Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cyt: "....Ta historia mogłaby mieć właśnie swój finał, jednak ze względu na liczne wiadomości napływające od internautów, wymaga szczegółowego sprawdzenia. Okazuje się bowiem, że sąsiedzi mężczyzny przyznali, że w jego domu występuje bardzo duża rotacja zwierząt, a ich dalszy los jest nieznany. Dodatkowo nie jest pewne, czy mężczyzna, jak twierdzi, faktycznie znalazł opublikowane zdjęcie w sieci...."
Oby ta fotka okazała się ściągniętą z netu,choć intuicyjnie trudno mi w to uwierzyć, zdjęcie jest równie kiepskiej jakości, jak i żart
A poza wszystkim, to takie "zabawy" ze zwierzętami mogą naprawdę wkurzyć . Kiedyś pisałam już o tym, jak ktoś postanowił wykąpać królika a następnie wysuszyć jego futerko SUSZARKĄ DO WŁOSÓW Królik oczywiście zdechł ze strachu na zawał serca (być może i z przegrzania). O tym, że tak się nie postępuje wiedzą nawet 5-latki - moje dziecko było przerażone, gdy niechcący przez ramię zobaczyło fotkę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zetchi...ylko-glupi-zart-3161 Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzisiaj przysłali formularz konkursowy na maila, mam go wypełnić i odesłać wraz ze skanem par. Też tak macie? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
regulamin stanowi, że ...Uczestnik otrzyma po każdym zgłoszeniu Hasła wiadomość zwrotną z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia, na co wyraża zgodę.... a u mnie NIC
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż się popłakałam ze śmiechu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Historia ma w mym odczuciu dwa negatywne wymiary:
~1) Na forum osoba o nicku mirek4 "chciała sprzedać" vouchery do CC na konkretny film, których ważność dobiegała końca -zdecydowałam się na kupno (dla siostry, bo dla siebie kupiłam je wcześniej od Rani7- z którą wymiany i transakcje szczerze polecam ) i już miałam zrobić przelew mirkowi4, gdy zorientowałam się, że osoba ta zarejestrowała się na naszym forum kilkanaście dni wcześniej. Wtedy grzecznie wyjaśniłam obawy i zaproponowałam, by w tej sytuacji najpierw przesłała mi fotki z biletami, a ja wtedy zrobię przelew i prześlę potwierdzenie. No i wówczas poczułam, że rzuciłam płachtę bykowi! - mirek4 bez żadnych pytań i dociekań oznajmił(a), że woli wyrzucić bilety do kosza niż pierwszy(a) wysłać mi fotki. Oniemiałam, podziękowałam w tej sytuacji za "współpracę" i poczułam ulgę To właściwie byłby koniec historii, gdyby ....~2) (i tu drugi niemiły aspekt sytuacji) następnego dnia mirek4 nie okazał się jednocześnie Kate92
gdy moja Siostra tuż przed końcem ważności tych kodów znalazła nowe ogłoszenie, w którym Kate92 pisze, że chce je oddać (pomyślała, że kody najprawdopodobniej przepadną, a jej znajomi mieszkający tuż obok kina chętnie skorzystają) Napisałam wtedy do Kate92 że jestem właśnie w kinie i chętnie skorzystam również z tych kodów. Kate92 zapytała z sarkazmem czy teraz już nie obawiam się, że mnie oszuka Odpowiedziałam, że gdybym wiedziała, że mirek4 to Kate92,a Kate 92 to mirek4 to z pewnością bym nie napisała , zważywszy, że bilety mirka4 są już dawno w koszu. Ogłoszenie zniknęło równie szybko jak się pojawiło, zresztą zaraz po moim odzewie, tak jak by czekało prowokacyjnie na mój ponowny odzew.
Lubię jasne sytuacje, nie kombinuję, mówię wprost, na forum jestem od kilku lat i NIGDY nie przyszedł mi do głowy pomysł, by zakładać dodatkowe konta i działać "na kilka frontów", a zauważyłam ostatnio, że teraz nowe osoby rejestrują się pod kilkoma nickami i po co? Mam wrażenie, że z góry zakładają co najmniej "cwaniakowanie" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan, nie Ty pierwsza- zrobiłam kiedyś w Kaufie (porę konków wcześniej) tak samo
(a nawet lepiej, bo kupiłam tylko Finish ) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Qst- już wszystko rozwiązane- no chyba, że Kamis jeszcze zadzwoni Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję Asante ! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupię bony do IKEA
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinny, ale nie będzie pewnie już więcej, bo organizator nie przewidział listy rezerwowej
Wyświetl w wątku >>