Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6235308 Napisano: 30.07.2016 19:09:19 w SZUKAM....
emotka  Joan, poznałam króliczą wolontariuszkę i pasjonatkę przy okazji adopcji naszego, tylko, że posiałam gdzie jej nr tel niestetyemotka
Ale masz rację, zaraz poszukam kontaktu do fundacji, nie ona jedna przecież! Dziękuję Joan, emotka co dwie głowy forumowe to nie jedna  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235298 Napisano: 30.07.2016 17:54:45 w SZUKAM....
Szukam osoby z Wa-wy lub okolic, która mogła by (w zamian za coś...) zaopiekować się króliczkiem moich dzieci przez ok. 2 tygodnie! 
Królik miał jechać z nami samochodem, ale właśnie wyczytaliśmy, że króliki z powodu stresu bardzo źle znoszą podróż (szczególnie daleką) i nie chcemy ryzykować.  emotka   Zostawilibyśmy go u przyjaciół lub rodziny, ale wszyscy mają albo psa, albo kota, albo jedno i drugie, a nasz królik jest po przejściach z psem (dlatego zresztą go wzięliśmy, bo że rodzinie "wielozwierzęcej"  emotka   był nękany przez psa i teraz panicznie boi się psów. Jeśli jest na forum jakaś przyjazna zwierzakom osoba, która zechce zaopiekować się łagodnym i przemiłym (niegryzącym nikogo i niczego, siusiającym jedynie do kuwety) króliczkiem, to proszę o kontakt. Forma rewanżu do uzgodnienia  emotka

p.s. hotel  nie wchodzi w grę, bo tam siedziałby cały czas w klatce  emotka Wyświetl w wątku >>
2 radosna, darog 0

kalka

#6235289 Napisano: 30.07.2016 17:16:49 w SZUKAM....
Szukam konkursu, na który trzeba kupić kremy do opalania z filtrem. Czy jest aktualnie taki konk?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6235061 Napisano: 29.07.2016 17:16:22 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nikt się nie interesuje konkursem Colgate emotka
http://www.pomors...isko-firmy,10459040/

+ to  http://innpoland....ywczej-byl-ustawiony
i jeszcze parę innych artykułów opartych na oszczerstwach zadowolonego z siebie kolesia, który dokonał niebywałego odkrycia  emotka   i nie dziwmy się, że  firmy wycofują się z organizowanie konkursów merytorycznych.  (Rossnet też miał najwyraźniej dosyć)  

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234708 Napisano: 29.07.2016 08:37:09 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

dreamer napisał(a):

Coraz większa obojętność? Dlatego, że myślę o przyszłych konsekwencjach?

Jakiś kiep (nie da się ukryć) napisał bzdurę, którą nikt się nie przejął - nikt ważny w danej sprawie - tzn. ludzie z agancji/organizatorzy. Wiedzą, że nie zrobili nic niezgodnego z regulaminem, z prawem i za przeproszeniem mają na to wy..walone co jakiś byle anonim o nich sądzi. Najbardziej oburzają się osoby niezwiązane z daną sprawą...to jest słabe. I te osoby, chcą być może zniszczyć komuś przyszłość.

Różnica jest taka, że jego działania nie mają konsekwencji, a nasłanie prokuratury ma. I to spore.

Jeżeli ktoś nie ma sobie nic do zarzucenia, to powinien się przejmować zdaniem innych. Najważniejsze to być w zgodzie z sobą.
Też mnie przeraża brak autorytetów w dzisiejszym świecie i to, że można opluć każdego, ale to chyba nie jest temat na miarę tej 'bzdury'.

Bo niby tylko winni się tłumaczą?
G... prawda. Każdy ma prawo bronić swojej godności. A tutaj godność i dobre imię zostały naruszone.
Edzia- trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy emotka

"nikt się nie przejął-nikt ważny w danej sprawie"   Naprawdę? A skąd taka wiedza Dreamer?  Po pierwsze jak widać przejął, po drugie pozwólmy ocenić to samym zainteresowanym, choć gołym okiem widać, że teksty godzą i w interesy zarówno agencji jak i (o czym pisze Edzia) osób nagrodzonych i oskarżonych o oszustwo, układ itp.
Po trzecie Twój tekst:   Ta osoba być może niedługo wejdzie na rynek pracy, będzie potrzebne zaświadczenie o niekaralności i go nie otrzyma. Tylko dlatego, że napisał jakąś bzdurę (jak zostało już wspomniane) w Internecie....    wprowadził mnie w osłupienie! emotka  
Ojej, jaki biedaczek, pisze oszczerstwa, oskarża publicznie o oszustwa i po co? Przecież ten "biedak" może-oby nie- zniszczyć komuś reputację, karierę, a nawet wpędzić w depresję- bo czasem i ta reagują wrażliwi ludzie i  jeszcze może liczyć na litość i pobłażliwość Dreamera! I o jest dopiero paranoja! emotka  
i jeszcze jedno:  Najbardziej oburzają się osoby niezwiązane z daną sprawą...to jest słabe. I te osoby, chcą być może zniszczyć komuś przyszłość
buahaha emotka Czy  zastanawiasz, się co Ty Dreamer piszesz ??? Jeśli sprowadzasz sprawę do niszczenia czyjejś przyszłości, to kto komu niszczy w tej sprawie reputację, dobre imię... ? Kto rozpoczął tę aferę, kto oskarża bezpodstawnie innych, kto tu kogo krzywdzi? emotka  
A najbardziej oburzoną osobą wydajesz się być Ty, nawet zastanawiałam się przez chwilę, czy sprawa aby nie dotyczy bezpośrednio Ciebie? Bo tak się przejąłeś potencjalnymi konsekwencjami bezprawnych działań oszczercy  emotka   bagatelizując jednocześnie oburzenie poszkodowanych. A brak konsekwencji jest powodem coraz większego braku hamulców i recydywy w bezprawnych działania ( a właśnie : skąd wiesz, że to nie jest recydywista w szkalowaniu innych?)

p.s. Nie przejmuje się aż tak Dreamer, póki co do więzienia za to nie wsadzają emotka  , papierów o niekaralności też nie paprzą, ale takie działania należy potępiać, a nie bagatelizować   emotka   Wyświetl w wątku >>

kalka

#6234681 Napisano: 29.07.2016 01:06:29 w Wkurza mnie...
A w tym wszystkim najsmutniejsze jest to, że brak hamulców, nieliczenie się z innymi (o uczuciach innych, to już nawet nie będę wspominała, bo to takie "obciachowe" teraz), paszkwile, itp. stały się taką "normalnością" , tak spowszedniały, że "nie ma sobie tym co głowy zawracać"  emotka  
Tylko, że dla jednego to będzie jedynie "nius" godny pudelka, a komuś innemu świat się zawali! I trzeba bezwzględnie o tym pamiętać zanim pierdyknie się w eter jakieś oszczerstwa i pomówienia!
Ja tu abstrahuję od przypadku ludzi z naszego forum oskarżonych o powiązania z agencją (totalny absurd), ale ogólnie rzecz biorąc powszechniejąca akceptacja niegodziwości mnie przeraża i coraz większa obojętność ("bo mnie to nie dotyczy")... emotka   
  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234664 Napisano: 28.07.2016 23:58:19 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Co za buractwo emotka Prokuraturę chcą angażować, ręce opadają... emotka

Prokuraturę to ja zaangażuję osobiście i to już jutro rano emotka  Uważam, że streamline powinno zrobic dokładnie to samo - i mam nadzieję, że zrobi emotka  

Mam nadzieję, że można żądać zadośćuczynienia w $$$, ziomek popłynie emotka

Ale to chyba mogłoby jedynie Streamline zgłosić  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234660 Napisano: 28.07.2016 23:54:50 w Paragony
magnus napisał(a):

lolka182 napisał(a):

kupię paragon Pudliszki - Delikatesy Centrum

Skończył się

Magnus, ale może dziewczyna posłała zgłoszenie i chce nadrobić zaległość przed ogłoszeniem wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234656 Napisano: 28.07.2016 23:49:48 w Wkurza mnie...
Dokładnie tak Aneta. I powiem Wam, że zanim u nich wygrałam główną, to szczerze cieszyłam się, że wygrywają tam "Nasi" i to Ci których znam, bo to dawało mi wiarę, że w Streamline ja też mogę wygrać, że czytają zgłoszenia i nie czułam się jak wykorzystywany jeleń, żeby kumpel królika mógł wygrać.  Należy doceniać takie agencje, bo jest ich jak sami dobrze wiemy coraz mniej! 
      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234648 Napisano: 28.07.2016 23:37:18 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nie będzie nazwy Streamline i tyle  emotka

No nie, tam zachodzą większe zmiany  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234646 Napisano: 28.07.2016 23:32:09 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

assal napisał(a):

Kalka: Jak się wygra coś w Streamline, dane się wysyła już na Los Mejores emotka
http://www.losmejores.pl/

ale do losmejores to już dawno, bodajże w tamtym roku, wysyłało się korespondencję, pamiętam, bo z palmolive wygrywałam, i nawet gdzieś znalazłabym ślad w moich wysłanych mailach.

Bo to jedno i to samo-tzn. było, a co będzie teraz to się okaże  emotka  Mam nadzieję, że ewoluują i dalej będą zajmować się konkami czytając wszystkie zgłoszenia od pierwszego dnia do ostatniego do godziny 23.55 emotka  ok do g.00 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234632 Napisano: 28.07.2016 23:08:53 w Wkurza mnie...
Jak to kogoś łatwo oczernić!!!  emotka  Co innego nieścisłości, podejrzenia, które zanim się opublikuje należy wyjaśnić, a co innego jawne oszczerstwa, które puszczone w eter np. na fb  nabierają swojego biegu! Przecież Streamline to konkretni ludzi, których te oszczerstwa dotyczą.
Nie zdziwi mnie, jeśli niesłusznie oczerniane publicznie "firmy", czyli ludzie zaprzestaną czytania coraz większej ilości zgłoszeń i zaczną po prostu losować  zaoszczędzając czas i pieniądze  (a może niektórym pieniaczom o to właśnie chodzi  emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234628 Napisano: 28.07.2016 22:53:51 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

zina napisał(a):

http://www.wykop....omych-organizatorow/
komentarze poniżej

Przecież to jest totalna ściema emotka
wierzcie dalej we wszystko co wam w "internety" wrzucą emotka
Żadną tajemnicą nie jest, że toyoty wygrały 3 osoby z naszego forum - osoby, które wcześniej się nie znały emotka  Taka magia tego forum.
A że ktoś "rozwija się" marketingowo i swoją pasję łączy z codzienną pracą, to chyba nic strasznego.
Podziwiam autora wykopu, że mu się chciało tworzyć takie z palca wyssane bzdury emotka

Zdradzę Wam jeszcze plotkę, że na forum jest osoba, która wygrała 4 samochody w przeciagu 2 lat u jednej i tej samej agencji - to jest dopiero wątek do pociągnięcia  emotka

emotka     emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234609 Napisano: 28.07.2016 22:13:30 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Nie chcę Wam moje Drogie popsuć humorów i bibki, ale z info, które do mnie docierają z różnych źródeł, to już niedługo informacje o guście Streamline mogą być nieprzydatne:  "STREAMLINE SP Z O O [ W LIKWIDACJI ] (KRS: 0000278270, NIP: 5252389164, REGON: 140901170)" 
emotka

Spoko koko, można zluzować majty emotka

Streamline chyba się przekształciło, bo w ostatnim organizowanym przez nich konku Colgate jest podany NIP jako: NIP 9512388325 emotka

Ufffff! Czyli jest szansa, że lata pracy nad Streamline nie pójdą na marne! emotka   Jak to dobrze Joan, że Cię tu mamy - taki nasz konkursowy erudyta  emotka

http://www.wykop....omych-organizatorow/

Kadett muszę stanąć w obronie Streamline ! Mi się udało, a nie znam kompletnie nikogo stamtąd  (i znam więcej takich osób jak ja,więc spoko! Zresztą na tej liście podanej w linku też jest jedna z nich i to z naszego forum   emotka  ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234594 Napisano: 28.07.2016 21:30:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Nie chcę Wam moje Drogie popsuć humorów i bibki, ale z info, które do mnie docierają z różnych źródeł, to już niedługo informacje o guście Streamline mogą być nieprzydatne:  "STREAMLINE SP Z O O [ W LIKWIDACJI ] (KRS: 0000278270, NIP: 5252389164, REGON: 140901170)" 
emotka

Spoko koko, można zluzować majty emotka

Streamline chyba się przekształciło, bo w ostatnim organizowanym przez nich konku Colgate jest podany NIP jako: NIP 9512388325 emotka

Ufffff! Czyli jest szansa, że lata pracy nad Streamline nie pójdą na marne! emotka   Jak to dobrze Joan, że Cię tu mamy - taki nasz konkursowy erudyta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6234586 Napisano: 28.07.2016 21:14:52 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

buncia88 napisał(a):

radosna napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka

Forumowe sado-maso emotka

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka

Wkurza mnie to, że nie znam gustu Streamline. Też chciałabym wiedzieć o nich wszystko!

To też przynieś flaszkę dla joan emotka Ja...przyniosę emotka

Mam ciekawe alkohole w swoim barku, część to prezenty, część to własne nalewki.
Joan - a co Ty lubisz: wódkę, koniak, wino czy whisky? A może piwo?
Tylko ile tego piwa trzeba w Ciebie wtłoczyć, byś nam na Streamline otworzyła oczy emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6233535 Napisano: 27.07.2016 09:10:30 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
No to druga połowa września, jeszcze przecież jest w miarę ciepło emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, freyja88 0

kalka

#6233529 Napisano: 27.07.2016 09:02:25 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
Zdecydowanie weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6233522 Napisano: 27.07.2016 08:52:35 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
Może podnamiotowy zjazd ?  emotka  Kto ma duże pole z fajnym ogniskiem i tanio nam wynajmie?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6233521 Napisano: 27.07.2016 08:50:41 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

i ja jestem za spotkaniem na śląsku emotka
dogadajmy się odnośnie daty?
to może 10.09 ?? sobota

miejsce wybierzemy jak beda zdecydowane osoby

Ja jestem zdecydowaną osobą, ale akurat w tym terminie będę jeszcze nad Bałtykiem...

A końcówka sierpnia? Czy to za wcześnie? Wyświetl w wątku >>
0 0