Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dzisiaj tęsknię za moim ukochanym kotem, cudownym, śmiesznym słodziakiem. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(No i wiadomo że czytają, nie będzie losowanka , potwierdzenia nie lecą z automatu ) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro też jest dzień i trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro, masz dla kogo żyć, więc głowa do góry
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no właśnie słonko365! Wystarczy wejść na top "Wkurza mnie" i od razu weselej człowiekowi się dzisiaj robi Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie trzeba mi siedmiu czy dziesięciu misek, kubków itp z reklamowym napisem "Łaciate", przecież nie postawię gościom przed nosem zupy w reklamówce Łaciatego, ale do konkursu "Moc nagród" mogłam wyjątkowo podejść w hurtowy sposób- zrozumiałam to m.in. dzięki Tobie Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak naprawdę, to żałuję, bo jednak można było trochę kasy wygrać i akurat to jest taki konkurs, gdzie hurtowe granie jest całkowicie dla mnie zrozumiałe ( tylko te Cheetosy jakoś mi nie leżały )
lager Dzięki, w "mocy.." nie mogę zawieść mojego dziecka (nawet jeśli ta moc jest przez nas obie-,tj, mnie i moją córeczkę różnie pojmowana ) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie zagrałam pierwszy raz ostatniego dnia (dwoma paragonami z pierwszych dni konkursu oczywiście ) i mam nadzieję, że wpadnie honorowa wygrana
p.s. W końcu nie wypada, żeby mama nie wygrała w konkursie z "mocą" w nazwie! Na topie w moim domu jest nieustannie Elza i "szlagier wszechczasów" " Mam tę moc, mam tę moc......" , więc mam dzieję że jednak MAM - a raczej będę wkrótce miała tę moc! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znamy się, mogłabym rzec, że pierwszy raz na oczy cię widzę i mam ochotę olać, ale miałam dobry dzień, więc z odpowiadając na twoje złośliwości powtórzę z wyrozumiałością i łopatologicznie :
1) doskonale wiem, co zaznaczałam i dlatego dziwię się, że nie mam zwrotek na maila (stąd moje mailowe zapytanie do agencji)
2) Jak twierdzi Pani w agencji organizującej konkurs "Łaciatego" : jedyną przyczyną braku zwrotnych maili jest brak zgody na....to, czy owo.....i właśnie dlatego, wiedząc, że zaznaczałam owe zgody chciałam mieć pewność (taką samą, jak wszyscy inni, którzy otrzymują zwrotki) ile zgłoszeń z trzech wysłanych trzy dni temu dotarło (odpowiadając na twe złośliwe, pytanie mczarna: o kody nie pytałam )
i po 3) Zgodnie z regulaminem, ale przede wszystkim z ustawą każdy z nas ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, uposażenie pani z agencji nie ma tu najmniejszego znaczenia mczarna i nie wyobrażam sobie, aby lekceważenie ludzi tłumaczyć niskimi zarobkami, zresztą ani ty, ani ja nie mamy wiedzy na temat płac pracowników w agencji ViP, więc twoje wywody w tej materii są całkowicie bezsensowne.
Zanim zaczniesz wypisywać bzdury dopisują własny scenariusz do cudzych wypowiedzi pobiegaj dla relaksu po Piasecznie, a potem spróbuj czytać ze zrozumieniem mczarna
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane