Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ciekawa jestem jak taalvikki reaguje, gdy wchodzi na pocztę z pilną przesyłką, a tam kolejka,czynne jedno okienko i klient z hurtową stertą przesyłek na pół godziny stania (co w obecnych czasach jest powszechnym zjawiskiem) I co? wyzwie go od chamów i każe mu z każdą przesyłką stać kolejny raz w kolejce, czy biegać po okolicznych pocztach !? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ta kobieta w H&M z Twojej historii, to raczej na konkursy nie kupowała, a wiadomo, że ludzie są różni i nawet jak byś bardzo chciała, to kultury ich nie nauczysz ,charakteru nie zmienisz, ale to już inna bajka….szkoda tylko, że jedną kasę w H&M mieli otwartą
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
....z socjologicznego punktu widzenia to całkiem prawdopodobne Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po co Ci te paragony ? Tylko nie mów Droga staszek , że na każdym jest cola Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast pamiętam jak kiedyś staruszka wysypała przy kasie z portfela mnóstwo drobnicy, kasjerka długo przeliczała, a jakaś "kulturalna" paniusia stojące przede mną zrobiła pod adresem skrępowanej całą sytuacją struszki złośliwą uwagę! Ttak się we mnie zagotowało, że zwróciłam zniecierpliwionej babie uwagę! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przypadku zakupów na więcej niż kilka paragonów dobrze jest poprosić o obsłużenie przy osobnej kasie (poprosiłam 2 razy i nigdy mi nie odmówiono), poza tym t a k i c h zakupów nie robi się w godzinach największego szczytu i najlepiej, gdy jest otwartych więcej kas, a wtedy nie ma dla nikogo żadnego problemu , ewentualnie przepraszam klientów ustawiających się za mną i uprzedazam, że potrwa to 2-3 minuty dłużej- nigdy z powodu moich kilku paragonów nikt nie był narażony na dodatkową utratę czasu, idiotyzmem w mej ocenie jest ustawianie się pięć razy w kolejce po pięć osobnych paragonów - no chyba, że ktoś potrzebuje różne nr na par. lub po prostu nie ma innego hobby.
ps. do taalvikki: Z socjologicznego doświadczenia taalvikki, mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że najczęściej od chamów wyzywają ludzi właśnie chamy i to najczęściej bez powodu i bez kompletnej wiedzy niestety-tak po prostu ze złości, złośliwości, etc., bo akurat but uwiera
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Droga kalko- bo ludzie nie czytają książek, gazet, a co dopiero banerów/ plakatów reklamowych! wisi coś? Niech wisi, albo niech zdejmą, bo widok zasłania... To my jesteśmy wyczuleni, a zwykli mugole... No cóż;)
Wiadomo
Mnie takie sytuacje ciekawią z socjologicznego punktu widzenia: są ludzie, których kompletnie nie interesuje co ktoś inny kupuje, co robi, jak jest ubrany, po co mu faktura, czy paragony, ale są ludzie, których ciekawość mnie powala Śmieszy mnie, kiedy ktoś zupełnie przypadkowy przystaje obok, przypatruje się, dopytuje dlaczego i po co mi np.oddzielne paragony, sporadycznie bywają też złośliwe komentarze, ale te oczywiście olewam Mugole nie rozumieją, że problemem dla kupującego może być niespodziewany rabat i niższa cena na paragonie. A jak np. są konkursy urnowe, to żadne plakaty i banery nie przyciągają tak uwagi , jak sam konkursowicz wrzucający swój kupon do urny. Pamiętam jakie poruszenie zbudziłam wśród personelu w Almie, gdy szukałam urny konkursowej, okazało się, że jestem pierwszą i jedyną zainteresowaną konkursem, dla pań z Almy byłam dziwnym okazem Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla uspokojenia niektórych dodam: nikt podczas zakupowanie przeze mnie kilkunastu puszeczek coli nie ucierpiał, nie ponióśł strat czasowych itd, itp .... Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka