Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogą być te na 50 zł i te droższe - moje dziecko chętnie wykorzysta je w salce zabaw, którą mamy niedaleko. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy jednym, przypadkowym zgłoszeniem wygrali, czy jednak hurtowo potraktowali konkurs
I trochę śmiać mi się chciało, gdy otworzyli lodówkę, a tam zapas serków na kolejne kilka miesięcy
p.s. a ja Bc14 kojarzę bardziej tego Pana(przy boku laureatki), chyba gdzieś przewijał się na fotkach w odbioru głównej nagrody Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIEAKTUALNE Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówię do męża: rodzice Olafcia (to kolega córki) mają nowy samochód, a moja 5-latka wtrąca swoje 5 groszy: pewnie jego mamusia wygrała w konkursie
Ale co tam dziecko, mąż konkursowiczki też przesiąka konkursami.
Było to jakoś na początku stycznia, mąż w kuchni otwiera lodówkę, a po chwili słyszę : O! Chyba konkursów teraz nie ma żadnych, bo lodówka pusta!
A ja po prostu nie zdążyłam zrobić zakupów i tyle Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś kojarzy? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz oddam paragony na Lavazzę/Topaz/Milę w zamian za Bebilon w Biedronce Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami zamiast bakalii dodaję musli bakaliowe Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Vouchery/kody do Multikina lub Cinema City (mogą być na konkretny film) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jeszcze jeden tekst: Niedawno, zanim poszła do tego przedszkola, opowiadałam jej o bajecznej perspektywie jaka czeka ją w nowym przedszkolu, o nowych zabawkach, rytmice, nowych koleżankach, super Paniach, wycieczkach... itp
Mała wysłuchała i z poważną miną (Małej Mi) odpowiedziała : Mamusiu, życie nie jest takie kolorowe jak myślisz
(mąż kazał mi założyć zeszycik i spisywać owe "mądrości") Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Córeczko, musisz chodzić do przedszkola, tam jest fajnie, możesz nauczyć się tam wielu ciekawych rzeczy, a gdy skończysz przedszkole pójdziesz do szkoły, a potem na studia, a potem wybierzesz sobie ciekawą pracę … i w tym momencie słyszę : „ Mamusiu, nie licz na moje pieniążki ! ” No i masz Ci los!
Mój mąż pękał ze śmiechu Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby masz rację, ale jednak natura królika jest specyficzna-dla płochliwego królika zamknięcie go pod przykrywką w garze może być bardzo stresujące, podobnie zresztą dla kota-generalnie "żarcik" niesmaczny, a i los owego królika zastanawiający. Co do cyt: trzymania milionów takich samych królików w domowych KLATKACH przez "miłośników" futrzaków", to całkowicie się z Tobą zgadzam cb656, na szczęście takich miłośników jest coraz mniej, a fundacje przekazując zwierzaka do adopcji uświadamiają, że królik powinien mieć możliwość chodzenia i dostęp do wolnej przestrzeni- wrażliwość i świadomość ludzi już się zmienia, co oczywiście nie zmienia faktu, że zdarzają się "miłośnicy" o których piszesz (na szczęście tego typu "opiekunowie" znudzeni "opieką" nad stworzonkiem oddają równie szybko swego "pupila" jak go wzięli) Wszystkie znane mi osobiście króliczki domowe chadzają sobie po domu, choć z moich obserwacji wynika, że po zwiedzeniu domowych kątów same wybierają klatkę, bo są śpiochami, leniuchami i łakomczuchami Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan, przeraża mnie cierpienie wszystkich zwierząt, również tych zabijanych w nieludzkich warunkach w ubojniach, transportowanych w masakryczny sposób itp . Rozumiem, że człowiek (ten mięsożerny) nie jest w stanie wyżywić się tylko z polowań, ale nie potrafię zaakceptować współczesnych metod stosowanych w hodowlach i ubojniach. Równie bardzo oburzają mnie "żarty" jak ten z króliczkiem Wyświetl w wątku >>