Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6157378 Napisano: 08.02.2016 16:00:26 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka

Następnym razem, przed wymyślaniem zgłoszenia... zajrzyj do butelki. Niekoniecznie w poszukiwaniu dżina emotka

Tak chyba właśnie zrobię w nadziei, że powrócę w glorii i chwale w łaski Smolara!  emotka   emotka    emotka  a gdy już      ...to moja wena będzie na wreszcie miarę oczekiwań Smolara emotka

Oho, jeszcze nie piłam, a już piszę jakbym była po wpływem...  
O kurcze, bo mi jeszcze  dzisiaj dziecka z przedszkola nie wydadzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157368 Napisano: 08.02.2016 15:41:49 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka

Następnym razem, przed wymyślaniem zgłoszenia... zajrzyj do butelki. Niekoniecznie w poszukiwaniu dżina emotka

Tak chyba właśnie zrobię w nadziei, że powrócę w glorii i chwale w łaski Smolara!  emotka   emotka    emotka  a gdy już      ...to moja wena będzie na wreszcie miarę oczekiwań Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157360 Napisano: 08.02.2016 15:31:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stoneface napisał(a):

Auchany już pozamiatane? 

Najprawdopodobniej tak emotka  , o  tej porze już nie miałabym złudzeń Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157352 Napisano: 08.02.2016 15:26:33 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

mój terapeuta zalecił mi inna metodę przepracowania tego...miałem wyznać to publiczne,
 koniecznie przed nieprzychylnym gronem...
stąd powyższy wpis emotka

Ale ten terapeuta chyba nie zna konkursowej rzeczywistości, co?

Żeby wygrać u Smolara, dno osiągnąć trzeba, a to łatwe nie jest, gdy zgłoszenia lekkie w formie emotka Gniot musi być wagi ciężkiej, wtedy łatwiej mu do seDNA dotrzeć, a tam już czekają nagrody, skarby, wymyślne precjoza emotka

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157344 Napisano: 08.02.2016 15:20:15 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
katrin1 napisał(a):

Jutro tłusty czwartek, więc podaję sprawdzony, świetny przepis na pączki, gdyby ktoś potrzebował.kg drożdży
Smacznego!

Dziękiemotka Ja szukałam i wypróbuję go na "ostatki" (obiecałam córeczkom, że jeszcze raz zrobimy pączki w tym kończącym się karnawale)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157337 Napisano: 08.02.2016 15:11:33 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Chochliczka, ja uwielbiam pieczonego łososia! Kroję go na na porcje (choć można w całości, bo tak też robiłam) na każdą porcję kładę plasterek masła i gałązkę lub dwie świeżego koperku  (to jest ważne, bo daje fantastyczny smak i aromat), dokładam plasterek cytryny (można też lekko osolić rybę) i zawijam w folię aluminiową. Piekę ok. 25 max 30 minut  w tem. ok. 180-200 stopni C . Prosty przepis, a łosoś wychodzi na prawdę smaczny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157310 Napisano: 08.02.2016 14:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

kalka napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy w Wielki konkurs walentynkowy w Tesco-
mydełka w kostce wchodza w gre emotka

Mam taką nadzieję, bo jeśli chodzi o markę Protex, to nic innego tej marki nie było

mam nadzieje ze mydełka palmolive tez sie załapia emotka

W regulaminie Masza nie ma tego typu obostrzeń, więc myślę, że wsio ryba co, byle marka i ilość się zgadzały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157293 Napisano: 08.02.2016 14:20:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

czy w Wielki konkurs walentynkowy w Tesco-
mydełka w kostce wchodza w gre emotka

Mam taką nadzieję, bo jeśli chodzi o markę Protex, to nic innego tej marki nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6157201 Napisano: 08.02.2016 12:47:57 w Kupię...
Voucher z konkursu ZIKO na pobyt w Krakowie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156795 Napisano: 07.02.2016 12:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja zapomniałem... Pamiętałem o konkursie do 11:45... A potem już nie.emotka

miałam to samo... akurat tworzyłam coś na konkurs emotka

Przyłączam się do Waszego klubu (okazuje się, że w weekend trudniej zagrać)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156756 Napisano: 07.02.2016 12:03:14 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Ja przez nieprecyzyjne-delikatnie mówiąc- informacje o konkursie kilka razy dałam się nabrać. Pamiętam jak córka zrobiła pracę na konkurs plastyczny Disneya, pognałam do DC po lody,  tylko potem okazało się, że paragon nieważny, bo termin zakupów minął kilka dni wcześniej -choć konkurs TRWAŁ nadal.  emotka  Oczywiście w bazie nie było żadnej informacji  emotka

Dlatego zawsze lepiej sięgnąć do Regulaminu emotka

Oczywiście, jednak lepiej było by, gdyby informacje o konkursie w bazie były pełne.
Z reguły czytam regulaminy, choć czasem z braku czasu robię zakupy na konkurs bazując na info z bazy forumowej i niestety bywało, że na pozór wyczerpujące informacje wpuszczały w maliny. 

Bywa, że zamieszczający konkurs kopiuje tylko część regulaminu-bo to najprostsze, a można by się wysilić i hasłowo wypunktować najważniejsze zasady-ale to już oczywiście wymaga większego wysiłku (i ciut więcej czasu) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156746 Napisano: 07.02.2016 11:52:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja przez nieprecyzyjne-delikatnie mówiąc- informacje o konkursie kilka razy dałam się nabrać. Pamiętam jak córka zrobiła pracę na konkurs plastyczny Disneya, pognałam do DC po lody,  tylko potem okazało się, że paragon nieważny, bo termin zakupów minął kilka dni wcześniej -choć konkurs TRWAŁ nadal.  emotka  Oczywiście w bazie nie było żadnej informacji  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156736 Napisano: 07.02.2016 11:35:10 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Ech,chciałam Ci Kate coś podsunąć, miałam skopiowaną informację o tym konku, ale info w terminie zakupów nie było (sama nie zagrałam, więc nie zagłębiałam się w przepastne wersy regulaminu emotka )

Kalka , na serio jest info pod konkursem, bez czytania Regulaminu :

ekuc2                                 27.01.2016
Okres trwania sprzedaży promocyjnej objętej konkursem: od dnia 21.01.2016r. do dnia 03.02.2016r.
Okres nadsyłania zgłoszeń do konkursu: od dnia 21.01.2016r. do dnia 07.02.2016r

Tak Magnus, ale to jest właśnie informacja w formie komentarza dodana dopiero tydzień po dodaniu konkursu. Pisałam, że kiedy zobaczyłam ten konkurs na forum tej info jeszcze nie byłoemotka   (Konkurs był w bazie od 21.01 a komentarz z info o tym terminie dopisano 27.01)
W tej chwili nie ma to już znaczenia, ale na przyszłość prośba o zamieszczanie terminów konkursowych od razu przy okazji zamieszczania konkursu w bazie         Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156555 Napisano: 06.02.2016 17:10:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Ech,chciałam Ci Kate coś podsunąć, miałam skopiowaną informację o tym konku, ale info w terminie zakupów nie było (sama nie zagrałam, więc nie zagłębiałam się w przepastne wersy regulaminu emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156553 Napisano: 06.02.2016 17:00:10 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Kate 87- chyba tylko ten w Kauflandzie:  http://www.e-konk...an.html#.VrX9vNLhBdg i to tylko do jutra

Kalka, ale okres zakupu juz sie zakonczyl, do 7-ego mozna tylko wysłac odpowiedz

Dzięki Dolly. I to jest wkurzające, że osoby wpisujące konkursy nie podają tak istotnych informacji  emotka , bywa nawet, że niektórzy wpisują jako termin zakończenia konkursu datę kończącą składanie reklamacji (bo faktycznie w regulaminie widnieje zapis, że konkurs kończy się w dn.XXXXX  będącym ostatecznym terminem składanie reklamacji) Takie kwiatki też widziałam w konkursach na naszym forumemotka  

jak coś takiego zauważycie, to zgłaszajcie jako błąd z prawidłową datą zakończenia konkursu

ziółko tu są daty prawidłowe - data zakończenia konkursu 07.02
a pod konkursem jest zamieszczona uwaga- zakup produktów do 03.02

Tak Magnus, tylko, że nie w info o konkursie, a w formie komentarza dodanego tydzień po dodaniu konkursu. Wtedy kiedy wypatrzyłam ten konkurs tej informacji nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156543 Napisano: 06.02.2016 16:22:57 w WC - rozmowy o wszystkim
Ale i tak teraz Ziolko jest już lepiej  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156540 Napisano: 06.02.2016 16:12:29 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Kate 87- chyba tylko ten w Kauflandzie:  http://www.e-konk...an.html#.VrX9vNLhBdg i to tylko do jutra

Kalka, ale okres zakupu juz sie zakonczyl, do 7-ego mozna tylko wysłac odpowiedz

Dzięki Dolly. I to jest wkurzające, że osoby wpisujące konkursy nie podają tak istotnych informacji  emotka , bywa nawet, że niektórzy wpisują jako termin zakończenia konkursu datę kończącą składanie reklamacji (bo faktycznie w regulaminie widnieje zapis, że konkurs kończy się w dn.XXXXX  będącym ostatecznym terminem składanie reklamacji) Takie kwiatki też widziałam w konkursach na naszym forumemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156527 Napisano: 06.02.2016 15:11:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Kate 87- chyba tylko ten w Kauflandzie:  https://www.e-kon...an.html#.VrX9vNLhBdg i to tylko do jutra Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156515 Napisano: 06.02.2016 14:42:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Dzięki Silvia  emotka   Dzisiaj  "pączkujemy" tradycyjnie, ale serowe oponki  też chętnie kiedyś zrobimy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6156509 Napisano: 06.02.2016 14:27:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Może ktoś ma sprawdzony przepis na wyjątkowo smaczne pączki? Będę wdzięczna, bo obiecałam moim córeczkom, że dzisiaj będziemy "pączkować"   emotka   i szukam dobrego przepisu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0