Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę mnie oświecić, jeśli się mylę Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podziwiam Darkugryko, że chce Ci się to wszystko pisać
ale masz rację, różne rzeczy się tu zdarzają i dobre i złe. Zgadzam się z Tobą, że postępek osóbki od telewizora jest cwaniackim i nieuczciwym pod wieloma względami: granie bez paragonu, "wyżebranie" paragonu przy pomocy kłamstwa... Tylko dlaczego właściwie sprzedawałeś jej ten paragon i do tego za te 10 zł, którego do dziś przeboleć nie możesz? Aaaa, Lepiej było mieć 10 zł, skoro nie można było znaleźć kupca za 30 zata Ona wycyckała Ciebie, a Ty osoby grające z paragonami, ona ma telewizor, a Ciebie dręczy te 10 zł i tv do dziś dnia (a przy tym znowu czuć nutkę goryczy w Twych wersach)
Ja takich dylematów nie mam, nie miałam i mieć nie zamierzam
Jak komuś coś daję, to nie żałuję potem tego
Darku, wydaje mi się, że kasjerzy mają wytyczne, by pytać Bywałam ostatnio w różnych Biedronkach i w każdej słyszałam jak kasjerzy powtarzają: czy zbiera Pan/Pani naklejki i zauważyłam, że szczęśliwi z tego powodu nie są, zatem mogę sądzić, że to odgórne polecenie Jutro z ciekawości zapytam
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Darkugryko nie widzę tu żadnego podobieństwa, a Twoja gorycz w kontekście opisywanej przeze mnie sytuacji nie jest miła, ani uzasadniona.
Przykro mi, że Twój kasjer/kasjerka nie zbiera dla Ciebie naklejek, ale jaki ma to związek ze mną czy Panem kolarzem-kasjerem?
Pocieszę Cię, że nie tylko Tobie kasjer nie daje naklejek, gdy robisz zakupy za mniej niż 40 zł - jest on ponoć z nich rozliczany, oczywiście może dać nadprogramowe naklejki, jeśli z nich zrezygnował niezainteresowany promocją klient, ale nie ma takiego obowiązku.
A tak w ogóle, to nie przypuszczałam, że "głupie" naklejki mogą być przyczyną takiej goryczy
Mi te naklejki latają koło kości ogonowej, jedynie dzika radość mojego dziecka na widok małego znaczka powoduje, że staram się o nich nie zapominać. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Ewuni Pan kolarz z Biedronki idzie (a może jedzie na rowerze ) na spotkanie z Mają!
Cieszę się, że On się cieszy i że będzie taki pasjonat pośród konkursowiczów - kolarskich mugoli (oczywiście przepraszam za "mugoli kolarskich" konkursowiczów-kolarzy, jeśli tacy są i wybierają się na spotkanie z Mają )
Ewa jesteś wielka! Dzięki! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko szkoda mi tych ludzi, którzy tam zapieprzają (niezależnie od kasy, którą dostają) nie mając czasu na podrapanie się w tyłek, chwila relaksu na kasie to luksus, a jak się skończy kolejeczka, to dalej do przewalania towaru Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś naprawdę ma do odstąpienia takie zaproszenie, to proszę o kontakt na pw Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane