Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja znajoma pedantka czasem gania ze szmatą po domu, nawet gdy ma gości, już kilka zabawek jej dziecka i dwa pyłki to dla niej syf, w jej domu jest wprost sterylnie, bardzo często jej głównym tematem jest czystość w jej domu oraz ocenianie stanu czystości u innych -razi mnie to i nudzi (o moim nie miała okazji wydać opinii, zresztą jej zdanie w tym temacie mnie nie interesuje-ważne, żeby to mi i moim bliskim było miło, czysto i przyjemnie ) - w swoim domu sprząta oczywiście sama "5x dziennie" (pani radca prawny i samotnie wychowująca matka), bo nikt lepiej tego nie zrobi. Dla innej z kolei, w każdym domu gdzie są zwierzęta "z założenia" musi być brudno , dlatego nie lubię wysłuchiwać opinii pań sprzątających o ludziach i mieszkaniach, w których sprzątają (nawet jeśli ich ocena jest trafna), niedopuszczalne i nieetyczne jest w mej ocenie wypuszczanie w eter takich informacji i opinii. Etyka zawodowa i zwykła przyzwoitość na to nie pozwalają- jeśli pani sprzątająca uważa, że sprząta u brudasów, to niech zmieni obiekt sprzątania albo porozmawia o swych oczekiwaniach z właścicielami mieszkania, a jeśli wraca do nich z powrotem to znaczy, że jej to pasuje (i chyba daje paliwa do rozmów z ciekawymi takich opinii słuchaczami). Pół biedy, gdy napisze ktoś anonimowo na forum, ale gorzej, gdy puszcza je w eter nieanonimowo, tylko o konkretnym domu i konkretnych ludziach! Obawiam się, że są panie sprzątające, dla których syf miałaby nawet moja wyjątkowo pedantyczna koleżanka- taka już ich natura
A swoją drogą nie chciałabym, żeby ktoś przychodził regularnie do mojego domu i sprzątał po mnie naczynia, ubrania, bieliznę itp. brrr
Dziećmi też opiekuję się sama i to z przyjemnością A jak słyszę co opiekunki wygadują o rodzicach swoich podopiecznych, o ich prywatnych sprawach, o ich pracy,o domowych finansach, zarobkach pracodawców itp, to mnie aż mdli
Oczywiście są też super opiekunki i panie sprzątające z klasą, nie wrzucam wszystkich do jednego worka, ale póki mogę sprzątam sama (czasem a pomocą męża i to mi wystarczy ) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wracając do głównego tematu, to co ja tu chciałam napisać !?
Aaaa, że wkurzają mnie co raz częstsze spamy telefoniczne od natrętnych naganiaczy z garnkami, kredytami, lokatami itp. Ledwo kupiłam starter, ledwo zagrałam w kilku sms-owych konkach, a oni już łączą moje dane osobowe z nowym nr-masakra Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika, dziękuję! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj!
Dziękujemy za udział w loterii CZYSTA LOTERIA Twoje zgłoszenie zostało zarejestrowane.
Kupuj produkty Duck®,Pronto®, Mr Muscle® rejestruj zgłoszenia i zwiększ swoje szanse na wygraną. Pamiętaj, aby zachować dowód zakupu produktów.
Szczegóły i regulamin loterii znajdziesz na www.czystaloteria.pl
W przypadku dodatkowych pytań
zapraszamy do kontaktu.
Powodzenia!
Organizatorzy Loterii
Czysta Loteria
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdecydowanie dużo, dużo więcej Tam w końcu było kilka autokarów, z czego większość to jednak konkursowicze z forum
Ale to były fajne czasy! Aż chciałoby się zapytać: gdzie konkursy z tamtych lat...? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie, ale co odwlecze....... Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie "zjazdy" też są fajne , że tak wspomnę z rozrzewnieniem spotkanie od "Lecha" w Poznaniu, warsztaty kulinarne z piwa Książęcego w Warszawie, Andaluzję z pomarańczy w Tesco....itp - jest potem co wspominać
Zatem laureaci Muszyny integrujcie się! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proponujesz Waldi zjazd w Żegiestowie?
Dla mnie to większe wyzwanie, niż spotkanie z Krakowie, czy Katowicach (zwłaszcza, że zapomniałam zagrać w Muszynie) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za zniżkowy kod! Polecam Ewikewikk Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdecydowanie Cudaczek jest najbardziej rozpoznawalna
A ja przesyłam gorące uściski rozpoznanej przeze mnie Edith Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najbardziej emocjonujący wątek dzisiejszego dnia! Ale Wam zazdroszczę dziewczyny!
Lubię Katowice, ale może następnym razem inna lokalizacja, (ciut bliżej środka Polski) i dołączamy wtedy z Radosną do Was
(O Matko!Tych dodatkowych pirotechnicznych "atrakcji" to już Wam nie zazdroszczę ) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>