Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnym miejscem do takiego spotkania byłby też Gdańsk. Tam jest fajny studencki hostel - tani jak barszcz.
I żeby nie było, że jest mi tu bliżej -mam tyle samo na Śląsk, co go Gdańska Tylko wypad nad morze dobrze by Ślązakom, mi zresztą też zrobił Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Kadjas , już wiadomo, Kwiatuszkowi chodziło o książkę "Wygrywam" Karoliny Ciernickiej Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza, że cały dzień nie chciało mi się pisać na BRW i że nadal nie chce, a konk dzisiaj się kończy. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Walcz Mysia, warto! Obyśmy tylko miały jeszcze okazję walczyć o autka w konkursach Colgate.
(Mam nadzieję, że nie zostaną nam jedynie loterie Coca-Coli w Smolarze ) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kolesiem z wykopu już zajmuje się prokuratura, a z tego co wiem, to pozwy cywilne też się posypią, więc jeśli Adaś też dysponuje nadmiarem wolnego czasu i pieniędzy, to niech dalej wypisuje takie bzdury ( kolesiowi w Wykopu będzie raźniej ) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty jak Ty Joan, ale co ja powinnam zrobić??? Nie dosyć, że nie wygrywam, to jeszcze tam wogóle nie gram (od pewnego czasu)!- czy to nie jest jednoznaczne? Może mając tak "twarde" dowody powinnam od razu donieść na nich do prokuratury??? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(A co do Mysiorków, to dajmy już im spokój, chyba się "nawrócili" ) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cyt : "Nie wierzę, że konkursy przestaną być organizowane. Moim zdaniem nagrody są coraz słabsze, trzeba kupować coraz więcej - to efekt socjologiczny." Ależ Jogobella, kiedy się wkurzyła nie powiedziała, że znika całkowicie z konkursami, powiedziała, że tego konkursu z dużą ilością wypasionych nagród nie będzie już w Polsce (można mieć tylko nadzieję, że za jakiś czas nowy Dyrektor zmieni zdanie i wrócą ) , następnym przykładem zaniechania konkursów jest też Rossnet, ale takich przypadków jak Jogobella i Rossnet można znaleźć więcej. Może konkursy z nagrodami po 20 zł nie budzą takich chorych emocji wśród zazdrośników jak te z 20 000 zł, czy samochodami Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W konkursach biorę udział ok 10 lat, w Streamline też kiedyś wygrywałam rzadko, ostatnio nawet pasty nie mogłam tam wygrać, podczas, gdy w innych agencjach miałam dużo większe osiągnięcia, ale do głowy mi nie przyszło, aby tylko na tej podstawie oskarżać agencję o oszustwo!!! W przypadku Mysiorków to zupełnie inna sytuacja, razem w grupą forumowych znajomych wyczailiśmy aferę, znaleźliśmy twarde dowody,ale nawet wtedy dążyliśmy do rozstrzygnięcia sprawy w sposób cywilizowany, koleżanka skierowała sprawę do adwokata z Łodzi i dopiero na podstawie sprawdzonych dowodów telewizja Łódź zdecydowała się zająć sprawą.
Przez chorych z zazdrości ludzi firmy przestają organizować konkursy, konkursowiczów coraz więcej, konkursów mniej, więc trudno się dziwić, że się mniej wygrywa. Pamiętacie konkursy Jogobelli, w których co roku były wypasione nagrody? Właśnie przez zawistnych, bezpodstawnie oskarżających ich ludzi (którzy "nic tam wygrywali", albo wygrywali "za mało" ) Jogobella powiedziała, że w Polsce kończą z wielkimi nagrodami, powiedzieli, że w innych krajach "TAKICH" chorych problemów nie mają - tam te konkursy będą robili nadal. Wstyd i obciach ! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że nagrodzeni w Biedronce, to nasi starzy forumowicze, a do tego oskarżona o oszustwo "pracownica" Streamline, to właśnie forumowiczka, więc błagam, przynajmniej na forum zaprzestańmy chorych insynuacji - delikatnie ujmując sprawę Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apropos kretyńskich pomysłów, wolontariuszka opowiedziała mi, jak ktoś wykąpał królika, a potem, "żeby się nie przeziębił " suszył jego futerko suszarką do włosów , królik nie wytrzymał emocji, ze strachu dostał zawału serca i zdechł biedak Wyświetl w wątku >>