Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6126026 Napisano: 06.12.2015 21:51:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

cocomero napisał(a):

W piątek dostałam mailem wiadomość, że wygrałam główną nagrodę w konkursie - voucher do biura podrózy. Ciężko nawet opisać mi euforię, w jaką wpadłam (to dla mnie nagroda marzenie), oczywiście padły okrzyki radości i taniec zwycięstwa został wykonany emotka  
Szkoda tylko, że radość ta nie trwała długo, bo po pół godziny otrzymałam kolejnego maila, który był kubłem zimnej wody - z powodu błędu technicznego wysłano mi zły mail, mam nagrodę drugiego stopnia, czyli zestaw batonów. Czuję się perfidnie potraktowana. Czuć się zwycięzcą, żeby po chwili w bezduszny sposób być poinformowanym, że jednak nic z tego - nie życzę tego nikomu. Konkursy to dla mnie nowe pole i dlatego chciałabym się zapytać czy ktoś miał kiedyś podobny przypadek. Czy mam coś z tym zrobić? Czy to tylko moje błędne rozumowanie, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca? 

Co najmniej 3 osoby na tym forum pisały o konkursie Wedla i tym przypadku...mieli jakiś błąd i wysłali grupowe maile. Nie jesteś sama emotka

Pamiętam z autopsji, iż zgodnie z prawem wszystkim  omyłkowo poinformowanym o wygraniu głównej nagrody należy się rekompensata w postaci zadośćuczynienia równego nagrodzie o jakiej zostali poinformowani emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6126025 Napisano: 06.12.2015 21:48:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
cocomero napisał(a):

W piątek dostałam mailem wiadomość, że wygrałam główną nagrodę w konkursie - voucher do biura podrózy. Ciężko nawet opisać mi euforię, w jaką wpadłam (to dla mnie nagroda marzenie), oczywiście padły okrzyki radości i taniec zwycięstwa został wykonany emotka  
Szkoda tylko, że radość ta nie trwała długo, bo po pół godziny otrzymałam kolejnego maila, który był kubłem zimnej wody - z powodu błędu technicznego wysłano mi zły mail, mam nagrodę drugiego stopnia, czyli zestaw batonów. Czuję się perfidnie potraktowana. Czuć się zwycięzcą, żeby po chwili w bezduszny sposób być poinformowanym, że jednak nic z tego - nie życzę tego nikomu. Konkursy to dla mnie nowe pole i dlatego chciałabym się zapytać czy ktoś miał kiedyś podobny przypadek. Czy mam coś z tym zrobić? Czy to tylko moje błędne rozumowanie, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca? 

Miałam identyczną sytuację, dostałam sms-a , o głównej, a następnie info o pomyłce. Nie będę się teraz rozwodziła, ale  : MUSIELI DAĆ MI GŁÓWNĄ POMIMO POMYŁKI - niedopuszczalnej pomyłki!!!! Prawnicy agencji (dobrze tu znanej)  potwierdzili moje argumenty i przyznano mi dodatkową nagrodę identyczną główna. Na 100% należy się dodatkowa nagroda identyczna ja ta, o której napisali Ci w mailu. Powodzeniaemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125945 Napisano: 06.12.2015 17:34:52 w Paragony
kalka napisał(a):

Zamienię paragon z konkursu "Jedź z rodziną ciesz się zimą" w Kauflandzie-(vanish,bryza itp) na paragon z konkursu w  ITM "Wygraj prezent na Święta". Oba konki Columbita. Zapraszam na pw.emotka

Powyższe już nieaktualne!
Ale może jest ktoś chętny na paragon z ALDIKA 
I mam jeden wolny paragon na konk DISNEYA w Leclercu  
Zapraszam na pw  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125937 Napisano: 06.12.2015 16:54:14 w SZUKAM....
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Który NUMER z paragonu wpisujecie w tym kauflandowym konku:  http://www.e-konk...nd.html#.VmQWHNLhBdg -  (Jedź z rodziną, ciesz się zimą) ? emotka  

Jeszcze nie słałam zgłoszenia, ale wpiszę systemowy - w całości tak, jak wydrukowano na paragonie.

dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125915 Napisano: 06.12.2015 16:05:11 w PLAGIATY
aga67 napisał(a):

Na miejscu Kapsla Mikołaja mimo możliwości ukrycia swojego tekstu ,oceniałabym tylko te,które nie mają nic do ukrycia.Myślę,że po naszych interwencjach,pójdą w tą stronę.Wiem,ze po publikacji dobre prace są narażone na plagiaty,ale gdyby wszystkie agencje zwycięskie hasła pokazywały,plagiatorzy mieli by pod górkę i zjawisko stałoby się marginalne.Agencjom to jednak nie na rękę,bo po co brać sobie więcej roboty na głowę choćby przez reklamacje i dochodzenia swoich racji osób,których prawa autorskie naruszono.

