Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewachem

ewachem

#4625971 Napisano: 22.08.2011 07:33:33 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

ewachem napisał(a):

czy ktos wysylal na konkurs Fairy w Leclercku i wszystko mial ok? bo u mnie pisze ze albo numer albo format niepoprawny emotka

konkurs zaczyna się jutro emotka

gdzie ta moja Mama ma oczy emotka emotka emotka emotka emotka

plynow Fairy Ci u nas bedzie dostatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4625968 Napisano: 22.08.2011 07:32:27 w Inne mniejsze markety
jolcia12 napisał(a):

ewachem napisał(a):

czy ktos wysylal na konkurs Fairy w Leclercku i wszystko mial ok? bo u mnie pisze ze albo numer albo format niepoprawny emotka

konkurs zaczyna się jutro emotka

gdzie ta moja Mama ma oczy emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4625955 Napisano: 22.08.2011 07:28:10 w Inne mniejsze markety
czy ktos wysylal na konkurs Fairy w Leclercku i wszystko mial ok? bo u mnie pisze ze albo numer albo format niepoprawny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4621136 Napisano: 19.08.2011 08:54:34 w Wkurza mnie...
kunia napisał(a):

andziakadula napisał(a):

wkurza mnie angina u mojego synka, dostał antybiotyk, po którym pojawiły się pleśniawki na języku. Wie ktoś może co jest najlepsze na te paskudne grzyby.

Aphtin ale lepszy jest fiolet gencjanowy,tylko trzeba uwazać bo bardzo brudzi:)

tylko nalezy pamietac ze chodzi o fiolet w roztworze wodnym a nie alkoholowym (jak do pępka noworodków)

moj synek mial plesniawki kiedys, caly jezyk, strasznie cierpial, nie pomogl ani Aftin ani Nystatyna ani fiolet, ani znachorskie przepisy emotka zaczerpniete z internetu
pomogl antybiotyk Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4620111 Napisano: 19.08.2011 12:25:04 w Inne mniejsze markety
zarania napisał(a):

konkx napisał(a):

ania1234 napisał(a):

dianbodo napisał(a):

Czy ktoś wygrał w dowolnym konkursie Groszka??

No ciekawe właśnie emotka

No ciekawe właśnie.

Jasne, że ktoś wygrał i to niejedna osoba z forum. Ale to czasówki zwykle i chełpienie się w MDW grozi mnóstwem PW z błaganiem o wskazówki (osobiście nie cierpię tego). Wygrałam w lutym i na tym koniec moich groszkowych sukcesów. emotka

a czy ktos wygral w losowaniach a nie czasowkach? bo po listach zwyciezcow widac ze raczej to nie konkursowi ludzie Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4620107 Napisano: 19.08.2011 12:21:31 w Inne mniejsze markety
aswiercinska napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

a Superpharm Nivea? są jakies nowe wieści?

tez czekam asiu emotka

(61) 833-45-44 to nr do organizatora, moze ktos jeszcze by zadzwonil Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4619907 Napisano: 19.08.2011 10:41:19 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

ewachem napisał(a):

agawa78 napisał(a):

Możecie podać, z których aptek Superpharm już dzwonili?

Pani z agencji powiedziala ze w ciagu 2 dni beda dzwonic jeszcze

Ale dzwonić będą do tych co nie odbierali?czy do tych do których jeszcze nie dzwonili?

jeszcze wszystkich nie informowali, powiadamiaja zwyciezcow telefonicznie oraz na biezaco wysylaja smsy, a nie do wszystkich razem w jednym czasie - tak mi powiedziano w Agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4619858 Napisano: 19.08.2011 10:24:39 w Inne mniejsze markety
agawa78 napisał(a):

Możecie podać, z których aptek Superpharm już dzwonili?

Pani z agencji powiedziala ze w ciagu 2 dni beda dzwonic jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4615788 Napisano: 17.08.2011 09:39:00 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

ewachem napisał(a):

Bony Listerine Carrefour będą wysłane do końca tego tygodnia

który raz już to słyszę emotka

ja tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4615766 Napisano: 17.08.2011 09:29:35 w Carrefour konkursy
Bony Listerine Carrefour będą wysłane do końca tego tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4613056 Napisano: 15.08.2011 10:05:50 w Wkurza mnie...
że wymyślanie i wysyłanie haseł ZAWSZE zostawiam na ostatnią chwilę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4609801 Napisano: 13.08.2011 08:05:14 w Dziś cieszę się z.....
errorr napisał(a):

