Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie nie mało bo tu nikt nie wciśnie kitu, że wygrał tylko zestawik produktów o wart. 120 zł Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W pierwszej chwili też pomyślałam, że pierwsze 3 osoby z listy mają Paryż, ale za chwilę się zorientowałam, że lista jest alfabetyczna, więc to mało prawdopodobne. Musimy po prostu czekać do 12.10 Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nikt nie wie co kto wygrał (można się tylko domyślać), tam jest napisane:
Nagrody otrzymują:... Są 103 osoby, a więc można wnioskować, że wśród nich są ci co wygrali Paryż (było 100 perfum i 3xParyż)
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z pewnością jest to sprawa dla prokuratury! Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, to dzwonię Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam podobną sytuację niedawno.
Pani zadzwoniła, że wygrałam samochód, a ja do porodu miałam dwa tygodnie, naprawdę myślałam, że urodzę ze wzruszenie, ale obyło się tylko na wizycie w szpitalu, a urodziłam w terminie
Traz też mną tąpnęło z wrażenia bo to druga wygrana w życiu na Rossnecie w ciągu 4 lat (II stopnia oczywiście) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wyniki już są!!!
http://www.rossne...k.aspx?contestId=972 Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczą: skany obu stron dowodu i nazwisko panieńskie matki
Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nawet wygrałam samochód to nikt nie chciał kopii dowodu osobistego i panieńskiego nazwiska matki
(ale jak brałam kredyt to i owszem) Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dlatego!!!!
(Przesyłają taką treść na maila)
Witam, ze względu na dużą ilość nadesłanych zgłoszeń i pierwsze próby oszustwa jesteśmy zmuszeni wprowadzić dodatkową weryfikacje danych osobowych. W konkursie mogą wziąć jedynie osoby pełnoletnie zamieszkałe na terenie Rzeczpospolitej Polskiej. Aby uniknąć oszustw prosimy o przesłanie skanu dowodu osobistego (dwie strony) oraz nazwisko panieńskiego matki. Te dane zostaną zweryfikowane przez kuriera przy odbiorze przesyłki. Ochrona danych osobowych: Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997 dane osobowe Uczestników przetwarzane będą jedynie dla potrzeb Konkursu z zachowaniem najwyższej staranności. Dane zostaną przekazane jedynie firmie kurierskiej, która realizuje wysyłkę nagród konkursowych. Udział w konkursie jest dobrowolny i bezpłatny. Wpłata weryfikacyjna na konto (przelew) zostanie zwrócona. Koszty wysyłki kurierskiej ponosi organizator, firma Style-Store Polska (Nowy Browiniec 9, 48-231 Lubrza). Po weryfikacji danych do uczestnika konkursu zostaną wysłane następujące nagrody: T-Shirt firmy Adidas (wartość katalogowa: 59zł) oraz smycz firmy Adidas - niebieska (wartość: 19zł). Wysokość podatku to 10 % wartości nagrody brutto. Laureat jest zwolniony od płacenia podatku jeżeli wartość nagrody nie przekracza kwoty 760 zł (zgodnie z art. 21 ust. 1 pkt 68 ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych).
Z utrudnienia przepraszamy. Justyna Turowska Style-Store Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane