Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewachem

ewachem

#4126109 Napisano: 09.02.2011 08:24:14 w Konkurs na forum2?
u szewca, nosił buty na reklamacje bo krzywo fleki przybił

p.s. jak super z tym odswiezeniem tematu Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4122701 Napisano: 08.02.2011 07:39:16 w Wkurza mnie...
olciak napisał(a):

ewachem napisał(a):

A mnie denerwuje piosenka która leci na minimini a ktora dziecko moje uwielbia lsuchac...a dokladnie denerwuje mnie tekst, ktory wyspiewuje maly chlopiec: szybko wstawaj stygnie kawa .....a od kiedy dziecko wstaje i pije kawe!!!! moglby zaspiewac mleko albo kakao na przyklad emotka

a ja lubię tą piosenkę emotka
a kawy INKI nie znasz Ewciu? emotka

ale sęk w tym, ze to nie jest jednoznaczne stwierdzone, ze chodzi o kawe zbozowa. Jak ja bylam mala to mama mowila: chcesz inke? a nie czy che kawe?...ja rozumiem ze nie moga wymieniac nazwy firmy kawy zobzowe...wiec i tak uwazam ze mogliby zamienic np na kakao....pewnie przemawia przeze mnie sfrustrowanie wynikajace z faktu, ze moj synek nie chce pic ani mleka ani kakao emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4122670 Napisano: 08.02.2011 07:31:57 w Wkurza mnie...
A mnie denerwuje piosenka która leci na minimini a ktora dziecko moje uwielbia lsuchac...a dokladnie denerwuje mnie tekst, ktory wyspiewuje maly chlopiec: szybko wstawaj stygnie kawa .....a od kiedy dziecko wstaje i pije kawe!!!! moglby zaspiewac mleko albo kakao na przyklad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4120432 Napisano: 08.02.2011 08:14:36 w Połączenia nieodebrane
olciak napisał(a):

ewachem napisał(a):

ewachem napisał(a):

dzis o 8.40 miałam nieodebrany tel z tego nr 228587980 wie ktoś z czego to mogło być?

czy to gerber?

emotka

a to teraz od razu dzwonia i nie wysylaja wczesniej sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4120426 Napisano: 08.02.2011 08:12:15 w Połączenia nieodebrane
ewachem napisał(a):

dzis o 8.40 miałam nieodebrany tel z tego nr 228587980 wie ktoś z czego to mogło być?

czy to gerber? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4120422 Napisano: 08.02.2011 08:11:01 w Połączenia nieodebrane
dzis o 8.40 miałam nieodebrany tel z tego nr 228587980 wie ktoś z czego to mogło być? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4116652 Napisano: 06.02.2011 10:42:56 w Inne mniejsze markety
sambolera napisał(a):

ewachem napisał(a):

czy ktos dostal juz sztucce z konkursu Finisha. Szukam regulaminu (BOMI) i juz zdjeli ze strony wszystkie regulaminy i nie wiem do kiedy maja czas na wysylke

ja dzwonilam do nich, ma sie z nami skontaktowac przedstawiciel

dzieki
a wiesz moze do kiedy wg regulaminu nagrody powinny byc wydane Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4116614 Napisano: 06.02.2011 10:30:43 w Inne mniejsze markety
czy ktos dostal juz sztucce z konkursu Finisha. Szukam regulaminu (BOMI) i juz zdjeli ze strony wszystkie regulaminy i nie wiem do kiedy maja czas na wysylke Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4111103 Napisano: 04.02.2011 07:42:25 w TESCO konkursy
pang napisał(a):

w konkursie tesco walentyki produkty można kupić w dowolnym Tesco?

wg regulaminu tak Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4099050 Napisano: 01.02.2011 12:14:13 w Carrefour konkursy
ivisia napisał(a):

a w końcu Colgate w Carrefourze już rozwiązane?
Już po ptokach? emotka czy jeszcze jest szansa? emotka

wczoraj rozesłali smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4098572 Napisano: 01.02.2011 10:34:58 w TESCO konkursy
maribog napisał(a):

szymen napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Będzie ktoś robił zakupy na konkurs paryski? Jesli tak, to prosze o pw...

Chodzi o ten konkurs Odkryj Weneckie piękno? emotka To jest ogolnopolski, a w tesco jest tylko 1 auto dodatkowo.

konkurs od 3.02.2011 - zrób zakupy za min.20 zł
do wygrania weekend w Paryżu i 500 bonów wycieczkowych TrawelCheque wartości 150 zł (na allegro za 35 zł można kupić emotka )

szkoda tylko, ze tych bonów nie mozna laczyc Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4086182 Napisano: 28.01.2011 10:57:11 w TESCO konkursy
pereka napisał(a):

Czy do konkursu z chodzikami trzeba prócz kopii paragonu, swoich danych i telefoniu odsyłać jeszcze numer dowodu ?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4081758 Napisano: 27.01.2011 08:47:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sylwika76 napisał(a):

dzwonił kurier - wiezie kołderkę- super,że tak szybko emotka

jak przywiezie to napisz proszę jaka to firma i rozmiar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4081757 Napisano: 27.01.2011 08:46:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
chodziki przychodzą szybciorkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4080856 Napisano: 26.01.2011 08:09:55 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu

A że niby dlaczego w 6 miechu bez przeciwskazań nie pracować?

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?
Nieważne, po prostu nie czaje i może to przez zwykłe zmęczenie.

mnie lekarka też wciskała chorobowe - mówię że chce do pracy a ona powinna Pani odpocząć to na ile pisać ?? wiecznie musiałam jej tłumaczyć że w domu nie chce siedzieć - chce do pracy do ludzi - jest cała masa takich lekarzy którzy uważają że kobieta w ciąży powinna w domu odpoczywać

Eee tam lekarz z troski pewnie... Wszak ludzie różny charakter pracy mają. W pierwszej ciąży to biegałam sprintem jeszcze w 9 miesiącu i umiałam uciekający z przystanku autobus dogonić a w drugiej 4 lata później to w 6 miesiącu trudno mi było normalnie chodzić bo dziecko jakoś się nisko ułożyło. Każda ciąża jest inna i trzeba o siebie dbać. Instynkt matce podpowie czy dbać to oznacza długo leżakować, czy może właśnie wyjść do ludzi, żeby dobrze czuć się psychicznie:) Dużo zdrówka i nie wkurzać się ! emotka

dokładnie, święta racja! Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4080707 Napisano: 26.01.2011 07:28:59 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu

A że niby dlaczego w 6 miechu bez przeciwskazań nie pracować?

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?
Nieważne, po prostu nie czaje i może to przez zwykłe zmęczenie.

ja jestem na zwolnieniu od 8 miesiaca i poszlam dlatego ze juz nie dalam rady chodzic i jezdzic autem emotka z pierwszym dzieckiem bylam od 6 miecha na zwolnieniu. Oprocz roznych spraw zdropwotnych mysle ze jedna z najwazniejszych jest kwestia finansowa, gdyz bedac na takim zwolnieniu (praca na etacie) dostaje prawie 300zl wiecej pensji...wiec jest to po prostu oplacalne Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4064084 Napisano: 20.01.2011 04:45:15 w TESCO konkursy
keiti78zg napisał(a):

olunka napisał(a):

ewachem napisał(a):

Jaki ma byc format smsa na konkurs Colgate (ten od dzis)? znow ten concept emotka

no własnie, tez bym chciała wiedzieć:(((

ja równiez? i chyba nie rozumiem tego konkursu , mam podac nazwe tej pasty czy wierszyk? wydaje mi sie ze mam podac Colgate Total tak?

mi tez sie wydaje ze odpowiedz to colgate total a nie wierszyk Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4063256 Napisano: 20.01.2011 11:16:43 w TESCO konkursy
Jaki ma byc format smsa na konkurs Colgate (ten od dzis)? znow ten concept emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4063185 Napisano: 20.01.2011 10:54:17 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

czy w konku knorr.tesco sms o wygranej przychodzi od razu?

w ciagu 3 dni maja powiadomic Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4062079 Napisano: 19.01.2011 07:37:07 w Carrefour konkursy
uprzejmie prosze o podpowiedz czy w smsie (z colgate) trzeba napisac od razu dokonczenie zdania czy pisac caly poczatek zdania...zeby otrzymac dobra zwrotke Wyświetl w wątku >>
0 0