A ja z kolei  uważam, że wybrane i nagrodzone prace powinny zostać upublicznione, niezależnie od tego, czy wcześniej były ukryte, czy nie  emotka , to organizator dał możliwość wyboru i nie można wszystkich wkładać do jednego worka ze złodziejami, tylko dlatego, że ktoś wybrał opcję: ukrycia teksu (zresztą chyba po ostatnich rewelacjach trudno się dziwić, że ktoś nie chce publikować tekstu przed rozwiązaniem konkursu, z obawy na plagiatorów-tu nie nagrodzą, ale w innym dadzą samochód, tylko, że złodziejowi i nawet nikt o tym nie będzie wiedział)  Kiedyś nie byłam zwolenniczką publikowania nagrodzonych prac, od kiedy plaga plagiatów rozpowszechnia się jak szarańcza jestem za publikowaniem, przynajmniej prac laureatów  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125861 Napisano: 06.12.2015 12:08:51 w SZUKAM....
Który NUMER z paragonu wpisujecie w tym kauflandowym konku:  https://www.e-kon...nd.html#.VmQWHNLhBdg -  (Jedź z rodziną, ciesz się zimą) ? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125859 Napisano: 06.12.2015 12:04:08 w PLAGIATY
magisterek napisał(a):

Już i to zgłaszam! Bezczelność ludzi nie zna granic. Można się zainspirować, przerobić, pozmieniać ale po co sie wysilać jak można bezczelnie skopiować i wkleić !!!

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125843 Napisano: 06.12.2015 10:32:50 w PLAGIATY
Z reguły również nie przeglądam galerii z konkursowymi pracami, ale po rewelacjach w tym topie skusiłam się. 
https://dajcosods...ark.com/list/7f0ba5/
 - jeszcze jeden Whiskasowy  plagiat

A drugą sprawą, która osobiście mnie razi  to konkursowe żebractwo i prace n.t. chorych dzieci, marznących mam i fundacji, które dzięki pieniądzom od kapsa wyślą dzieci na wymarzone ferie, jakoś mam wrażenie, że to chyba nie ten adresat (ale może się mylę)  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125817 Napisano: 06.12.2015 00:07:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
A no właśnie  ziolko emotka   A i tak pękamy ze śmiechu we Wkurza mnie,  (choć ostatnio jakoś poważnie i "harmonijnie" zaczyna się robić, brrrrrr) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125813 Napisano: 05.12.2015 23:58:53 w Wkurza mnie...
evita napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Evito - ja nie mam wygórowanych "potrzeb".  emotka
Moje dążenie do harmonii i wygody określają moje wpisy.
Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

Ja doskonale rozumiem Twoje przesłanki. Tylko po co się tak denerwować? Rwać włosy z głowy, nie spać, dawać sobie ujemny bilans samopoczucia? Przecież można inaczej. Załóż coś swojego, idealnego, co będziesz mógł udoskonalać, poprawiać, wysyłać sobie pw. Będziesz miał kontrolę i coby nie mówić partnera do rozmów.  A w ogóle to Cię kojarzę z poprzednich lat. 

Ty też evita?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125812 Napisano: 05.12.2015 23:56:48 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

evita napisał(a):

Tomniewkurza , czego Ci potrzeba? Czym możemy zapewnić Ci harmonię i beztroskę? 

Evito - ja nie mam wygórowanych "potrzeb".  emotka
Moje dążenie do harmonii i wygody określają moje wpisy.
Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

emotka  "Takie rzeczy tylko w Erze", tu takiego stanu ducha nie uświadczysz emotka   aaaa, sorry,  jeszcze klasztor  Szaolin Ci pozostaje. Chyba musisz dać se chopie spokój  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125806 Napisano: 05.12.2015 23:47:50 w PLAGIATY
giulietta,  agencje wolą wywalić gościa  i mieć święty spokój, oczywiście pozostaje prawowity autor, który może podać do sądu, ale tu zaczynają się schody.... emotka  (nie chce mi się teraz rozpisywać) ale mimo wszystko jestem ZA, warto czasem nawet złożyć pozew, choćby po to, by nastraszyć i wstydu narobić złodziejowi emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125799 Napisano: 05.12.2015 23:22:23 w PLAGIATY
joan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Dostałem inf od TYMBARKA, że marzenia z Whiskasa poczytają i z Prince Polo też! Sporo już usunęli... w tym to które zgłosiłem, bo jak sie okazuje nie wszyscy kliknęli publikację - ukradli i celowo nie opublikowali! Dobrze to rokuje ale musimy trzymać rękę na pulsie! Złodziejstwa nie toleruję!

