Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6294371 Napisano: 01.12.2016 17:10:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
nataszka napisał(a):

bc14 napisał(a):

normafia dwa auta w jednym tygodniu?? emotka emotka emotka Gratuluje!!!!

Ale jazda.......... emotka

emotka    emotka   emotka   emotka    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6294095 Napisano: 01.12.2016 12:42:47 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

slavek napisał(a):

Tak was czytam i nie dziwie się, że najbardziej spiskowa partia jak PiS ma takie poparcie. Wszędzie widzicie spisek, przekręt. Jak wygrali nie nasi to na pewno organizatorzy coś kręcą. Może to niewiarygodna dla Was, ale ZNAM MNÓSTWO OSÓB GRAJĄCYCH W PROMOCYJNE, KTÓRE NIE MAJA POJĘCIA O E-KONKURSACH. 

Boże jak to forum się zmieniło przez lata...

Nie głosowałam na PIS.
Nie twierdzę, że organizator coś kręci.
Znam osoby spoza tego forum grające w konkach.
Liczba samochodów przez nich wygranych = zero emotka

PS: Pamiętajmy, że każdy z nas był kiedyś mugolem emotka

Ech, to prawda emotka  , kiedyś nie było tu chorej polityki i ocenia ludzi na podstawie niczym nie uzasadnionych domysłów w stylu: wpis tej/ tego mi się nie podoba, to na pewno jest z PIS, a np. ten, to pisze po mojej myśli - jest więc taki NOWOCZESNY. Guzik mnie obchodzą czyjeś poglądy polityczne, ważne, że ktoś jest "wporzo" człowiekiem i można z nim na tym forum pogadać o konkursach emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6294075 Napisano: 01.12.2016 12:13:31 w Kaufland konkursy
normafia napisał(a):

joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Taa w ten sposób już mi nie raz gratulowano samochodu, 20 tysięcy itd, bo im się wydawało że to ja emotka

No i już nie mówię, że sam mógłbym posłać na kilka nazwisk/miejscowości, wtedy też by było że ktoś spoza forum wygrał emotka Choć pewnie większość konkursowiczów ma tu konto więc wszyscy są z forum emotka

Nie o to chodzi. Zwykle jest tak, że jeśli ktoś oficjalnie się nie chwali i tak przychodzi PW w stylu "Joan, nie przejmuj się brakiem wyników na stronie, ten konkurs był przeprowadzony ok, znam jednego laureata osobiście." I ja nie dopytuję, kim jest laureat ani też żadne inne szczegóły mnie nie obchodzą. Jak sam pisałeś -> wychodzi na to, że wszyscy są z forum; przynajmniej tak wynika ze statystyk. A teraz nagle nikogo z forum nie ma. No jest w tym krztynka anomalii emotka

Joan, choćby laureat zapewniał setki razy, że nie wygrał filmikiem lub makietą w konkursie hasłowym, to ludzie i tak wiedzą swoje. Po co więc dyskutować i wyzwalać nową falę emocji? emotka

A mi wpis Normafii wiele mówi i utwierdza w przekonaniu, że Kaufland wybierał hasła !!!! emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6294051 Napisano: 01.12.2016 11:54:44 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Rozumiem pochwalić się wyjazdem na mecz, ale samochodem? Nie ryzykowałbym na tym forum emotka I raczej nie tylko ja.
Ale żeby nie było, niestety nie mam teraz takich problemów, jedynie wałkiem z palmy mogę się pochwalić hehe.

Nie chodzi o to, by się chwalić na forum, ale jakimś cudem po ostatnich konkursach i tak wiedziałam, kto wygrał. A teraz nikt nie zna żadnego z laureatów, aha emotka

Może Ci co piszą b dobrze , mają kilka autek na koncie, szybko pozmieniali wcześniej nazwiska żeby żaden ciekawski nosa nie wściubiał  emotka

Ja tam się nie wstydzę moich wygranych, choć też się specjalnie nie chwalę, ale dziwi mnie, gdy  pośród nagrodzonych osób (zwłaszcza, gdy są cenne nagrody) nie ma "konkursowiczów" za to same, nigdy nie spotkane w innych konkursach nazwiska 
Zaznaczę tylko, że nie mam teraz na myśli tego konkursu w Kauflandzie.

