Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6164866 Napisano: 25.02.2016 08:47:57 w Biedronka
dorothy napisał(a):

Monika11 napisał(a):

defed napisał(a):

kalka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

niech mnie ktoś olśni bo nie rozumiem dlaczego maz ktory w biedrze zaplacil karta az raz dostał mozliwosc grania o ipada mini (dostal linka) a ja ktora juz kilka razy zrobilam zakupy - nie.

Jakiego linka? emotka  O co kaman, bo ja nie w temacie emotka

kalka, nanajka81 No co Wy, zakupy bez gotowki to nie tylko samochody, ale takze ipady  emotka  LINK:  https://zakupybezgotowki.pl 

Nie o to chodzi- dodatkowo przychodzi wiadomość  na @ można wygrać 1 z 5 ipadów , wypełnia się ankietę
Czy wzięłabyś/wziąłbyś udział ponownie w loterii „Przesiądź się na kartę!”?
Czy poleciłaś/poleciłeś udział w loterii "Przewsiądź się na kartę" znajomemu?
i na końcu:
Dokończ poniższe zdanie konkursowe:Mocną stroną płatności kartą jest…

podejrzewam, że to ściema, w weekend rozmawiałam ze znajomym, który też  taką ankietę dostał na @ a w ogóle nie robi zakupów w Biedronce

Już wszystko jasne!  emotka  Dzięki za odpowiedzi  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164851 Napisano: 25.02.2016 07:52:12 w Biedronka
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to nie mogli dać do wypełnienia tylko zwycięzcom...?

Jakby dali tylko im, to by mogli nagrody przyznać innego stopnia jakby chcieli emotka

Czyli rozumiem, że jako osoba nie grająca nigdy w Kiorze, powinienem to uczynić, znaczy nagrodę będę miał pewną emotka ???

nie, bedac w gronie laureatow, moglbys sie spodziewac lepszej nagrody emotka

A Kiora wogóle daje komuś z konkursowiczów główne nagrody?!  Przez kilka lat nie zauważyłam żeby ktoś chwalił się główną z Kiory  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164850 Napisano: 25.02.2016 07:49:14 w Biedronka
nanajka81 napisał(a):

niech mnie ktoś olśni bo nie rozumiem dlaczego maz ktory w biedrze zaplacil karta az raz dostał mozliwosc grania o ipada mini (dostal linka) a ja ktora juz kilka razy zrobilam zakupy - nie.

Jakiego linka? emotka  O co kaman, bo ja nie w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164817 Napisano: 24.02.2016 23:35:33 w TESCO konkursy
monkakk napisał(a):

kalka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Nie no sorrryyy.... Co to k***wa ma być??? Ja dziś nie ogarniam już tego wszystkiego.... Byś może to ktoś z was... Sorry... ale czy to jest sms??? emotka
https://www.youtu.../watch?v=EPrEcrwLNCY

gdzieś dziś czytałam o leworęcznych zwyciężczyniach   emotka

emotka Brawo za sprytne oko... Ja z mojego poirytowania nawet dokładnie się nie wpatrzyłamemotka

Już pomijając wszystko inne, to treść odpowiedzi miała zmieścić się w 160 znakach   emotka   a link do filmiku przesłany w sms-ie, to jednak nie odpowiedź konkursowa.

Kombinują, a może się uda... 

Dokładnie  Wszystko zależy od podejścia i uczciwości organizatora. 
(Takich kwiatków jest niemało w każdym kuszącym drogimi nagrodami konkursie) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164814 Napisano: 24.02.2016 23:31:59 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

kto brał udział w tym konkursie, to niech składa reklamację emotka

To konkurs Colgate-on się dzisiaj kończy
"Film przygotowany na konkurs „WIELKI KONKURS WALENTYNKOWY" organizowany w sieci Tesco przez Streamline Sp. z o.o. Spółka Komandytowa z siedzibą w Warszawie"
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164808 Napisano: 24.02.2016 23:25:32 w TESCO konkursy
karolinamat napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Nie no sorrryyy.... Co to k***wa ma być??? Ja dziś nie ogarniam już tego wszystkiego.... Byś może to ktoś z was... Sorry... ale czy to jest sms??? emotka
https://www.youtu.../watch?v=EPrEcrwLNCY

gdzieś dziś czytałam o leworęcznych zwyciężczyniach   emotka

emotka Brawo za sprytne oko... Ja z mojego poirytowania nawet dokładnie się nie wpatrzyłamemotka

Już pomijając wszystko inne, to treść odpowiedzi miała zmieścić się w 160 znakach   emotka   a link do filmiku przesłany w sms-ie, to jednak nie odpowiedź konkursowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164785 Napisano: 24.02.2016 23:04:34 w Biedronka
bezaczek7 napisał(a):

nadal nie dostarcza maili, co teraz? mail dobry? konkursy@kiora.pl

Ja wysłałam na kiora@kiora.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164771 Napisano: 24.02.2016 22:53:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

O jeden dzień przedłużą konkurs. Skrzynka zapchana u nich, bo pusty mail też wraca  emotka

A skąd wiesz, że przedłużą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164682 Napisano: 24.02.2016 20:29:28 w Paragony
Mam paragon na Koralove - chętnie zamienię na paragon Disneya w Biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164193 Napisano: 23.02.2016 21:53:50 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Dzięki:)
Jak myślisz jak poznać czy poznana dziewczyna ma chłopaka?

Teraz jest taki gender i unisex, że najtrudniej w ogóle poznać, czy obiekt Twoich westchnień to dziewczyna czy chłopak emotka Dziś w wiadomościach mówili, że nawet morderca ukrywał się przed organami ścigania ubrany w damską kurtkę emotka

Nie wiem, jak poznać, czy dziewczyna jest singielką. Jestem z gatunku ludzi starych, niecierpliwych i bezpośrednich, więc ja bym spytała wprost emotka

Kabaret !!! emotka  
 Aż sprawdziłam, czy to na pewno wątek "Wkurza mnie"  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164187 Napisano: 23.02.2016 21:48:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Ale odważni organizatorzy emotka  Zaraz po odważnych graczach, którzy 'zaryzykowali złamaniem regulaminu' emotka
Co to za konkurs? Gdzie można zobaczyć źródło zdjęcia? emotka  Z chęcią poczytam tłumaczenia organizatora,  na zarzuty emotka

Google znalazło: http://krowkanagrodowka.pl

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale o ile zdążyłam się zorientować to w/g regulaminu należało wypełnić formularz wpisując jakiś tekst konkursowy, a patrząc na wyniki, wydaje mi się, że ja śnię emotka  Organizator (i tym samym sponsorzy) zakpili sobie ze wszystkich klientów którzy wzięli udział na zasadach regulaminu! I jeszcze pochwalili się swym wyborem, jakby chcieli powiedzieć grającym uczciwie:  ale z Was głupki! Trzymaliście się regulaminu i liczyliście naiwnie na wygraną?! emotka   ....  SZOK!  Szkoda, że nie ma instytucji  RZECZNIKA PRAW KONKURSOWICZÓW, który zajmował by się łamaniem prawa przez samych organizatorów  emotka  
 Dla mnie ten konkurs tokpina   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6163821 Napisano: 23.02.2016 11:27:40 w Paragony
paragony na Lody KORAL w Biedronce- 4 zł lub zamienię na inne paragony (na trwające konkursy) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6163094 Napisano: 21.02.2016 09:03:03 w Kupię...
Kupię bony do IKEA ( o wartości ok. 2 tys. zł )   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6162639 Napisano: 19.02.2016 17:54:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
maria1980 napisał(a):

I ja gratuluję emotka

dołączam się!  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6161181 Napisano: 17.02.2016 13:08:27 w Carrefour konkursy
nanajka81 napisał(a):

bajkowy pokoj - jak dlugiego smsa mozna napisac? nie moge sie doczytac a w 160 znakach to niewiele mi sie miesci emotka  

No właśnie wydaje się, że w tej kwestii też brak precyzyjności, bo nie mogę znaleźć informacji w regulaminie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6160062 Napisano: 15.02.2016 08:38:44 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

...szczycą się jacy to oni są mądrzy i wyjątkowi bo nie świętują walentynek!...Skąd w ludziach tyle złości i smutku...
Nienawisci.. A we mnie jest dużo radości emotka   Do takich "świąt" podchodzę z dystansem, ale jak ktoś się tym cieszy to i mi wesoło. Lubię patrzeć jak ludzie są szczęśliwi, a nie przepełnieni nienawiścią. emotka

Jeśli ktoś lubi kochać cały rok i emanować radością codziennie, a nie tylko "na hurra" w Walentynki i napisze o tym, to od razu: cyt "  szczycą się  jacy to oni są mądrzy i wyjątkowi bo nie świętują walentynek....Skąd w ludziach tyle złości i smutku.. " , "hejter" , ogólnie jest beeee bo myśli inaczej !? emotka emotka    E, chyba Mysia ździebko przesadziłaś, mam wrażenie, że  szukasz dziury w całym  emotka    Ja właśnie kocham kochać codziennie, śmieszy mnie "konsumencka" akcja "na hurra" , ale nie znaczy, że jej strasznie nie lubię, czy nie obchodzę, choć niekoniecznie kupując czerwone serca, czy inne walentynkowe gadżety. Natomiast szanuję i rozumiem zarówno tych, którzy czekają cały rok, by świętować dzień zakochanych, ale również tych, których wkurzają wszędobylskie reklamy mówiące "musisz kupić Walentynkę" i nie uważam,że z tego powodu wszyscy oni są pełni złości i smutku  - to tak jak na 1 maja jedni idą w pochodzie pierwszomajowym, a inni wyjeżdżają  w tym dniu do lasu i czy to powód by jedni obrażali drugich emotka  - no chyba nie  emotka  
W temacie: wkurza mnie brak tolerancji w stosunku innych poglądów, upodobań, zwyczajów... itp. jeśli ktoś myśli inaczej nie musi być beee  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6159849 Napisano: 14.02.2016 08:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikiwiewiór napisał(a):

a no jesli platforma powiedziala, ze to nie bylo ustawione to im wierze, uspokoilas mnie.
a no i nie trafilas, nie interesuje mnie w ogole polityka, nie glosowalam na pis, ani na po, jedynie obluda tego KODu mnie wkurza emotka  tam sprawa jest jasna PiS to PiS, PO to PO, a KOD to taka przylepa ktora robi ciemnemu ludowi wode z mozgu, demokracja, sracja zagrozona emotka
tak jak pisalam - podziwiam co niektorych za naiwnosc, ze przez przypadek dobra przyjaciolka wygrala w loterii, w ktorej przetarg wygrala agencja  z decyzji jej kolezanki. Odwdzieczyli sie platformie, ot co emotka

Biorę to pod uwagę , jednak akurat w tej sprawie pewności  nie ma, bo to loteria i choć prawdopodobieństwo było tu prawie jak wygranie 6 w totka, to jednak istnieje, zatem dla mnie sprawa stała się zamknięta - ale nie dlatego, że agencja i p. minister się wytłumaczyli,nie,nie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6159809 Napisano: 13.02.2016 22:00:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

kalka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Ronja napisał(a):

Mi chce się z tego wszystkiego śmiać. Zastanawiam się na ile to w ogóle koleżanki. W Polsce gazety potrafią czasami ładną plotkę puścić. Ale co gazeta napisze albo Internet opublikuje to święte być musi. 
Poza tym nie ma się o co martwić, bo teraz nasza nowa władza na pewno zajmie się sprawą z należytą starannością. Tego jestem pewna. emotka  

Tu nie trzeba gazet - Częstochowa, to nie jest miasto w odległej galaktyce. Dziwi mnie, że w kraju wydobywczych aresztów, w którym wsadzano ludzi za kradzież batonika, powszechne jest bagatelizowanie większych przewinień, czy wręcz pochwalanie ich jako zaradności. Powinna być jakaś równość wobec prawa. EOT z mojej strony.

Tak, jak napisałam Ronja, nasza nowa władza na pewno się tym zajmie. A fakt, że ktoś był czyjąś szefową nie musi stanowić o wzajemnej sympatii. Poza tym ta pani z Częstochowy wygrała Opla Insignię, który stanowi nagrodę dodatkową, losowaną spośród paragonów z branży premiowanej. O ile dobrze pamiętam były to paragony od fryzjerki i kosmetyczki, więc pisanie o szansie jak 1: 56 000 000 jest mooooocno przesadzone emotka . Poza tym mogła mieć jakiś układ ze znajomą fryzjerką, z której zakładu paragony zgłaszała. Lajf is lajf. Sami konkursowicze czasami wybierają paragony z koszyków przed sklepem emotka

