Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6095926 Napisano: 18.10.2015 13:38:13 w Kupię...
Jeśli ma ktoś bon z konkursu "Wiejskie Ziemniaczki" ważny do końca grudnia, to chętnie kupi go moja nieforumowa koleżanka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6092080 Napisano: 12.10.2015 13:07:44 w Informują
Ambasada Marek- konkurs "Black" w Biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6087510 Napisano: 05.10.2015 13:45:42 w Biedronka
monia24 i chery_coke serdeczne dzięki za odpowiedź w sprawie biletów do Multikina z Wedla      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6087428 Napisano: 05.10.2015 13:03:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
awi napisał(a):

stelka napisał(a):

doris1 napisał(a):

ultrixx, Maria
GRATULACJEemotka

Ja również gratuluję! Zdobyć autko  w tak obleganym konkursie to mistrzostwo! 

Gratuluję Nissanówemotka Szerokiej drogi emotka

Jesteście dziewczyny WIELKIE !!!! Brawo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6087420 Napisano: 05.10.2015 13:01:14 w Biedronka
Czy ktoś może mi powiedzieć ile jest sztuk biletów  do Multikina  (w jednej nagrodzie oczywiście) i do kiedy  są one ważne?
Pytam tutaj, bo nie otwiera mi się regulamin Wedla w Biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6087404 Napisano: 05.10.2015 12:48:34 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

I ja będę się wozić Nissanememotka emotka emotka

Wow! WIELKIE GRATULACJE dla Marii i ultrixx!!!!!    emotka    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6085568 Napisano: 02.10.2015 11:22:53 w Wkurza mnie...
A jaka firma rozwozi te pralki z Persila w Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6085566 Napisano: 02.10.2015 11:21:52 w Wkurza mnie...
[quote=fino][quote=wojtekgra][quote=aneciatko]A mnie wkurza coraz bardziej Smolar. Robią z siebie dziadów kosmatych.
Wysyłają pralki z Biedronki kurierem, który nie jest opłacony za pomoc we wniesieniu nawet tam, gdzie jest winda i i dostawa w godzinach 9:00-17:00. Nie ważne, ze ludzie pracują. Przecież klienci Biedronki to tylko bezrobotni.
BRAVO!
Mnie też już to wkurza miały być wysłane w ciągu 5 dni, a tu mija już 10 i ani sms-a o  nadaniu przesyłki żebym mógł zadzwonić i sprawdzić co się z nią dzieje ani nic tylko czekaj i czekaj
dołączam się do grona wkurzonych, dwa tygodnie temu dostali ode mnie list, a nagrody brak emotka
Ale obciach emotka  (Czy z samochodu też musimy sami sobie wyjąć naszą pralkę? emotka  
Dzięki za info aneciątko 
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6084641 Napisano: 30.09.2015 20:53:09 w Połączenia nieodebrane
Skąd (z jakiego konkursu)  może być ten nr:  668 ...044 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082703 Napisano: 28.09.2015 11:57:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Ronja napisał(a):

W mojej firmie, szef regularnie po fajki wysyła kolesia swoim Ferrari - to tak jakby chłopak,  co tydzień wygrywał w Ferrero emotka  , a on jakiś taki nieucieszony emotka  

Ło raju, taki kwadrans luksusu to normalnie... prawie, jak premia! emotka

A może to za karę emotka  
Proponuję iść w ślady Kasi i zaproponować organizatorom aneks do regulaminu ze zmianą nagrody głównej. Główny argument: nagroda wzbudza wiele negatywnych emocji, bo kojarzy z trudem codziennych służbowych obowiązków i ze względu na tę dwuznaczność powinna zostać zamieniona , tylko nie  na zakupy w Mediolanie, bo w końcu zakupy, to też ciężka harówka...
p.s.A swoją drogą pamiętam czasy, gdy w Ferrero główną nagrodą było Ferrari na własność emotka , a nie na przejażdżkę emotka         Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082462 Napisano: 27.09.2015 21:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

jolajolanta a po co tutaj gdybanie co do uczciwości agencji, skoro wyników jeszcze nie było? Wydaje mi się to niepotrzebne. To konkursowicz popełnił błąd, a nie agencja i niepotrzebnie dopowiada się tu różne scenariusze.

emotka   Jeszcze tylko  tydzień Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082453 Napisano: 27.09.2015 20:56:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Ale mi komputer wariuje, najpierw nie mogę wpisać postów, a potem, za parę godzin wszystkie wpisują się na forum na raz emotka  O co tu chodzi (już je pousuwałam oczywiście)emotka  

To chyba nie jest wina kompa, może przeciążony wątekemotka
Ja długo nie widzę nic w wątku a potem jakieś kwiatki emotka
jeszcze jeden został  emotka

uff, co za ulga emotka   a ja już prawie obraziłam się na komputer męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082436 Napisano: 27.09.2015 20:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najuczciwiej by było, gdyby od razu (jeszcze przed wyborem) odrzucili błędne zgłoszenia- choć faktycznie, to nie w interesie Albedo. Ale przecież ani Biedronce, ani Wedlowi nie chodzi w tym konkursie o to, by podstępnie wykiwać swoich klientów, Albedo chyba zdaje sobie sprawę, że oszukać można, ale tylko raz. No chyba, że to jakiś układ z podwójnym dnem, ale nawet nie chcę  tak myśleć.    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082431 Napisano: 27.09.2015 19:55:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale mi komputer wariuje, najpierw nie mogę wpisać postów, a potem, za parę godzin wszystkie wpisują się na forum na raz emotka  O co tu chodzi (już je pousuwałam oczywiście)emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082322 Napisano: 27.09.2015 12:36:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

xxxxxx

całkowicie zgadzam się z przedmówcą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082293 Napisano: 27.09.2015 11:46:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

polarniczka napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mmagd napisał(a):

Regulamin jest wiążący. Zawsze przed wzięciem udziału w jakimkolwiek konkursie najpierw sama go czytam...
Ale skoro ludzie nie czytają umów, regulaminów to sami są sobie winni. A potem lament i zgrzytanie zębami. 
I wcale takich osób mi nie żal.
I mam nadzieję, że Organizatorzy uczciwie podejdą do sprawy i błędnie wpisane nr nie będą brane pod uwagę.

emotka

czyli jak do 80 letniej babci przyjdą osoby, które sprzedadzą jej gary za 6 tys i podpisze z nimi umowę nie czytając jej, ani regulaminu to babcia jest sama sobie winna i nie będzie ci jej żal jak jej renta to 500 zł...widzę, że jeszcze was życie nie pokopało po tyłkach żeby tak pisać, nie popełniliście żadnego błędu i zawsze pierwsi rzucacie kamieniem...

oczywiście, że to wina babci. kiedy nie jest ubezwłasnowolniona, może podpisywać umowy i nie może być tak, że babci później to darują, a dwudziestolatce nie. takie ustępstwa powodują bowiem lawinę innych chętnych, którzy nagle zmienili zdanie albo raczyli zajrzeć do regulaminu. 

błędy każdy popełnia, ale nie może być tak, że za MOJE błędy odpowiadać ma KTOŚ INNY.

regulamin jest wiążący, a gdy ja się pomylę, to grzecznie sama sobie puszczam wiązankę i albo rezygnuję albo biegnę po drugi zestaw konkursowy. 
ewentualnie jeżeli agencja czy regulamin czy brak rezerwy mi się nie podobają, to jest jedno, bardzo proste wyjście - nie grać tam. ja tak robię, gdy widzę konkurs na lajki albo fotograficzny (nie podobają mi się takie zasady, to mogę wyrazić na fb swoje myśli, ale sama się nie bawię i już). nikt przecież nikogo do graniA nie zmusza...   emotka

I akurat w tej kwestii zgadzam się z taalvikki  emotka
Porównanie Albedo z oszustami naciągającymi babcie na drogie garnki jest nietrafione.Powszechnie wiadomo z radia i tv, że naciągacze babć na przydrogie garnki celowo wmawiają babciom co innego, a do podpisania podsuwają co innego, są to po prostu oszuści. W przypadku konkursów wiążące są regulaminy i powoływanie się na zapisy w ulotkach, formularzach itp nie ma sensu, bo wysyłając zgłoszenie i tak oświadczamy, że zapoznaliśmy się z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082186 Napisano: 26.09.2015 22:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Termin mają chyba do 4.10, więc to już za tydzień    Poczekajmy cierpliwie i zobaczymy co się będzie działo 
Póki co w oczekiwaniu objadam się Ptasim Mleczkiem, ale czuję, że to już wychodzi mi bokiem -  w przenośni i dosłownie emotka

rozpisałam się tu troszczkę....ale już znikam emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082174 Napisano: 26.09.2015 22:29:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

assal napisał(a):

A ile tam teraz osób pracuje? Bardzo dużo.
20 tysięcy tekstów to wydaje się coś nie do ogarnięcia. Ale już jak się pomyśli, że 1 strona to min. 10 tekstów, 10 stron to 100, 100 to 1000... 
Takie czytanie nie wymaga takiego skupienia jak klasyka. 
Kilka osób to ogarnie w dwa dni, mając czas na kawę i plotki emotka

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że nad tymi tekstami pochyla się cały sztab Allbedo emotka  A jeśli mają dużo osób, to na pewno nie z uwagi na czytanie tekstów. Każdy ma jakaś "specjalną misję". Widzę po swoich tekstach, które nagradzają...czysta losowość.

Przynajmniej to moje zdanie, ale życzę Wam wszystkim jak najlepiej  emotka  Oby czytali, nagradzajac najlepsze perełki emotka

Przyznam się, że mam podobne wrażenie NIESTETY, ale cóż pozostaje, gdy się u nich gra - mieć nadziejęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082172 Napisano: 26.09.2015 22:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

A ile tam teraz osób pracuje? Bardzo dużo.
20 tysięcy tekstów to wydaje się coś nie do ogarnięcia. Ale już jak się pomyśli, że 1 strona to min. 10 tekstów, 10 stron to 100, 100 to 1000... 
Takie czytanie nie wymaga takiego skupienia jak klasyka. 
Kilka osób to ogarnie w dwa dni, mając czas na kawę i plotki emotka

To ja życzę sobie i Wam, żeby te wszystkie konkursy, a w szczególności Wedla uczciwie ogarniali emotka  (choć nie bez wątpliwości) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6082165 Napisano: 26.09.2015 22:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ojej, moje posty pojawiają się z dużym opóźnieniem  emotka
 Powiem Wam, że mam w sobie resztki wiary i optymizmu i wierzę , że wpadnie choć jedna nagroda emotka  choćby w drodze losowanka Wyświetl w wątku >>
0 0