Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ewachem
Postów 1404
Data rejestracji 13.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mama (emertyka) doskonale poradziła sobie z konkursami i teraz jej zaplecze konkursowe jest większe od mojego
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech idzie na policje, ja poszlam bo kiedys nie otrzymalam w ten sam sposob modemu. Zlozylam zeznania, przynioslam wydruki potwierdzajace dokonanie wplaty (generalnie wszystko co ma niech wezmie idąc na policje). Bylam na Policji tylko 1 raz. Sprawa trwala 3 miesiace. Allegro oddało mi kasę za modem (program Ochrony Kupujących) a po tych 3 miesiacach Pan zostal uznany za winnego i przyslal mi modem
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam taki: Medel Family Soft Touch i jestem mega zadowolona. U nas to podstawowy sprzęt w czasie chorób. Jak tylko zaczyna się kaszel od razu robię dzieciom inhalacje. I już nie pamiętam kiedy antybiotyk brały. Inhalacje to dla mnie super sprawa
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie chce jakąs drobnostkę
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://margarytka...012/09/biszkopt.html
ja polecam stąd Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czeka Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5ml Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pij mleko...mi przy obu ciążach ratowało życie przy zgagach Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie zapas podpasek pod sufit z powodu Kauflanda Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do uzywania wielorazowych pieluch to dla mnie to odlot...w swoim zabieganym zyciu nie wyobrazam sobie tego, ale na szczescie jeszcze mam nadzieje kilka miesiecy i pieluchy won na zawsze
Dianek jesli to nazbyt dyskretne pytanie to nie odpowiadaj...ale strasznie mnie ciekawi ten kubeczek...juz jakis czas temu widzialam to na allegro, czytalam opienie na forum, moze conieco powiedziec (np. jakiej firmy uzywasz kubeczka)
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
narazie cisza
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na gardło najlepszy ziołomiód sosnowy. Od stycznia 2012 roku codziennie łyzeczka my i dzieci=zero chorób
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane