Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalka

kalka

#6301997 Napisano: 18.12.2016 00:29:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Jeśli pójdziecie do Lidla, kupcie kapustę kiszoną z Charsznicy - ugotowałam potrawę na jutro, żeby się nocą przegryzły smaki, ale sok z kapusty wypiłam od razu: pychotka!

Fajnie, że piszesz! emotka  Ja specjalnie po nią pojadę, bo szukałam u mnie w okolicy kiszonej, a wszędzie jest tylko kwaszona - wynalazek i totalny chłam zarazem emotka   Wyświetl w wątku >>
2 joan, teodozja 0

kalka

#6301787 Napisano: 17.12.2016 11:22:18 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam osób z naszego forum, które brały udział w konkursie rysunkowym Kiory  "ULUBIONY TROL" w sieci sklepów TOYS`R`US  http://www.e-konk...ol.html#.WFRvatLhBdg

W tym konkursie było 201 nagród, czy nie ma tu nikogo kto brał udział w tym konku ???   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301784 Napisano: 17.12.2016 11:19:27 w Kupię...

Kupię bony IKEA 
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301727 Napisano: 16.12.2016 23:53:03 w SZUKAM....
Szukam osób z naszego forum, które brały udział w konkursie rysunkowym Kiory  "ULUBIONY TROL" w sieci sklepów TOYS`R`US  https://www.e-kon...ol.html#.WFRvatLhBdg Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301470 Napisano: 16.12.2016 15:28:23 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

KodW Gerardzie trzeba było mieć paragon z danego etapu?

Nie  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

kalka

#6301365 Napisano: 16.12.2016 14:10:17 w Informują
Odkryty mail z konkursu trollowego KIORY w sklepach TOYS’R’US o wygraniu śpiewającej Poppy  emotka  

Na 201 nagród tylko ja wspomniałam na forum o wygranej? emotka   ( I oczywiście jak zwykle cisza o nagrodzie wyciecze emotka )    Wyświetl w wątku >>

kalka

#6301269 Napisano: 16.12.2016 12:20:42 w PODZIĘKOWANIA

Banka-manka,  
ślicznie Ci dziękuję!   emotka   emotka emotka emotka    emotka

Magnus, 
trzymaj się!  emotka   emotka
Wyświetl w wątku >>

kalka

#6301114 Napisano: 16.12.2016 01:30:38 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Cześć "Nocny Marku"  emotka
Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam)  emotka

Dzięki, dobra kobieto ! Weszłam na Ich stronkę i... :"Niestety kurier nie obsługuje dla tej lokalizacji przesyłek o podanych wymarach. Proszę spróbować podać inne wymiary.". PS. Chodzi o Wrocek i okolice Wałbrzycha... 

No proszę! emotka  A ja zawsze tak ich zachwalam. Aż wierzyć się nie chce emotka , więc proponuję Mariola zadzwonić jutro do nich, bo mają  też całkiem dobrą cenowo ofertę dla przesyłek niestandardowych (tak zamawiałam transport pralki i jeszcze cosik utargowałam emotka  ) 
Pocztą drogo?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301113 Napisano: 16.12.2016 01:25:28 w SZUKAM....
Szukam kodów do North Fish (chętnie kupię te z fb na kanapki, ale inne też mogą być)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301111 Napisano: 16.12.2016 01:23:00 w Kupię...
Jeśli komuś zbywają, to chętnie kupię kody do NorthFish (te z fb na kanapki, ale inne też mogą być) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6301110 Napisano: 16.12.2016 01:19:25 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Cześć "Nocny Marku"  emotka
Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam) emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6299822 Napisano: 13.12.2016 16:09:50 w Kupię...
Kupię młodzieżowy plecak dla nastolatki (na szkolne książki).  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6299705 Napisano: 13.12.2016 11:53:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

Ok Krysia, to czytamy i wybieramy, no chyba, że ktoś zadzwoni z e-konków. Wtedy losujemy i wysyłamy smsy.

emotka Hit dnia! emotka   emotka

olus15 napisał(a):

A wy naprawdę sądzicie , że agencje tylko wybierają hasła?
Mają też wiele innych prac , zajęć i nie oszukujmy się różni ludzie tam pracują, a ostatnio pojawiają się nawet agencje kilkuosobowe z wieloma konkursami.
Akurat w to wierze, że niejednokrotnie było tak, że zapomnieli o terminie i potem żeby ustrzec się kolejnych telefonów na szybko coś wybrali. W sumie co to dla nich za różnica, kto wygra. Haseł nie publikują , więc problem z głowy.
Gdyby mieli wybrane to nie podawaliby abstrakcyjnej pory do 24.00, taką porę podajesz np. szefowi  jak o czymś zapomniałeś, a miało być na dziś.

I macie chyba rację emotka  W moim przypadku wygrał najgorszy gniot, więc od razu pomyślałam, że mogło być losowanko, wysłałam kilka fajnych w stylu Advalue, a wygrał, tan jeden pisany na siłę, na szybko z braku laku i pomysłu. emotka   Wyświetl w wątku >>

kalka

#6299373 Napisano: 12.12.2016 17:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

aerdna napisał(a):

monisss napisał(a):

marzenier napisał(a):

Mola C4.
Czy dobrze mi świta ze do dziś ma być info ; ) ?

tak,podobno. weszłam na stronę Kerfa ale nie widzę już pozostałości o tym konkursie.. chyba, że źle widzę, chciałam potwierdzić w regulaminie...

http://www.carref.../waskie/konkurs_mola

Dzięki 
Doczytałam 
I tak..do dzisiaj jest termin;)
Nie znam tej agencji,wiec nie wiem jak u nich z trzymaniem się "zasad"

Nigdy nie mieli opóźnień. Czasami informowali nawet przed czasem. 

No to co oni emotka
Zaspali po weekendzie ? emotka

Tam nie podawało się nr paragonu emotka  zatem możliwe, że przerosła ich ilość "beznumerowych" zgłoszeń i może przez to regulaminowy termin się przedłuży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6299221 Napisano: 12.12.2016 12:54:48 w Połączenia nieodebrane
605685447 - czy to może być nr konkursowy? emotka  Próbuję oddzwonić, ale bezskutecznie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6297784 Napisano: 08.12.2016 11:36:07 w SZUKAM....
Czy jakieś nagrody były ostatnio wysyłane Pocztą Polską?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6297685 Napisano: 08.12.2016 09:37:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
glena napisał(a):

Załamałam się trochę wczoraj tym ELSEVE, ale dzisiaj w wynikach odnalazłam pocieszenie i nowe życiowe motto i od teraz już "Usmiech nie schodzi mi z buzi,moja glowa niemarudzi,jestem szczesliwa,wlisy sa moim atutem a ja ide przez
zycie z przytupem:)"

emotka
Zaraz se przytupnę i idę po bułki, tylko wlis muszę najpierw poprawić emotka   Wyświetl w wątku >>

kalka

#6297283 Napisano: 07.12.2016 13:09:53 w WC - rozmowy o wszystkim
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

kalka - najważniejsze to chyba porównać kody kreskowe, czy to ten sam produkt

Tylko że pudełko i butelka mogą być oryginalne, a reszta już nie.

Coś Ty? Serio, aż tak? emotka  Tyle lat na tym świecie żyję, a poczułam się, jakbym przed chwilą z choinki się urwała emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kalka

#6297265 Napisano: 07.12.2016 12:50:45 w Smolar
ilona162 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

dzwonili do mnie ze smolara przed chwila, ktos ma pomysl jaki to konkurs?

woseba tygodniowa?

niet, nie bralam udzialu. myslalam ze moze do kogos z was dzwonili np z loterii orlen lub radość na święta w DC emotka

Ilona, to nic nie szkodzi, że nie grałaś- Smolarowi to nie przeszkadza  emotka  Wygrałam kiedyś u nich w konkursie, o którego istnieniu nawet nie wiedziałam,  emotka  więc bądź czuja, bo nigdy nie wiadomo czym SMOLAR zaskoczy.  emotka    Wyświetl w wątku >>

kalka

#6297260 Napisano: 07.12.2016 12:44:44 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś może mnie oświecić wyjaśniając skąd biorą się tak wielkie różnice w cenie perfum na polskim rynku ? emotka
Dla przykładu: Fahrenheit DIOR - perfumy 100 ml ceny w internetowych perfumeriach- jak twierdzi Ceneo- to od 229 za tester do 290zł, a na OLX można kupić (oryginalne, oryginalnie zapakowane) za 70 zł-80 zł Hm, trudno mi pojąć tak wielkie różnice emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0