Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6276274 Napisano: 27.10.2016 20:45:02 w Kaufland konkursy
agicho napisał(a):

Wszyscy już dostali przesyłki z Kaufla?? Czy tylko do mnie nie dotarła emotka

U mnie brakuje jednej, jutro pewnie dotrze emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

kalka

#6275711 Napisano: 27.10.2016 08:31:30 w SZUKAM....
andii napisał(a):

kalka napisał(a):

Super! Dzięki Melissa i Madllen  emotka  Zaraz biegnę! (a raczej jadę niestety, bo mam kawał drogi emotka )

A może ktoś mi zdradzić do kiedy mają ważność te bony?

te niebieskie po 5zł =4lata emotka

Dzięki Andii  emotka
No właśnie wczoraj pani z  POK-u powiedziała mi to samo emotka  (ale moje wydane już pierwszego dnia emotka  )   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalka

#6275705 Napisano: 27.10.2016 08:17:54 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

hehe... a ja wysłałam w pierwszym tygodniu i teraz emotka  był mi tak bliski, ze nie miałam kiedy tam iść, bo jakoś mi nie po drodze...  emotka

A pamiętam tę akcję last minute w pierwszym etapie  emotka    

no cóż... ostatni będą pierwszymi emotka  

Hihihi, to ja chyba podświadomie w myśl tej zasady wysyłam 5 minut przed północą emotka  (a bywa, że i minutę po emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6275671 Napisano: 27.10.2016 00:23:16 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

hehe... a ja wysłałam w pierwszym tygodniu i teraz emotka  był mi tak bliski, ze nie miałam kiedy tam iść, bo jakoś mi nie po drodze...  emotka

A pamiętam tę akcję last minute w pierwszym etapie emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6275670 Napisano: 27.10.2016 00:20:17 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Whoops, looks like something went wrong.
Taki wyskoczył komunikat na stronie konkursowej Kaufa.
Czyli herbatka, herbatka i po herbacie...
Już nie trzeba będzie się co tydzień stawiać pod pręgierzem zakupowych wynurzeń!

czyli co? wysłałeś po czasie? emotka
Ja właśnie wysłałam... o 23:57.. jak zwykle na ostatnią chwilę... emotka  
Ale zobaczymy co będzie emotka  

To mnie nie przebiłaś Ziolko, mój czas to: 23. 58  emotka  Spoko, u mnie to standard  emotka  
Ja co tydzień nie stawałam pod pręgierzem Trebor, to nie było widocznie na moje siły - poświęciłam się w pierwszym i ostatnim etapie (jedno tycie zgłoszonko) , więc konkurencja ze mnie słabiuchna niestety  emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6275309 Napisano: 26.10.2016 12:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O  g.8 przyszedł mail z Auchan o wygranym z wczoraj bonie i tak się zastanawiam, czy oni w tym Auchan kuźwa w nocy spać nie mogą, czy przychodzą rano do pracy i zaczynają dzień od losowanka emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6275193 Napisano: 26.10.2016 10:13:49 w SZUKAM....
Super! Dzięki Melissa i Madllen emotka  Zaraz biegnę! (a raczej jadę niestety, bo mam kawał drogi emotka )

A może ktoś mi zdradzić do kiedy mają ważność te bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6275181 Napisano: 26.10.2016 09:54:41 w SZUKAM....
Czy ktoś odbierał bony do Kauflanda w ramach tej promocji : https://kaufland15lat.pl/odbieraj-bony?
Zastanawiam się, czy jeśli mam paragony z dwóch różnych miast i różnych sklepów, to czy mogę odebrać bony w jednym punkcie obsługi klinta w Kaufie?  emotka  Mial ktoś taką sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6275112 Napisano: 25.10.2016 23:36:26 w Paragony na trwające konkursy
Frugo wymienię na inny paragonik emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6274932 Napisano: 25.10.2016 16:11:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

synk napisał(a):

asantesana napisał(a):

synk napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tu nie chodzi o tematykę tylko o technikę 
(...)
Inna sprawa, że konkurs jest do lat 18, a w tym wieku można już kończyć liceum plastyczne, mieć wyćwiczoną rękę i znać techniki, czyli zasady konkursu bez kategorii wiekowych są bardzo krzywdzące dla młodszych dzieci.   

tak samo jak zasady konkursów kreatywnych są krzywdzące dla osób będących na bakier z poezją, czy prozą... emotka

Nie tak samo  emotka  Porównałabym to do boxu - wyznaczenie kategorii wiekowych dla dzieci to jak w boksie waga piórkowa, ciężka itd. Każdy bije się w swojej, inaczej ten o wadze piórkowej zawsze byłby zmiatany przez tego o wadze ciężkiej. Natomiast robienie zawodów dla tych co potrafią się bić i dla tych co są na bakier z boksem to już głupota emotka  

no to właśnie tak samo robić "zawody" dla tych co potrafią rymować i dla tych co nie potrafią jest tak samo sprawiedliwe emotka
...oczywiście moje wywody mają niewiele sensu - ponieważ "jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził"

No cóż, każdy ma swoją logiczniejszą logikę, dla mnie konkurs piosenki jest dla tych, co potrafią śpiewać, a konkurs na hasło dla tych, co potrafią pisać i tyle w temacie emotka

Przypomniał mi się konkurs (dla tych co potrafią coś fajnego napisać), w którym ktoś "kreatywny" wygrał dziełem Szymborskiej, które oczywiście podpisał swoim nazwiskiem emotka
p.s. Dzięki czujności konkursowiczów nie nacieszył się długo swoją nagrodą     Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6274385 Napisano: 24.10.2016 18:57:54 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Mi już Almette odbija się czkawką, mój organizm nie jest w stanie go więcej przyswoić emotka  
Ale ten chrzan za mną chodzi, szkoda, że nie mam skąd go wytrzasnąć. Chyba muszę kupić korzeń na bazarku i sama utrzeć, brrrrr, na samą myśl już płaczę   Wyświetl w wątku >>

kalka

#6274361 Napisano: 24.10.2016 18:09:56 w Biedronka
andii napisał(a):

kalka napisał(a):

andii napisał(a):

od 20.10 testujemy soki:) satysfakcja gwarantowana... soki Vital fresh 3l -9,95

Ciekawe, czy trzeba opakowania przynosić   emotka

tak emotka

Do kiedy jest ta promocja "Satysfakcja gwarantowana" z sokami Vial ? emotka
Żadnego regulaminu na stronie Biedronki nie widzę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6274247 Napisano: 24.10.2016 14:55:32 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Joan, powiedz gdzie udało Ci się ten pyszniutki chrzan kupić! Bo narobiłaś mi apetytu, a tych, które znam, ze sklepów nie da się wziąć do buzi emotka   Ja uwielbiam chrzanik z rybą! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6274064 Napisano: 24.10.2016 10:40:34 w PODZIĘKOWANIA
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

Magnus , Ty hurtowniku jeden!  emotka   emotka  
Życie jest piękne, a ludzie fajni, tylko trzeba mieć oczy i serce szeroko otwarte emotka  
Wbrew pozorom na naszym forum jest tyle dobra, że się bez e-konków obyć się nie da, w grę ewentualnie wchodziłby odwyk -tylko po co, kiedy takie uzależnienie jest naprawdę super emotka

p.s. Żeś i tak nie skorzystał emotka   , a Radosna czekała emotka    emotka   

Dzięki kalka, przecież ja to nie Aleksandrów emotka
co do Radosnej, to nic straconego- tyle przed nami emotka

emotka
Uważaj Magnus , bo jak Radosna złapie Cię za słowo, to nie odpuści!    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6273828 Napisano: 23.10.2016 12:50:48 w PODZIĘKOWANIA
bridget napisał(a):

Ilonko ( kalko )  ogrom podziękowania w Twoja  stronę składam, za ogromną   pomoc i wielkie serce, czas i zaopiekowanie się podróżnymi:). Byłaś świetnym przewodnikiem, aż zal było wyjeżdżać:) emotka

emotka  Cieszę się, że mogłam Cię poznać Kasiu emotka , było mi baaaardzo miło móc spędzić z Tobą (z Wami) ten czas!!! emotka
  Wyświetl w wątku >>
2 bridget, notta 0

kalka

#6273789 Napisano: 23.10.2016 08:38:14 w PODZIĘKOWANIA
Magnus , Ty hurtowniku jeden!  emotka  emotka  
Życie jest piękne, a ludzie fajni, tylko trzeba mieć oczy i serce szeroko otwarte emotka  
Wbrew pozorom na naszym forum jest tyle dobra, że się bez e-konków obyć się nie da, w grę ewentualnie wchodziłby odwyk -tylko po co, kiedy takie uzależnienie jest naprawdę super emotka

p.s. Żeś i tak nie skorzystał emotka   , a Radosna czekała emotka    emotka   
    Wyświetl w wątku >>
2 radosna, edith 0

kalka

#6273479 Napisano: 21.10.2016 22:56:19 w Paragony na trwające konkursy
Nikomu nie zbywa jeden mały paragonik na ten kończący się  Palmolive w DN ?! emotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6273415 Napisano: 21.10.2016 21:02:28 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu na Palmolive w Drogeriach Natura- DZISIAJ SIĘ KOŃCZY! 
Kupię lub wymienię na par. z "Poczuj radość z wygranej", Vegeta, paragony z Leclerka, Delikatesów Centrum i inne   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6273376 Napisano: 21.10.2016 19:59:06 w Kupię...
Kupię voucher do TUI oraz vouchery do RYANAIRa

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6273374 Napisano: 21.10.2016 19:54:56 w Kupię...
Kupię bilety wstępu/vouchery na DISNEY ON ICE  oraz  kartę płatniczą/bony do IKEA  Wyświetl w wątku >>
0 0