, to i tak dziwne, że na tyle samochodów nikt z chwalących się nie wygrał.A przecież zgłoszeń na konki z autkami wysyłają tysiące osób, więc żeby wygrać 2 autka pod rząd trzeba mieć WYJĄTKOWY talent i WYJĄTKOWO trafić w gust Columbita Takie jest moje zdanie i fajnie, że mogę je tu wyrazć Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607