Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6144977 Napisano: 14.01.2016 14:02:37 w Czy informują/ informowali?
aniolek33 napisał(a):

scofield napisał(a):

aniolek33 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

gra warta Smarta Nescafe PGZ Kupiec, Topaz,..Poinformowane czy czekamy ?

Czekamy emotka

Dzwoniłem na infolinie, podtrzymam moja i Wasza nadzieje jeszcze jest szansa

Ze wszystkich sklepów jeszcze nie wybrali zwycięzcy?

Rozmawiałam dzisiaj z panią z Albedo, powiedziała, że nie informowali o tygodniowych z ostatniego etapu i o głównych (z większości sklepów) Powiedziała, że trzeba czekać na sms-y (a myślałam, że dzwoniąemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144866 Napisano: 14.01.2016 11:43:59 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 

Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!

Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing emotka

jest wątek zakupy na konkursy,łysy może się dogadać emotka a poza tym rodzina ,znajomi itp też są łysi?

Całkiem możliwe emotka Znane są takie przypadki, jak np ten: 
Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i  ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tralala, łysy ksiądz nam błogosławił, łysy organista grał, a  po roku coś przybyło i to także łyse było..   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144856 Napisano: 14.01.2016 11:36:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Nie warto wszystkich wkładać do jednego wora. Bo jeśli np. trzeba kupić szampon do włosów, a ktoś jest łysy jak kolano, a jednak w konkursie chce wziąć udział to chyba lepiej pozwolić komuś żeby zyskał szampon poprzez zakup paragonu niż wydawać pieniądze w błoto. 

Noż rukwa mać! Prawie DWA TYSIĄCE KONKURSÓW W BAZIE, to chyba jest jakiś wybór, dla tego łysego?!

Ja bym właśnie wszystkich takich do jednego wora, a potem kocie kupki do środka i zorbing emotka

emotka  
 Co wejdę w top "wkurza mnie" zapominam co właściwie mnie wkurza, ale za to  wiem co (a raczej kto) potrafi rozbawić mnie do łez   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144839 Napisano: 14.01.2016 11:13:58 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka     

A to wtedy ma top "zakupy na konkursy" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144832 Napisano: 14.01.2016 11:08:23 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

barcza napisał(a):

Jeżeli wszyscy tutaj uczciwie gramy to może zamkniemy top bo nie jest potrzebny (wtedy może będą rezerwy) a jeżeli ktoś napisze w innym wątku  w sprawie kupna paragonu wywalać z forum. Tyle na forum piszecie o etyce uczciwym graniu tylko na siebie to taki top nie jest wcale potrzebny każdy ma paragon i gra .

emotka Dobrze gada, polać barczy! emotka emotka emotka (dawno już tak być powinno, skoro Regulamin nawołuje do uczciwego zachowania i piętnuje - TEORETYCZNIE - ciągoty do łamania zasad emotka ). A to (cwaniakowanie z udziałem w konkursach BEZ posiadania wymaganych paragonów) jakby nie patrzeć, jest elementarnie NIEUCZCIWE emotka

A co jeśli pies paragon zeżre !? emotka  Gdzie poszkodowany będzie mógł szukać ratunkuemotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144562 Napisano: 13.01.2016 20:36:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo!!!emotka Cieszę się i gratuluję kozuszka38 !emotka emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144289 Napisano: 13.01.2016 12:47:26 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

kalka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

"Organizator zastrzega sobie prawo rezygnacji z organizacji Warsztatów Kulinarnych w przypadku gdy liczba zwycięzców nagród I stopnia zebranych w 6 edycjach konkursu które zamierza przeprowadzić Organizator i którzy zadeklarują gotowość uczestnictwa w Warsztatach Kulinarnych
okaże się być mniejsza niż 6 osób. " 

Były 4 edycje, w każdej 2 osoby wygrały warsztaty co daje łącznie 8 osób. Co więcej znam jeszcze jedną osobę, która wygrała warsztaty i jej również nikt nie pytał o gotowość do uczestnictwa w warsztatach. Pewnie będą zasłaniać się regulaminem, ale nie zostawię tego całkiem bez słowa i napiszę gdzie trzeba

Obciach i żenadaemotka  Jeśli nie mogą (faktycznie) zorganizować warsztatów, to mogliby zaproponować coś w zamian, organizują konkurs, angażują cudze środki i czas, a potem olewają ludzi emotka  
A co to za firma? 

Organizator Piotr i Paweł
http://www.e-konk...ja.html#.VpY1tvnhCUk
Nawet na forum dogrzebałam się do info że było 5 edycji. 

Co raz bardziej nabieram przekonania, że przydałby się top: "Nie polecam konkursów organizowanych przez...." lub "ostrzegam przed agencją/firmą...."
Nie odpuszczaj, bo nawet jeśli jest zastrzeżenie o możliwość  rezygnacji z warsztatów, to rekompensata dla nagrodzonych osób i tak się należy,wszak wina nie leży po stronie laureata 

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144261 Napisano: 13.01.2016 12:00:29 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

"Organizator zastrzega sobie prawo rezygnacji z organizacji Warsztatów Kulinarnych w przypadku gdy liczba zwycięzców nagród I stopnia zebranych w 6 edycjach konkursu które zamierza przeprowadzić Organizator i którzy zadeklarują gotowość uczestnictwa w Warsztatach Kulinarnych
okaże się być mniejsza niż 6 osób. " 

Były 4 edycje, w każdej 2 osoby wygrały warsztaty co daje łącznie 8 osób. Co więcej znam jeszcze jedną osobę, która wygrała warsztaty i jej również nikt nie pytał o gotowość do uczestnictwa w warsztatach. Pewnie będą zasłaniać się regulaminem, ale nie zostawię tego całkiem bez słowa i napiszę gdzie trzeba

Obciach i żenadaemotka  Jeśli nie mogą (faktycznie) zorganizować warsztatów, to mogliby zaproponować coś w zamian, organizują konkurs, angażują cudze środki i czas, a potem olewają ludzi emotka  
A co to za firma?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6144193 Napisano: 13.01.2016 10:38:33 w SZUKAM....
Czy można brać udział w konkursach w Makro Cash and Carry jeśli posiada się kartę nieimienną tzw kartę Przyjaciela Makro (to jest karta na okaziciela) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6143677 Napisano: 12.01.2016 11:50:25 w Czy informują/ informowali?
karolinamat napisał(a):

A czy Alma z lodówkami już informowała????

Tak, zaraz po zakończeniu konkursu
(a wyniki były opublikowane na stronie konkursu)
http://supremenofrost.pl/konkurs
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6143097 Napisano: 11.01.2016 10:30:11 w Połączenia nieodebrane
nataszka napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Do osób które miały te dziwne połączenia ... Telefony macie na kartę czy może na abonament ?

mąż ma na abonament i nigdy z niego nie wysyłała żadnych konkursowych smsów?

Do mnie dzwonili na nr abonamentowe Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6143086 Napisano: 11.01.2016 10:11:45 w Połączenia nieodebrane
mkmadzia7 napisał(a):

http://www.tvs.pl...acicie-setki-zlotych emotka

Więc ... uważajcie emotka

A więc jednak duże prawdopodobieństwo, że losują, tak czy siak robi się z tego coraz większa plaga, cztery połączenia w jednym tygodniu  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6142896 Napisano: 10.01.2016 15:55:03 w Połączenia nieodebrane
skarb888 napisał(a):

warcik napisał(a):

Ja też dzisiaj mam jednosygnałowe połączenie z nr 2322189.... Numer używany od pół roku tylko do konkursów. To sprzedawanie numerów konkursowych coraz bardziej drażni.

Tu raczej oszuści losowo wybierają numery. U mnie w pracy większość osób miała takie nieodebrane połączenia, choć  z konkursami nie mają nic wspólnego.

Wątpię w tę losowość emotka  Z nr 23221892985 miałam połączenia na wszystkie nr konkursowe,natomiast na nr z których nigdy nie gram ani jednego.   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6142307 Napisano: 08.01.2016 16:46:36 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

W kwestii podawania wrażliwych danych - to zależy... kiedyś w Fakcie przy nagrodach za 100 z chcieli nawet imiona rodziców i miejsce urodzenia  emotka  oczywiście zapytałam, po co im to, a oni na to, że potrzebują do księgowości  emotka emotka  no jaja sobie zrobili...
Nie wysłałam im tych danych i 100 zł otrzymałam.

Kiedyś w Rafaello nie wzięłam udziału.bo za pralinki za 70 zł chcieli też numer dowodu, pesel i nie wiadomo co jeszcze. Na moje pytania, po co im to, nie potrafili przekonywająco odpowiedzieć.
Jasne... jeszcze mnie stać na pralinki, a moich danych nie podaję wszystkim, jak leci, bo wystarczy jakiś lewus w agencji i weźmie kredyt na mnie, a później to JA będę miała nieprzyjemności. 

