Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6167987 Napisano: 02.03.2016 19:19:17 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam firmy kurierskiej, która przewozi pralki i do tego w przyzwoitej cenie

Czy nikt nie przesyłał pralki kurierem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167956 Napisano: 02.03.2016 18:15:07 w SZUKAM....
Szukam firmy kurierskiej, która przewozi pralki i do tego w przyzwoitej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167692 Napisano: 02.03.2016 12:37:22 w dzis mam urodzinki
A ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych trójek  emotka   Wszystkiego najlepszego!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6167023 Napisano: 01.03.2016 13:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

magnus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Jeżeli Regulamin nie określa ilości znaków to słowo krótki  nic nie znaczy, jest pojęciem względnym a nawet bardzo

To koniecznie trzeba przed obradami przypomnieć im, jak brzmiało zadanie...

Uważasz, że to coś zmieni ?  Zawsze podstawą jest Regulamin a byle jaki Regulamin = dowolne wyniki, wg widzimisie komisji

Ja wysłałem długą walentynkę emotka  Jak można krótko wyrazić tak WIELKĄ miłość? :>

No właśnie!  emotka  Dlatego sztuką jest wyrazić WIELKĄ miłość KRÓTKIM tekstem   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166883 Napisano: 01.03.2016 09:49:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

kalka napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Dla jednego krótko to trzy wyrazy, dla innego trzy strony. Krótko to pojęcie bardzo względne emotka

Wiedziałam, że ktoś tak odpowie emotka   
Oczywiście, że dla autor kilkuzwrotkowego poematu będzie udowadniał, że "krótko", to pojęcie względne, bardziej ciekawi mnie stanowisko organizatora emotka    

Wcześniej chyba nagradzali poematy. 

A no właśnie  emotka  . Albo może wtedy zabrakło w zadaniu  słowa "krótko " ?  
Kiedyś (minionego lata) wygrałam w Koralu trzyzdaniowym tekstem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166876 Napisano: 01.03.2016 09:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kalka napisał(a):

Dla jednego krótko to trzy wyrazy, dla innego trzy strony. Krótko to pojęcie bardzo względne emotka

Wiedziałam, że ktoś tak odpowie emotka   
Oczywiście, że dla autor kilkuzwrotkowego poematu będzie udowadniał, że "krótko", to pojęcie względne, bardziej ciekawi mnie stanowisko organizatora emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166860 Napisano: 01.03.2016 08:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

joan napisał(a):

claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?!

Widziałam i też mnie głęboko zastanowiło dlaczego ludzie nie rozróżniają 3 słów od 300emotka

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166542 Napisano: 29.02.2016 16:22:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niebieska_Laguna napisał(a):

Hej, orientujecie się ile kosztuje w Żabce najtańszy jogurt Activia na konkurs?

1,59 zł (jogurt naturalny) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166115 Napisano: 27.02.2016 22:32:27 w PRZEPROSINY

batistutek123 napisał(a):
Za to że nie spałaś kiedyś w nocy i Twój mąż był zły.

A no widzisz Batistutek do czego doprowadzają Twoje teorie emotka

dolly napisał(a):
Ależ On nie byl zły,  wiedzial , ze jest ze mną 

emotka  
i ewakuujmy się stąd Dolly, bo zaraz Ziolko przepędzi nas do WC  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6166099 Napisano: 27.02.2016 21:38:44 w PRZEPROSINY
Piszę do kogoś (nie zapamiętałam niku), kto napisał do mnie  na pw w sprawie opiekacza, a ja niechcący skasowałam tę wiadomość- PRZEPRASZAM -  nie mogę odpisać,więc proszę o ponowny kontakt     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165766 Napisano: 26.02.2016 18:09:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
arabela79 napisał(a):

Czy maile dla zwyciezcow tez juz poszly z konkursu Magnetic Biedronka?

Jedna osoba z forum pisała w topie "informują", ża wysłali jej maila  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165720 Napisano: 26.02.2016 16:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy magnetic wysyłał już maile, bo nie wiem czy to ja czy nie? emotka

Chwaliła się jedna osoba na forum -szczęściara zarejestrowała się na forum na 3 dni przez zakończeniem konkursu i od razu w nim wygrała emotka
Nikt poza nią, więc może jeszcze ślą emotka   (ale już się łudzić nie mogę, zostaję z Dolly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165567 Napisano: 26.02.2016 12:39:29 w Biedronka

kalka, a Ty nie wiesz, że Regulamin jest najważniejszy? emotka Tyle lat na forum. Nagana! emotka
Tam napisali, że rozstrzygnięcie 26.02, a następnie niezwłoczny kontakt. Wg mnie niezwłocznie dzisiaj emotka

Masz rację Ilona emotka  
Ale z tymi różnymi datami w mailach  zwrotnych, to jednak niezły numer Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165564 Napisano: 26.02.2016 12:35:09 w Biedronka
Mysia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

humanista napisał(a):

Cza zakupy bez gotówki dzwonią do zwycięzców z numeru zastrzeżonego?

jak powiadamiają o wygranej? ile razy dzwonią?

miałem wczoraj połączenie z zastrzeżonego jeden raz, nigdzie nie grałem więcej, więc może to Biedronka?

z nieznanego dzwonią teraz na okrągło.... naciągacze....albo puszczają jeden - dwa sygnały...
Jak dzwoniło Albedo, to na pewno zadzwoni kolejny raz...