Dobrze, ze trzymasz rękę na pulsie - mnie się nigdy nie chce czytać zgłoszeń innych osób i jeśli się da, unikam tego. Ale dopóki plagiatorzy kilka razy nie dostaną tak po d*, że się zesr* z wrażenia, nie będzie spokoju w konkursach emotka

Tylko co takiego można im zrobić, żeby faktycznie się posr...z wrażenia, myślę, że usunięcie "ichniejszego" tekstu nie robi na nich wrażenia, mają to wpisane w koszty,nie tym razem to innym się uda,najczęściej nagrodzone teksty nie są publikowane i na tym bazują plagiatujący złodzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125794 Napisano: 05.12.2015 23:15:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

Ostatnio wkurza mnie Wkurza mnie... i fajnie by było mieć przeciwstawny top Cieszy mnie.... ewentualnie Śmieszy mnie....czy  Rozśmieszyło mnieemotka  

ależ jest emotka  "Dziś cieszę się z..." http://www.e-konk...ie-z.html?strona=247 

To prawda, ale za rzadko używany,chyba wolimy się wkurzać  emotka    Przydałby się jeszcze top np. "Pękam ze śmiechu", no bo żeby płakać ze śmiechu we Wkurza mnie... ?! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125789 Napisano: 05.12.2015 23:07:41 w Wkurza mnie...

magnus napisał(a):
W tym wirtualnym świecie wszystko może się zdarzyć  
Ja któregos dnia nie mając pomysłu na Leniwca dałem wibratorek  , ale nie poznali się 

To dziwne , patrząc na niektóre pomysły, Twój raczej nie odstaje od średniej konkursowej emotka   Aaaa, może nie załapałeś się do wylosowanej puli po prostu  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125771 Napisano: 05.12.2015 22:51:29 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

magnus napisał(a):

w

radosna napisał(a):

magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka

o to mnie wkurza- nic nie napisze a rechocze się emotka emotka

Kum kum emotka

emotka

A mnie małżowiny uszne rozbolały od śmiechu emotka

emotka

uważaj radosna, małż lubi przyssać się swoim bisiorem do podłoża! A jak to będzie ucho?  emotka

Może się zdarzyćemotka

emotka   to ja jednak jestem zielona  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125764 Napisano: 05.12.2015 22:41:58 w PLAGIATY
emotka Brawo dla Tymbarka!  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125762 Napisano: 05.12.2015 22:39:36 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

kalka napisał(a):

Trudno mnie wkurzyć, a jeszcze chwilka i się wkurzę! Chce mi się spać, a moje starsze dziecko jeszcze się snuje po domu, no kurde mol, przecież zanim usnę muszę prezenty mikołajkowe powciskać pod poduszki i do kapci ŚPIĄCYCH emotka  dzieci!!!   

Wiadomo przecież,że dziś dzieciakom trudno będzie zasnąć.A jakbyś poszła spać to przecież możesz nastawić sobie budzik i ciemną nocną dać prezenty a potem fruuu z powrotem do łóżeczka.

Oj Asia, trochę ryzykowne, wolę mieć to z głowy i spać spokojnie  emotka     Moja młodsza już od g.18 jęczała, że musi iść spać wyznając teorię, że jak szybko uśnie, to Mikołaj prędzej przyjdzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125759 Napisano: 05.12.2015 22:35:37 w PLAGIATY
magnus napisał(a):

Wyszło na to, że trzeba pisać bełkotem jak ta dziołcho, na to chyba sie nikt nie rzuci emotka

Ja obstawiam ostatni tekst Zosi, tego chyba nikt nie będzie zrzynał    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6125753 Napisano: 05.12.2015 22:30:35 w Wkurza mnie...
Trudno mnie wkurzyć, a jeszcze chwilka i się wkurzę! Chce mi się spać, a moje starsze dziecko jeszcze się snuje po domu, no kurde mol, przecież zanim usnę muszę prezenty mikołajkowe powciskać pod poduszki i do kapci ŚPIĄCYCH emotka  dzieci!!!    Wyświetl w wątku >>
0 0