Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już zawsze wysyłam paragony poleconymi-nawet jeśli w regulaminie jest, że zwykłym, odkąd paragon wysłany zwykłym (bo tak było w regulaminie) rzekomo! nie doszedł i nagroda o wartości 2 tys przepadła i nie pomogły tłumaczenia, że mam świadków, że wysyłałam i że mam w domu jeszcze trzy takie same paragony!
Myślę, że bezpieczniej jest poleconym! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, mnie też to zmartwiło. To po prostu jest chamstwo! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tak, często wygrywa i to w konkursach tej samej agencji. Ale ja myślę, że to tylko przypadek Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hm, na 3 nagrody na całą Polskę dwie wygrywa rodzina To niebywały zbieg okoliczności
Ja już przestaję tam grać, bo wysyłałam po kilkanaście odpowiedzi i jeszcze nigdy mi nic nie padło,a jak kiedyś wyniki konkursu były równie dziwne i grzecznie, bez żadnych sugestii zadałam im dwa pywania nt. konkursu, to byli chamscy i opryskliwi, więc daję sobie z nimi spokój:(
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba już się nie przydadzą, kamerki już rozwiezione Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję i bardzo się cieszę z tej wygranej!
A ci co działaja jak mafia muszą ponieść konsekwencje Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma słowa Velvet, nie ma obraźliwych słów, nie ma się do czego przyczepić, nie wygrałabyś w sądzie
p.s. Ja wolę jednak Reginę niż Velvet, a więc rozbrat z psami, jak to trafnie Czarnygreg
ujęła: bo Reginy nie pokona nawet zemsta faraona!
Czarnygreg, dla mnie bomba! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam wczoraj tak samo (ijuż potem nikt nie oddzwonił) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw obdzwaniają laureatów, dzień wcześniej a dopiero potem zamieszczają wyniki Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Velvet rozwiązują dopiero 31.07 Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A były już wyniki z Reginy w Tesco Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie też zastanowiło mnie to hasło Co autor miał na myśli? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O rety Kinga, ale mnie zaskoczyłaś, bardzo miło Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>