Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawartość została uszkodzona w wyniku zgniecenia paczki w transporcie prawdopodobnie czymś ciężkim, zniszczenie zostało odkryte nie w obecności kuriera (czyli po otwarciu przesyłki w domu),więc DPD odrzuciło reklamację Miał ktoś podobną sytuację? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2.Lepiej skacze się na dużej
3.Koledzy też chętnie poskaczą
Jeśli miałabym duży ogród kupiłam dużą (zwłaszcza, że sama lubię skakać na trampolinie ) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta agencja jest kompletnie niepoważna U nich takich numery zdarzają się regularnie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rewelacyjny dokument, świetne zdjęcia! Polecam nie tylko kociarzom Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam awizo w skrzynce, ale pani na poczcie twierdzi, że to przesyłka większa niż list, ale nierejestrowana, więc nie potrafi powiedzieć skąd i co to było
jakieś nagrody konkursowe? A może jakieś materiały reklamowe rozsyłali? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego typu naprawa, to koszt kilku tysięcy zł
Na odległość niewiele zapewne wskóram -Coś czuję, że ukręcą sprawie łeb i tyle Maskara jakaś Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam dziś nieodebrane na nowy tel konkursowy Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet postanowiłam czekać na promocje masłowe w Biedrze, ale się rozczarowałam, bo nawet ceny w Biedronce rosną! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzisiaj kolejne spamy Tym razem zawracają głowę z nr 519 217 472 Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie sądzę Dorotka. W końcu Zalando też nie zawsze przesyła ubrania w kartonach. Jak ostatnio kupowałam trzy sukienki dla córeczki, to przysłali mi je w foliowym opakowaniu kurierskim. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam obie wiadomości (obie w spamie) na moim nowym koncie w nowej poczcie mailowej
Podziękowania dla Radosnej , która pogratulowała mi wygranej, gdy znalazła mnie na liście laureatów Zapomniałam, że brałam udział w tym konku, zapomniałam o moim nowym koncie i o mały włos nagroda by przepadła Wyświetl w wątku >>