1mariusz ? http://www.e-konk...img/emots/unsure.gif

Kochani wygrywanie samochodów w rodzinie pani Grażynki jest tradycją, tata też wygrał "Syrenkę" a tak serio dzisiaj w Wiadomościach tvp  pan z agencji  Unique One, która organizowała loterię zdementował plotki o ustawieniu losowania, również pani minister z poprzedniego rządu  powiedziała w Wiadomościach, że to przypadek.    

tak trzeba wierzyć bo porzedni rząd był bardzo wiarygodnyemotka

Już prawdy nie dojdziemy w tej sprawie, trzeba ją zamknąć po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6159803 Napisano: 13.02.2016 21:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ronja napisał(a):

Mi chce się z tego wszystkiego śmiać. Zastanawiam się na ile to w ogóle koleżanki. W Polsce gazety potrafią czasami ładną plotkę puścić. Ale co gazeta napisze albo Internet opublikuje to święte być musi. 
Poza tym nie ma się o co martwić, bo teraz nasza nowa władza na pewno zajmie się sprawą z należytą starannością. Tego jestem pewna. emotka  

Tu nie trzeba gazet - Częstochowa, to nie jest miasto w odległej galaktyce. Dziwi mnie, że w kraju wydobywczych aresztów, w którym wsadzano ludzi za kradzież batonika, powszechne jest bagatelizowanie większych przewinień, czy wręcz pochwalanie ich jako zaradności. Powinna być jakaś równość wobec prawa. EOT z mojej strony.

Tak, jak napisałam Ronja, nasza nowa władza na pewno się tym zajmie. A fakt, że ktoś był czyjąś szefową nie musi stanowić o wzajemnej sympatii. Poza tym ta pani z Częstochowy wygrała Opla Insignię, który stanowi nagrodę dodatkową, losowaną spośród paragonów z branży premiowanej. O ile dobrze pamiętam były to paragony od fryzjerki i kosmetyczki, więc pisanie o szansie jak 1: 56 000 000 jest mooooocno przesadzone emotka . Poza tym mogła mieć jakiś układ ze znajomą fryzjerką, z której zakładu paragony zgłaszała. Lajf is lajf. Sami konkursowicze czasami wybierają paragony z koszyków przed sklepem emotka

1mariusz ?

Kochani wygrywanie samochodów w rodzinie pani Grażynki jest tradycją, tata też wygrał "Syrenkę" a tak serio dzisiaj w Wiadomościach tvp  pan z agencji  Unique One, która organizowała loterię zdementował plotki o ustawieniu losowania, również pani minister z poprzedniego rządu  powiedziała w Wiadomościach, że to przypadek.     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6159801 Napisano: 13.02.2016 21:09:10 w Wkurza mnie...
Ronja napisał(a):

To jest czysto komercyjne święto - każda inna dobra okazja do sprzedania towaru - dlatego co roku mamy te walentynkowe promocje konkursowe. Też nie przepadam ani za słodyczami w nadmiarze, ani różowością, ani tymi tekścikami o miłości (nie piszę). A kiedyś przed erą konkursową emotka  narzekałam tylko, na to że owego dnia nie ma wolnych miejsc w ulubionej kawiarni.

emotka  A w ogóle polskie (a właściwie słowiańskie) święto zakochanych ma znacznie dłuższą tradycję, nie jest mniej romantyczne ani gorsze, a mimo to od kilkunastu lat promuje się Walentynki- oczywiście z wiadomych względów konsumenckich, bo faktycznie głównym założeniem tego święta jest obdarowywanie się „na hurra”, więc to okazja do wyciągnięcia kasy od sporej części społeczeństwa. Tak jesteśmy zafascynowani zachodnią i amerykańską kulturą, że zapominamy o własnej - „cudze chwalimy, swego nie znamy”
Oczywiście jestem za miłością, kochaniem się, mówieniem sobie miłych słów ale niekoniecznie grupowym i podszytym kupieckimi  akcjami, jest mi o wiele milej wówczas, gdy mój mąż zaprosi mnie na kolację, wręczy bukiecik czy da buziaka sam z siebie (powiedzmy z potrzeby serca i duszy emotka ),  a nie dlatego że  reklamy, witryny sklepowe, bilbordy i inne media mówią, że tak musi. No ale zgodnie z wszechobecnymi zaleceniami zapewne ja i moje córeczki jutro też dostaniemy jakieś słodkie serca emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0