Zaś przy cenniejszych nagrodach muszą odprowadzać podatek do właściwego US, dlatego potrzebują pesel. Ale ludzie... nie sprzedawajcie się za byle co  emotka  a jeśli ktoś mimo wszystko będzie nalegał na podanie takich danych przy mało wartościowej nagrodzie, nie uginajcie się.
W końcu agencje handlują naszymi danymi. Tylko o tym nie mówią   ile razy po jakimś konkursie smsowym dostawaliście smsy od wróżek i innych "super-ciekawe-oferty"?? M

Zgadzam się. Szczególnie ostatnio mam wrażenie, że to jest po prostu wyłudzanie danych, które później są sprzedawane. Wiadomo, dzisiaj najcenniejsze są informacje o nas. Służy to niczemu innemu jak stworzeniu spersonalizowanej oferty reklamowej. Czy mieszkasz na wsi, czy w mieście, w jakiej jesteś grupie wiekowej itp. Jednak z tym numerem dowodu, naprawdę tego nie rozumiem, nie chcę i nie będę tego robić, jedynie w przypadku nagród o dużej wartości, choć to zawsze jest jakieś ryzyko jak napisałaś ziółko kredyty itp.

Ostatnio zadzwoniła do mnie pani z fundacji Dr Klaun i oznajmiła, że fundacja wysłała mi blankiet do wpłaty kasy na fundację oraz spytała: CZY MOJE DANE SĄ AKTUALNE!!!! No zbaraniałam emotka nigdy nie podawałam im żadnych moich danych! Jestem przeczulona i kontroluję komu przekazuję swoje dane, bywa, że rezygnuję z pseudonagród (podobnie jak ziolko), gdy w zamian chcą  dane osobowe włącznie z" pinem do konta"  emotka  Spytałam, jak fundacja weszła w posiadanie danych, a pani z rozbrajającą szczerością powiedziała, że kupili moje dana od jakieś firmy-podała mi adres i nazwę tej złodziejskiej firmy (złodziejskiej, bo nie wyrażam zgody na przekazywanie moich danych podmiotom trzecim, a zwłaszcza handlowanie nimiemotka  Jeśli mają jakąkolwiek podkładkę, to zdobytą w podstępny sposóbemotka   
I zastanawiam się co mogę z tym zrobić, oprócz wycofania oczywiście swoich danych z takiej bazy .

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6141709 Napisano: 07.01.2016 14:49:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Krzysiu!!!! Fajna wygrana na początek rokuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6141705 Napisano: 07.01.2016 14:42:33 w Połączenia nieodebrane
sylzab2294 napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy dzwonią może z jakiegoś konkursu z nr: 790 - - - 094 ?

najpewniej z orange... z ofertami ...emotka

Zapewne, emotka  bo nie mogę oddzwonić (tylko dziwne, że w bazach typu "kto dzwonił" brak infoemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6141686 Napisano: 07.01.2016 14:26:17 w Połączenia nieodebrane
Czy dzwonią może z jakiegoś konkursu z nr: 790 - - - 094 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6140886 Napisano: 05.01.2016 15:24:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

kalka napisał(a):

staszek napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy warto coś zrobić w związku z Monnari? Dalej twierdzą że wszystkich poinformowali w Wigilię. Myślicie że rzeczywiście?

Trochę to dziwne, tam oprócz głównych było mnóstwo zestawów kosmetyków do wygrania.

To prawda, przy takiej ilości dodatkowych nagród to dziwne-delikatnie mówiąc, ale cóż można z tym zrobić? Wydaje mi się, że nic  emotka

nie lubię konkursów Monnari...zawsze brałam udział, kupowałam niepotrzebne mi ubrania, zawsze były jakieś problemy z nagrodami....nagród teoretycznie dużo..., konkursy drogie, nagrodzonych mało;( w tej edycji już nie brałam udziału biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia...

Myślałam, że w Monnari  było 100 dodatkowych nagród -dzisiaj zobaczyłam, że nagród III stopnia było: 250( dwieście pięćdziesiąt zestawów kosmetyków Dove) . Ciekaweemotka  250 zestawów kosmetyków niby zostało rozdanych, a na forum ani jedna osoba się nie pochywaliła-mało to
prawdopodobne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6140778 Napisano: 05.01.2016 13:04:08 w Kupię...
Kupię smartfona Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6140278 Napisano: 04.01.2016 15:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Możemy dziewczyny jedynie zrobić to co Asia emotka     Asiabuczkowska nie jest pierwszą osobą, która mówi mi o złych doświadczeniach z Monnari, chyba pójdę w ich ślady i zerwę konkursowo-zakupową więź z Monnari Wyświetl w wątku >>
0 0