Dodam, że  w historii  widziałam konkursy na hasło reklamowe, gdzie nagradzano filmik, uszytą (i to na zamówienie przez krawcowa) i fizycznie wysłaną pizzą z materiału itp....było tego trochę niestety  emotka
I mam nadzieję, że organizatorzy przestają już "łapać się" na takie haczyki , bo przecież to świadczy źle przede wszystkim o organizatorze emotka  W każdym razie Kauflanda nawet nie podejrzewałabym o taką głupotę.
  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

kalka

#6294036 Napisano: 01.12.2016 11:45:57 w Biedronka
falus napisał(a):

A były już wyniki z 1 etapu DrGerard ?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6294028 Napisano: 01.12.2016 11:40:46 w Kaufland konkursy
paula9891 napisał(a):

bethan napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 - tu nie chodzi o napalanie się, tu chodzi o statystyki z wcześniejszych konkursów, gdzie aż śnieżyło nagrodami, a teraz "ewentualnie dwa auta" (jeszcze nikt się oficjalnie nie przyznał) -> no heloł eloł!

Joan, na 10 aut - 2 wygrane na forum to chyba jest nieźle, aż 20%  emotka

Moim zdaniem słabo, biorąc pod uwagę chociażby ostatnie wyniki głównych z Lay's, gdzie forum królowało w 80-90% emotka
Może po prostu powygrywali ludzie z forum, ale się nie przyznali? To jednak duuuża nagroda jest i może chcą uniknąć zbędnego szumu.
Może to ja wygrałam, a się tutaj wypieram, bo nie chcę, żebyście wiedzieli emotka
Yhyym, chciałabym emotka

Ja też lubię, gdy wygrywają ludzie z forum, naprawdę się cieszę, gdy wygrywa ktoś od nas  emotka
Mnie porażka w Kaufie nie pogrążyła wcale, bo nie liczyłam na wygraną (tylko kilka zgłoszonek) Byłam natomiast przekonana, że kto jak kto, ale Kauf nie poleci na cwane,niezgodne z regulaminem zagrywki i nadal tak myślę, ale żeby oczyścić gęstą atmosferę niepewności można  to sprawdzić- tym bardziej, że każdy kto wziął udział w tym konkursie  ma takie prawo emotka Wyświetl w wątku >>

kalka

#6294007 Napisano: 01.12.2016 11:22:50 w Kaufland konkursy
Niestety mieszkam zbyt daleko, żeby podjechać z Edzią do Organizatora konkursu, ale dowiedziałam się, że o wyniki można zapytać też pisemnie, wysyłając zapytanie na adres:  service@kaufland.pl  Oczywiście zgodnie z prawem, każdy uczestnik konkursu, który to jest 
 stroną umowy pomiędzy nim, a Organizatorem konkursu- Kauflandem ma prawo wglądu do wyników i protokołu, ale niestety ja nie dam rady i żałuję   emotka

p.s.Teoretycznie telefonicznie nie ma tam z kim rozmawiać na ten temat-nikt nic nie wie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293997 Napisano: 01.12.2016 11:12:53 w Żegnamy zmarłych
pioge7 napisał(a):

8 górników którzy zginęli we wczorajszej katastrofie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Wieczny odpoczynek racz im dać Panie!

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalka

#6293841 Napisano: 01.12.2016 00:13:58 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Na Fejsie jak zwykle ciekawa dyskusja się toczy emotka

Żadnych konkretów, żadnych linków, żadnych dowodów, bicie piany przez wróżki i wróżbitów z fejkowych kont, kontrreakcje dziwaków z kont równie nieprawdziwych, nic nie wynika z tego i tyle.

Wg to w ogóle dziwny konkurs był, skoro max 2 laureatów z forum jest kojarzonych, co daje ledwo 20% ze wszystkich, przy poprzednich 100% emotka

Weź no Joan nie podgrzewaj atmosfery! emotka   emotka   Ja już przełknęłam gorycz porażki w nadziei, że przegrałam z klasą z najlepszymi z najlepszych hasłowych geniuszy, a tu grozą zaczyna wiać emotka ,  wątpliwości zaczynają targać mą duszą i jeszcze się okazuje, że mogę mieć Edzię na sumieniu  emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 arya

kalka

#6293837 Napisano: 01.12.2016 00:08:43 w Kaufland konkursy
jackk76 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Edzia, jesteś wielka! emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić.

Ok, jeśli będzie taka opcja i mnie dopuszczą, podejdę nawet jutro. Dla Ciebie wszystko  emotka

Zuch dziewczyna emotka

Nie boicie się Jej wysłać samej? A jak Ją rozjedzie po drodze nieoznakowane Audi?

Tak, tak, koniecznie! Trzeba jakąś obstawę dziewczynie zorganizować emotka  No, forumowi bodyguardzi z Wrocławia i okolic, który chętny wspomóc jutro Edzię ??? emotka  
Ech, szkoda Edzia, że tak daleko mieszkam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293790 Napisano: 30.11.2016 22:29:32 w Kaufland konkursy
Edzia, jesteś wielka!emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293767 Napisano: 30.11.2016 21:55:27 w Kaufland konkursy
taalvikki napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

o naiwności! tyś potęgą, dzięki której zawsze "uczciwi" wygrywać będą.

ps. nie wiem, jak w tym konkursie, ale w wielu innych już nieraz wygrywały prace nieregulaminowe. może to kiepskie porównanie, bo i waga konkursu inna, ale ostatnio na fb wygrałam coś, a następnie zauważyłam, że przekroczyłam limit znaków. napisałam o tym organizatorowi, a on na to, że "nie szkodzi".  

Mam nadzieję, że KAUFLAND podszedł jednak uczciwie i że zawierając umowę z organizatorem konkursu: cyt z regul: Regulamin stanowi treść umowy konkursowej pomiędzy Organizatorem a Uczestnikiem Konkursu... zostałam potraktowana w uczciwy sposób i przegrałam z uczciwą konkurencją-Kaufland zobowiązał się czuwać nad tym. emotka
Zadanie konkursowe, którego wykonanie umożliwia udział i wygraną w danym Etapie Konkursu,polega na jak najbardziej kreatywnym dokończeniu zdania: „Lubię robić zakupy w marketach
Kaufland, ponieważ…”, zwanego dalej „Hasłem”

Jeśli okazałoby się, że dokończenie zdania, mającego być hasłem,w stworzonej do tego aplikacji - a zdefiniowanie ZDANIA i HASŁA nie jest sprawą skomplikowaną- jest linkiem, filmikiem, makietką, to wtedy bym się wkurzyła, gdyż poczułabym się jak "słup konkursowy" i wtedy podjęłabym prawne kroki. Jednak póki co-luzik, bo po pierwsze trzeba mieć dowody, a po drugie naprawdę trudno mi uwierzyć w to, że KAUFLAND mógłby złamać własny, ustanowiony przez siebie regulamin. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293751 Napisano: 30.11.2016 21:26:49 w Kaufland konkursy
harnas napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

To żyj w tym świecie emotka
Już tyle razy nagradzano niezgodne z regulaminem prace i nic się nie działo, tu niestety też film pt. 15 lat Kaufland w Polsce zgarnia autko. c'est la vie!

Skąd wiesz, że film??? emotka  Przecież regulamin mówił jasno: HASŁO ! 
Mam propozycję, by nie wyciągać wniosków pochopnie! Kto z biorących udział w konku (a mjących obiekcje) mieszka najbliżej centrali Kaufa,niech podskoczy do nich i zajrzy do protokołu z  wynikami- każdy uczestnik ma prawo do wglądu- i wtedy będzie jasny obraz tej sytuacji!!!  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293257 Napisano: 30.11.2016 13:54:26 w SZUKAM....
Dzięki Mixik za info! emotka  Jeśli mam czekać 30 dni, to niech się bujają, idę kupić kartę w Plusie, a tę wyrejestruję i tyle  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293245 Napisano: 30.11.2016 13:39:42 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

muszę Cię zmartwić - możesz go sobie... powiesić... kiedyś też się nań nadziałem i do dziś leży zapomniany i nieodblokowany w żaden z możliwych sposobów (rozmowa na infolinii i aplikacja nie pomogły)

Dzięki.Udało mi się dodzwonić na infolinię Orange i niby odblokowali  mi smsy premium- (ponoć, bo to się dopiero okaże) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6293229 Napisano: 30.11.2016 13:25:02 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

kalka napisał(a):

huda83 napisał(a):

kalka napisał(a):

huda83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam informacji, co mam zrobić, żeby móc wysyłać sms-y premium z nowej karty ORANGE  emotka
 kupiłam, zarejestrowalam, doładowałam, przedłużyłam ważność karty na rok, a smsa na konk wciąż wysłać nie mogę   emotka  

Doładowałaś za 10 zł?

Wchodziłaś w aplikację/stronę netową Mój Orange?

A jak wejdę, to co? Pewnie muszę coś odblokować, z tym że ta  karta, jak pisałam: ta karta nie ma blokady 

Taa..moja tez miala nie miec. juz nie pamietam, ale tam bylo mnostwo dziobkow do odhaczenia, jesli chodzi o smsy i rozmowy premium

Kurcze, ale u mnie nawet nawet w "Mój Orange" nie mogę odblokować  smsów specjalnych!  emotka  Jak klikam odblokuj, to pokazuje się info: Akcja na usludze jest niemożliwa, ze względu na blokadę administracyjną połączeń wychodzących  emotka  Czy to znaczy, że moją nowo nabytą i zarejestrowaną kartę mogę sobie w ramce na ścianie powiesić?Czy może jest jednak jakiś  sposób na odblokowanie sms-ków konkursowych??? emotka   

a czy nie jest to "bezpieczny starter" - http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4003937882,title,Bezpieczny-Starter,article.html

Tak, jest, (pisałam o tym wczoraj) ale myślałam, że mogę jako właściciel numeru decydować i odblokować  ems premium, a tu doopa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 huda83 0

kalka

#6293211 Napisano: 30.11.2016 13:11:37 w SZUKAM....
huda83 napisał(a):

kalka napisał(a):

huda83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Szukam informacji, co mam zrobić, żeby móc wysyłać sms-y premium z nowej karty ORANGE  emotka
 kupiłam, zarejestrowalam, doładowałam, przedłużyłam ważność karty na rok, a smsa na konk wciąż wysłać nie mogę   emotka  

Doładowałaś za 10 zł?

A jak wejdę, to co? Pewnie muszę coś odblokować, z tym że ta  karta, jak pisałam: ta karta nie ma blokady 

Taa..moja tez miala nie miec. juz nie pamietam, ale tam bylo mnostwo dziobkow do odhaczenia, jesli chodzi o smsy i rozmowy premium

Kurcze, ale u mnie nawet nawet w "Mój Orange" nie mogę odblokować  smsów specjalnych! emotka  Jak klikam odblokuj, to pokazuje się info: Akcja na usludze jest niemożliwa, ze względu na blokadę administracyjną połączeń wychodzących emotka  Czy to znaczy, że moją nowo nabytą i zarejestrowaną kartę mogę sobie w ramce na ścianie powiesić?Czy może jest jednak jakiś  sposób na odblokowanie sms-ków konkursowych??? emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292888 Napisano: 29.11.2016 22:46:37 w Paragony na trwające konkursy
Jeśli komuś zbywa paragon na kończący się dziś konk Lays w Żabce, to w zamian oferuje paragony na inne konkursy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292737 Napisano: 29.11.2016 18:12:10 w SZUKAM....
huda83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Doładowałaś za 10 zł?

A jak wejdę, to co? Pewnie muszę coś odblokować, z tym że ta  karta, jak pisałam: ta karta nie ma blokady  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6292735 Napisano: 29.11.2016 18:09:59 w SZUKAM....
Dzięki Monkakk, akurat ta jest bez blokady rodzicielskiej dlatego nie rozumiem w czym tkwi problem,  emotka
ale dobrze wiedzieć, bo mam drugą- właśnie z tą blokadą niestety  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0