Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No toż właśnie dokładnie o tego typu sytuacje rozmawialiśmy, zanim stwierdziłeś, że się mylimy Visserarthur, o zwiększanie szans przez rozdzielanie transakcji na kilka podczas jednych zakupów (w przypadku zakupu 100 pudełek zapałek po 10 groszy na jeden paragon mam jedną szansę, jeśli każde pudełko kupię na oddzielny paragon mam 100 szans), zatem ten zapis regulaminu idealnie pasuje właśnie do takiej sytuacji.
"...Organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia z udziału w Loterii w przypadku:
4.21.2 generowania przez Uczestników Transakcji w liczbie sprzecznej ze zwyczajowym trybem dokonywania płatności kartą (np. celowego dokonywania wielu drobnych Transakcji składających się łącznie na płatność za jednorazowy zakup towarów lub usług);..."
A to co napisała Asante -(cyt. poniżej) - a z palca sobie tego nie wyssała jest również powodem do moich obiekcji, czy w razie wygranej nie przyczepią się do kilku pod rząd porozdzielanych transakcji, bo rozdzielając np. 2 op. lodów Koral za 3,99 każdy na dwa oddzielne paragony zwiększam swoje szanse (gdybym dołożyła ja do mojego wcześniejszego rachunku za 71,06 zł byłoby 79,04 i straciłabym te dwie szanse)
Czy mogą przyczepić się o takie zwiększenie szans aż o dwa losy?! Zgodnie z powyższym zapisem (i opinią prawnika) niestety mogą - choć osobiście bym tego nie chciała i oby nie byli tak drobiazgowi
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam gorąco Kwiatuszka2506 - takie transakcje mogę robić codziennie, dziękuję Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny, to nie zależy od poparcia Magnusa, ale od interpretacji regulaminu i oby interpretacja była po naszej stronie Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
p.s. Tylko, że chyba w zwyczajowym trybie dokunywania zakupów przez Aleksandrów są hurtowe ilości tranzakcji i pewnie też może to udowodnić Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą podobnie jest z graniem na nie swój np. znaleziony wraz z potwierdzeniem paragon Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie Kochana, o swych uczuciach możesz mówić mężowi codziennie, a w Walentynki "musisz kupić" walentynkowy prezent , a nawet dużo romantycznych gadżetów + bilet do kina na romantyczny film + zaproszenie na romantyczną kolację, czym więcej tym lepiej - (zwłaszcza dla sklepowych kas) -reklama na witrynie sklepowej prawdę Ci powie I uważaj Ziolko , jak nie będziesz świętować, możesz narazić Waszą miłość na ciężką próbę , więc nie zapomnij gdy będziesz wkrótce na zakupach o wielkiej, czerwonej poduszce w kształcie serca, ewentualnie mogą być też czerwone gacie dla męża z napisem Walentynki-prawdziwy dowód miłości Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie trzeba Vivacia Mi również robi się niedobrze na widok czerwonych serc wszelkiej postaci (bombonierki, poduszki, lizaki, pudełka,nadruki na ubraniach itp, itd ......) Konkursy jeszcze mogę zdzierżyć (chcę to gram, nie, to nie) ale żeby kupić gacie musiałam w sklepie przebić się przez wściekłe od czerwoności półki z walentynkowymi poduszkami, pudłami, świeczkami, ramkami, a gdy już dotarłam do upragnionych gaci, to też okazało się, że są czerwone z napisem WALENTYNKI
Z roku na rok coraz namolniejsze są te Walentyny Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane