Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ja też nie mogę Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jest tylko taki zapis, to w/g regulaminu można (może np. wygrać i mąż i żona) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to jednak dobrze myślałam,tylko jeśli to ta sama firma rozwiązuje, co konk Bobovity z kuchenkami, to może się nikt na forum nie pochwalić Wtedy na 100 kuchenek wygrała na forum jedna, czy dwie osoby Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zwrotce był termin 22.11 Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaa! FAKTYCZNIE! do 22 ale listpada nie peździernika
dzięki! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To podobnie jak ja, ale jak zobaczyłam wyniki, to mało z krzesła nie spadłam Totalna farsa Zobaczymy, czy będzie reakcja po interwecji ziółka Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe joan, że jest tak jak mówisz, ale biorąc pod uwagę nagrody, to ktoś, kto się bawi w te startery musi być mocno zdesperowany Mi tam się wcale nie chce grać detelicznie, o hurcie już nawet nie wspomnę Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, ja po prostu nie biorę udziału w w konkach Tescomagazynu, ale jeśli tam karty rozdaje Media Contact, to wiele wyjaśnia. Ktoś na forum pisał, że pan Sławek jest-był powiązany z Mysiorkami, a Mysiorki są z Łodzi Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ja dobrze widzę Media Contact obskakuje te konkursy z Tescomagazynu?! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wszystkie te konkursy jedna,ta sama firma robiła? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogła być to np. MILKA Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jednak czyjaś wena poszła już spać Chętnie odkupię paragon na kończący się dzisiaj konk Colagate w SUPERPHARM Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chętnie kupię lub wymienię np. na paragon: Soki Hortexu w Tesco Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.