No nie wiem, kiedys do mnie Albedo zadzwonilo raz i drugi raz im się już nie chciało, a ja naiwna czekalam emotka  nagroda przepadla..

Do mnie też kiedyś zadzwonili raz i koniec, po tygodniu oddzwoniłam i  wszystko się dobrze skończyło- przysłali co trzebaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165514 Napisano: 26.02.2016 11:30:04 w Biedronka
trampek. napisał(a):

kalka napisał(a):

trampek. napisał(a):

Czy jutro maja informować z magnetica obiło mi sę o uczy ze do 26 ? nie nastawiam się bo tylko jedno zgłoszenie wygrałam ale nadzieja zawsze jest xD

Ja jeszcze nie wygrałam, ale taż chciałabym wygrać choć jednym zgłoszeniem emotka   emotka

haha wyslalam* ale moglabym wygrac nie pogardzę xD

Mi też się obiło o uszy, że 26, ale o oczy, że 28.02 w mailowej wiadomości:
"Dziękujemy za udział w konkursie Magnetic.
Zostałeś zapisany na listę uczestników konkursu.Rozwiązanie konkursu 28.02.2016. O wygranej powiadomimy Państwa drogą mailową."  
Choć na stronie podają, że wyniki zostaną ogłoszone 26.02 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165507 Napisano: 26.02.2016 11:12:35 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

(...) Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. (...)

A nie zagaiła czasem rozmowy słowami "Cyganka prawdę Ci powie..."? emotka

Eh, takie wspaniałe dysputy prowadzicie, a ja po uszy tkwię w robótkach ręcznych (nie na konkurs!) i wrócę do normalnego rytmu dnia dopiero w poniedziałek emotka

To jednak postanowiłaś uszyć kreację dla kotki Joan?! emotka  
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165434 Napisano: 26.02.2016 01:01:20 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

eejjj... jak chcecie sobie prowadzić koperkowe rozmowy, to zapraszam do WC emotka

Ale tam nieładnie pachnie emotka

Sorry Ziolko, ale tak sikamy tu  ze śmiechu, że do  WC trudno nam się przenieść (tam nie ma sikania)

Przestań,  bo ktos bedzie musiał "posprzątać" emotka

To lepiej się stąd zwijajmyemotka  Dobranoc emotka  

A W TEMACIE  emotka  : wkurza mnie, że kiedy nie wejdę w top "Wkurza mnie" i spojrzę na tekst Batistutka, to  zapominam co mnie wkurza (ale za to wiem, co śmieszy) 

np. to:

włosy to anteny chcecie rodzić zdrowe dzieci to nie golić nóg. Lepszy kontakt z Matką Ziemią.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165427 Napisano: 26.02.2016 00:44:48 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Edzia, ja też płaczę emotka emotka emotka

A jednak nie wszyscy mężczyźni chcą mieć kobiety, które śmieją się od rana do ranaemotka   Mój mąż właśnie zapytał: "Czy Ty musisz rechotać nawet w nocy?" 

To i tak masz lepiej, ja dostałam eksmisje   emotka

Staszek, słyszysz chrupanie?

Mój się wkurza, bo nie ma pojęcia dlaczego pokładam się ze śmiechu!  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165425 Napisano: 26.02.2016 00:42:48 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

eejjj... jak chcecie sobie prowadzić koperkowe rozmowy, to zapraszam do WC emotka

Ale tam nieładnie pachnie emotka

Sorry Ziolko, ale tak sikamy tu  ze śmiechu, że do  WC trudno nam się przenieść (tam nie ma sikania) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6165422 Napisano: 26.02.2016 00:37:02 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Ale masz oko Batistutek, potrafisz przejrzeć na wylot już przy pierwszym spojrzeniu emotka  
I już chyba wiem, gdzie tkwi Twój problem w poszukiwaniach drugiej połówki emotka  Jeśli zdyskwalifikujesz każdą na wstępie za kolor włosów, lub szminkę na ustach, to w jaki sposób rozpoznasz, czy to ta wymarzona, która śmieje się non-stop, od rana do nocy? Ups, oczywiście od rana do rana!   emotka

a co jak szczerbata? 

To bardziej naturalna! emotka  szczerbata (śmiejąca się non-stop) , z owłosionymi nogami i siwizną na czubku głowy-to dla niektórych upragniony obiekt westchnieńemotka Wyświetl w wątku >>
0 0