Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6165419 Napisano: 26.02.2016 00:32:59 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

dolly napisał(a):

po prostu lubię jak ktoś jest i zachowuję sie naturalnie. Może za dużo wymagam, zbyt wiele czasu w górach pośród natury.

ok, a co z natura kobiety, w sensie buszu na jej ciele emotka  

włosy to anteny chcecie rodzić zdrowe dzieci to nie golić nóg. Lepszy kontakt z Matką Ziemią.

Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. Może mi się to tylko wydawało, chodze często do tesco. I to już 3 kobieta w tym sklepie. Jestem tylko miły uprzejmy i zawsze uśmiechnięty i to dla kobiet kandydat. Smutne co się podziało z facetami.

...dotykała moje ręce...a później zadzwonił budzik emotka

Edzia, ja też płaczę emotka emotka emotka

A jednak nie wszyscy mężczyźni chcą mieć kobiety, które śmieją się od rana do ranaemotka   Mój mąż właśnie zapytał: "Czy Ty musisz rechotać nawet w nocy?"  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165415 Napisano: 26.02.2016 00:25:32 w Wkurza mnie...

dolly napisał(a):

Dzisiaj w Tesco mnie podrywała dziewczyna, nawet ładna ale niestety włosy farbowane. emotka

Starsze panie, czesto farbuja włosy emotka

Około 22 lat miała, nie lubię farby i makijażu na twarzy to mnie odstrasza.

Ale masz oko Batistutek, potrafisz przejrzeć na wylot już przy pierwszym spojrzeniu emotka  
I już chyba wiem, gdzie tkwi Twój problem w poszukiwaniach drugiej połówki emotka  Jeśli zdyskwalifikujesz każdą na wstępie za kolor włosów, lub szminkę na ustach, to w jaki sposób rozpoznasz, czy to ta wymarzona, która śmieje się non-stop, od rana do nocy? Ups, oczywiście od rana do rana!   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165364 Napisano: 25.02.2016 23:40:42 w Gratulacje! Dla wygranych!
Victoria33 napisał(a):

kasiulll gratulacje , wydaj z głową

Oj tam, od razu z głową, a nie może dziewczyna zaszaleć !? emotka emotka emotka    Gratki Kasia!!!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165275 Napisano: 25.02.2016 20:10:57 w Biedronka
trampek. napisał(a):

Czy jutro maja informować z magnetica obiło mi sę o uczy ze do 26 ? nie nastawiam się bo tylko jedno zgłoszenie wygrałam ale nadzieja zawsze jest xD

Ja jeszcze nie wygrałam, ale taż chciałabym wygrać choć jednym zgłoszeniem emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165232 Napisano: 25.02.2016 18:46:42 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Kilkadziesiąt tysięcy osób dało się oszukać na facebooku:
http://wyborcza.b...osci.html#BoxBizLink

dodajmy jeszcze: wszystko w majestacie prawa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165224 Napisano: 25.02.2016 18:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

PACZKA SPRZĄTACZKA- ile osób wygrało paragonem z Rossmana? Będę wdzięczna, za odpowiedź, bo nie wiem czy dalej tam inwestowac...

Wysłałam kilka z Rossmana i NIC 

ja mam wygrane właśnie z Rossmana

Awe, ale ja Ci nie dorównam w ilości zgłoszeń  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165217 Napisano: 25.02.2016 18:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

PACZKA SPRZĄTACZKA- ile osób wygrało paragonem z Rossmana? Będę wdzięczna, za odpowiedź, bo nie wiem czy dalej tam inwestowac...

Wysłałam kilka z Rossmana i NIC  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165069 Napisano: 25.02.2016 14:13:07 w TESCO konkursy
foton napisał(a):

monikar napisał(a):

Przecież ktoś na forum pisał ostatnio, że Streamline nie czyta odpowiedzi konkursowych...emotka

Czyli dyskutujemy o uczciwym podejściu do konkursów, a sami forumowicze naruszają regulaminy - SUPER ! emotka
Mam nadzieję, że agencja będzie chciała tego regulaminu przestrzegać. Tylko tak to można wyeliminować - każdy ma prawo robić co chce, ale komisja jest jakby związana, bo w razie czego jest powód do skutecznej reklamacji.

" sami forumowicze naruszają regulaminy - SUPER !" emotka  Masz  jakiś konkretny przykład?!  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165065 Napisano: 25.02.2016 14:05:46 w Biedronka
Masza86 napisał(a):

dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

A Kiora wogóle daje komuś z konkursowiczów główne nagrody?!  Przez kilka lat nie zauważyłam żeby ktoś chwalił się główną z Kiory  emotka

dają,  dają,  moze nie jakoś często, ale przeciez wiele osób sie nie chwali.

w ostatnich dwóch konkursach dwie głowne wpadły, laptop i x-box emotka  wiec daja emotka  emotka

Mam na myśli vouchery na wycieczki, nigdy nie zauważyłam, żeby ktoś się chwalił, a w większości konkursów Disneya są vouchery. Widziałyście choć raz? Bo ja nigdy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165048 Napisano: 25.02.2016 13:30:04 w TESCO konkursy
monikar napisał(a):

Przecież ktoś na forum pisał ostatnio, że Streamline nie czyta odpowiedzi konkursowych...emotka

To już teraz wiemy dlaczego  emotka  Po co mają się wysilać i czas tracić jak takie "oryginały" same im wpadają do protokołu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165035 Napisano: 25.02.2016 13:14:06 w TESCO konkursy
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

Uważam tylko, że wygrywanie za wszelką cenę jest co najmniej żenujące, chociaż się opłaca. A agencja która nie trzyma się stworzonego przez siebie regulaminu, jest równie żenująca, co grający nie fair. Ale tak jest, było i będzie. Nic tego nie zmieni. Zawsze znajdzie się jakaś "młoda" agencja. Właściwie szkoda, czasu, nerwów i miejsca na forum na rozczulanie się nad tym.

i będzie to trwało dopóty, dopóki ktoś nie zobaczy protokołu z nagrodzenia i nie zrobi rabanu emotka
mamy tu osoby z Warszawy, podjechalby, cyknęły fotkę, tutaj wrzucily, a reszte juz forumowicze załatwią emotka

Jak kiedyś byłam w agencji zobaczyć konkursowy protokół , to nie pozwolono mi zrobić fotki, mogłam go tylko przeczytać  emotka  

Protokół jest tylko do wglądu w siedzibie i w obecności pracownika firmy- to jest zasada ogólna przeglądania dokimentów i  protokołów- z posiedzeń komisji, z wyboru laureatów, lustracji a nawet likwidacji firmy. Takie są przepisy ogólne, chyba, że konkretny Regulamin mówi inaczej, ale raczej nikt nie wychyla się. Żadnych fotek niestety nie można robić, można odręcznie w swoim notatniku spisać wszystko z protokołu 

No to Magnus, skocz może do Streamline i zobacz co kreatywnego nagrodzili Toyotami w konku Colgate w Biedronce  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164997 Napisano: 25.02.2016 12:09:01 w TESCO konkursy
lager napisał(a):

brudny napisał(a):

macie do nich maila ?

promocja@losmejores.pl

to kontakt dla uczestników i laureatów konkursów organizowanych przez agencję 
Streamline Sp. z o.o. Sp.k.
Al. KEN 83/42
02-777 Warszawa

Jeśli to nasza forumowiczka to zapewne jak tu posiedzi i poczyta to usunie swoje dzieło emotka

Sądzisz, że ją zawstydziliśmy !?  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164991 Napisano: 25.02.2016 11:57:06 w TESCO konkursy
ita1987 napisał(a):

lager napisał(a):

luko922 napisał(a):

Fuj. Ja bym sie przede wszystkim wstydził wysłać coś tak marnego. A osoba, która to wysłała chyba na litość chce wziąć komisję, bo głos jakby to było jej ostatnie nagranie,  

hahaha emotka

Eh... Jakoś mi to w ogóle nie wyglądało na podróż walentynkową. Grobowe światło i tak smutno mi się zrobiło. Niestety, kciuk poszedł w dół. Ale... ale... jest nadzieja, ponieważ mój 9-letni syn poprosił o link do filmu, bo rysunki mu się spodobały. Cóż... poziom by się zgadzał emotka

Na mnie podziałał usypiająco i pomyślałam sobie, że może chodzi tu o jakąś hipnozę   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164987 Napisano: 25.02.2016 11:52:17 w TESCO konkursy
maryam napisał(a):

kalka napisał(a):

brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

Uważam tylko, że wygrywanie za wszelką cenę jest co najmniej żenujące, chociaż się opłaca. A agencja która nie trzyma się stworzonego przez siebie regulaminu, jest równie żenująca, co grający nie fair. Ale tak jest, było i będzie. Nic tego nie zmieni. Zawsze znajdzie się jakaś "młoda" agencja. Właściwie szkoda, czasu, nerwów i miejsca na forum na rozczulanie się nad tym.

i będzie to trwało dopóty, dopóki ktoś nie zobaczy protokołu z nagrodzenia i nie zrobi rabanu emotka
mamy tu osoby z Warszawy, podjechalby, cyknęły fotkę, tutaj wrzucily, a reszte juz forumowicze załatwią emotka

Jak kiedyś byłam w agencji zobaczyć konkursowy protokół , to nie pozwolono mi zrobić fotki, mogłam go tylko przeczytać  emotka  

Takie coś trzeba mieć http://szpiegowsk...i-kamera-hd-32a.html emotka

To może zróbmy zrzutkę na sprzęt   emotka   i załóżmy forumową grupę szpiegowską do walki z konkursowymi przewałkami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164982 Napisano: 25.02.2016 11:41:20 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

Jak kiedyś byłam w agencji zobaczyć konkursowy protokół , to nie pozwolono mi zrobić fotki, mogłam go tylko przeczytać  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164942 Napisano: 25.02.2016 10:52:25 w TESCO konkursy
Myślę Olivkap , że Ci, którzy wysyłają na konkursy tekstowe i sms-owe linki do filmików, czy wszelkie prace  plastyczne nie uważają tego za nieuczciwe, tylko za kreatywne, a co najwyżej za sprytne   emotka   Chcą się wyróżnić za wszelką cenę, tylko szkoda, że niektóre agencje to kupują, zamiast stać na straży ustanowionych przez siebie zasad!    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164934 Napisano: 25.02.2016 10:40:17 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):
OBAWIAM SIĘ, ŻE BIEDORNKOWY COLGATE U STREAMLINE TEŻ OPANOWAŁY I WYGRAŁY PSEUDO SMSOWE PREZENTACJE! ŻAL!

Całkiem możliwe!  emotka  Można podjechać do siedziby organizatora i zobaczyć protokół z nagrodzonymi smsami  emotka

Osobiście uważam, że agencje nie nabierają się na takie filmiki. Nabierają się firmy, które we własnym zakresie organizują konkursy, a właściwie ich działy marketingu. Tym bardziej, że wygląda na to, że wygrały w biedronkowym konkursie osoby dobrze piszące z forum.

W konkursie biedronkowym gdzie bylo 20 seatow podobno przeciez Hamilton nagradzal niemal same filmiki i i kolaze emotka

Kurcze, jeśli ktoś z Warszawy ma czas, to niech podjedzie i zobaczy protokół - każdy biorący udział w konkursie ma do tego święte prawo! I sprwa wówczas będzie jasna.
Ja o linkach do filmików słyszałam już dawno, wiem też, że na konkursy tekstowe, nawet smsowe ludzie wysyłają makiety,laurki, wyszywanki itp, ale do jasnej ciasnej, winę za łamanie regulaminu ponoszą same agencje, które tolerują i nagradzają nieregulaminowe praktykiemotka    
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164931 Napisano: 25.02.2016 10:34:28 w TESCO konkursy
olivkap napisał(a):

kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):
OBAWIAM SIĘ, ŻE BIEDORNKOWY COLGATE U STREAMLINE TEŻ OPANOWAŁY I WYGRAŁY PSEUDO SMSOWE PREZENTACJE! ŻAL!

Całkiem możliwe!  emotka  Można podjechać do siedziby organizatora i zobaczyć protokół z nagrodzonymi smsami  emotka

Osobiście uważam, że agencje nie nabierają się na takie filmiki. Nabierają się firmy, które we własnym zakresie organizują konkursy, a właściwie ich działy marketingu. Tym bardziej, że wygląda na to, że wygrały w biedronkowym konkursie osoby dobrze piszące z forum.

Hm,,obawiam się, że mogłabyś się zdziwić  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164928 Napisano: 25.02.2016 10:30:59 w TESCO konkursy
magisterek napisał(a):

kalka napisał(a):

magisterek napisał(a):

Niestety mam daleko bo bym to zrobił... tym bardziej, że na forum nagród była garstka! Dlatego z Tesco nie liczę też na nic... 160 znaków to jednak nie to samo co "urzekająca, ckliwa, tęczowa" prezentacja z oprawą muzyczną - miód na gusta Streamline emotka

No sorry, ale samo Streamline ustaliłi zasady, że odpowiedź konkursowa, to ma być tekst napisany w 160 znakach ! emotka  Gdyby regulamin zakładał dowolność, to nikt nie miałby zastrzeżeń do laurek, filmików na youtube, makiet i wyskakujących gadżetów z walizki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6164920 Napisano: 25.02.2016 10:23:25 w TESCO konkursy

magisterek napisał(a):

Całkiem możliwe!  emotka  Można podjechać do siedziby organizatora i zobaczyć protokół z nagrodzonymi smsami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0