Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podobnie. Kodziki wysłalam przez formularz na stronie www, ale zobaczyłam, że można było też wysłać kody z opakowań, ja oczywiście tego nie zrobiłam Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Baaardzo dziękuję za miłą wymiankę i polecam się na przyszłość Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie koniecznie Zdarzyło mi się odebrać nagrodę z Rossmana po terminie. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie ma wolnego paragonu z Superpharm? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie grałam w tym konku, ale koleżanka z forum może odstąpić mi klocki dla mojego dziecka, jeśli będę miała paragon Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że się obie dzisiaj wkurzamy Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Straciłam w programie 5PLUS w plusie 3000 punktów, a mogłam wymienić je na minuty Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wprawdzie mam swoje 3 paragony, ale z 11-12.12.2012,a Ona potrzebuje do 6.12. Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje malutkie dziecko śpi w naszym łożu od urodzenia (obecnie ma 1,5 roku). Starsza córeczka spała z nami do 2 i pół lat, potem sama wybrała w sklepie łóżeczko dla siebie i grzecznie przeniosła się do swojego pokoju. Obecnie jest śliczną, prawidłowo rozwiniętą pod każdym wzgledem (również emocjonalnym) dziewczynką, świetnie się uczy, ma poczucie własnej wartości i czuje, że jest kochana!
Dodam, że to był nasz świadomy wybór,za którym stoi mnóstwo mądrych argumentów Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Myślałam, że na paragonie nie może być nic poza wskazanymi zakupami Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poprosiłam kasjera, żeby na drugi paragon nabił mi dwie reklamowki po 8 groszy, a ten doliczył je do pierwszego paragonu, który mam im wysłać
:( Zobaczyłam to dzisiaj.
Czy to znaczy, że mi nie zwrócą stóweczki? Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ósmej,
no i wreszcie ziemniaki 2,5 kg, bo wszędzie były op. 3 kg.
Zapomniałabym: szpinak był tylko w jednej na 8 biedron Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko chce się wybrać do kina,jeśli ktoś ma zbędne kody do Cinema City lub Multikina to proszę o kontakt na pw Wyświetl w wątku >>
kalka
Postów 2608
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do kiedy ten konk? Bo nie widzę go w bazie Wyświetl w wątku >>