Dziś cieszę się że wróciłem z naszego morza,i cieszę się że zapomniałem tam zabrać ładowarki do laptopa emotka (zero interneta i konków )i z tego że wróciłem na długi weekend emotka i z tego że fajnie wrócić do domku emotka .I z tego że teściowa i pies mnie poznali(żadne nie warczało) pies machał ogonem a teściowa moimi rachunkami z poczty emotka .
I że mamusi podobała się pamiątka z Chin.made in Międzywodzie emotka .Ale jeszcze mam dla niej prezent taki że z kapci wyskoczy jak wstanie jutro rano emotka . I to powoduje banana na moich ustach emotka .
PS. teściu nie polubił chyba BOSMANA bo poszedł na stronę emotka

jak juz wstanie jutro i wyskoczy z tych kapci to napisz proszę co to bo jakoś okrutnie jestem ciekawa
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4602490 Napisano: 10.08.2011 08:09:43 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Dodam jeszcze, że dzwoniłam z zapytaniem, poczemu mój czterocyfrowy numer jest błędny. Odpowiedź: bo numer ma składać się z pięciu cyfr. Ja: ale przecież to NUMER TRANSAKCJI, więc jeśli ktoś będzie z samego rana drugim klientem marketu, to jego transakcja będzie jednocyfrowa, wyrażona jako 2. Po drugiej stronie telefonu cisza. Jeśli chcę zgłosić nieprawidłowość, mam przesłać skan na mejla, ale nie wiadomo, kiedy dostanę odpowiedź, a przecież SMSa trzeba wysłać w dniu zakupu, więc konkurs pewnie zdąży się skończyć, zanim ktoś się tym zajmie...

chyba sie jednak troszke mylisz, bo numer transakcji w Carrefour jest wlasnie zawsze 5 cyfrowy, a ten numer o ktorym Ty mowisz jest to numer transakcji w danej kasie i znajduje sie on bezposrednio pod slowem SUMA Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4598222 Napisano: 09.08.2011 10:59:13 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

ewachem napisał(a):

Czy sa jakeis wiesci w sprawie bonów z Listerine?

ja już dostałem chyba z miesiąc temu emotka

pewny jesteś że to były z Listerine?

moze chodzilo o OB albo Dove Men a Listerine jakos nikt nie chwalil sie ze otrzymal Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4598060 Napisano: 09.08.2011 10:06:16 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

a czy lekarz rodzinny wypisuje ciążowe? nie wiem czym się różnią na papierku...

ciazowe wypisuje ginekolog, rodzinny nie moze wypisac zwolnienia ciazowego...moze natomiast wypisac na gardlo Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4598056 Napisano: 09.08.2011 10:05:37 w Konkursowiczki w ciąży
silvia8 napisał(a):

19790411 napisał(a):

ewachem napisał(a):

19790411 napisał(a):

benasia napisał(a):

ok dziękuję za informacje, bo chcę się przepisac bo ten do ktorego chodzilam jest ciągle nie miły, bezczelny i arogancki, nic nie mówi i nie pokazuje na usg, a kobieta w ciazy czuje sie jak intruz taki jest wredny - szkoda mówić emotka . Zdecydowanie wolę iść do nowego u ktoirego byłam na 3d/4d bo wszystko opowie i wytlumaczy, jest mily i wyrozumialy.
tylko ciezko sie do niego dostac - wczoraj jak dzwonilam sie zapisac to dopiero na 6 wrzesnia wiec bede musiala isc do gbura na wizyte w miedzy czasie jeszcze.

a czy wiecie czy lekarz rodzinny wypisałby mi zwolnienie L4 zebym miala ciaglosc miedzy 1 wizyta a druga teraz przy zmianie ginekologa? bo pewnie gbur nie wypisze mi tak by pasowalo do wizyty u nowego...

lekarz rodzinny może wypisać zwolnienie, nawet na gardło, a i tak będzie 100% płatne. Może, ale nie musi.... zależy od lekarza

tylko, że nalezy pamiętac iz zwolnienie ciązowe a zwolnienie na gardło to jesli chodzi o wyplate pensji stanowia dwie rownze sprawy. Ja bedac na zwolnienieniu ciazowym dostawalam ok 200zl wiecej miesiecznie do pensji (praca panstwowa na etacie), a bedac na zwolnieniu na gardlo dostawalam gola pensje

a ja nie, mi płacili jednakowo od jakiego lekarza i na co bym nie miała....

tylko zwolnienia ciążowe są 100% płatne

moze to zalezy od zakladu pracy, tak ja pisalam wyzej u mnie zwykle zwolnenie jest 100% platne a na ciazowym dostawala wiecej kasy, wiec u mnie jak ktora dziewczyna jest w ciazy to sie nie oplaci jej pracowac Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4598018 Napisano: 09.08.2011 09:44:42 w Konkursowiczki w ciąży
19790411 napisał(a):

benasia napisał(a):

ok dziękuję za informacje, bo chcę się przepisac bo ten do ktorego chodzilam jest ciągle nie miły, bezczelny i arogancki, nic nie mówi i nie pokazuje na usg, a kobieta w ciazy czuje sie jak intruz taki jest wredny - szkoda mówić emotka . Zdecydowanie wolę iść do nowego u ktoirego byłam na 3d/4d bo wszystko opowie i wytlumaczy, jest mily i wyrozumialy.
tylko ciezko sie do niego dostac - wczoraj jak dzwonilam sie zapisac to dopiero na 6 wrzesnia wiec bede musiala isc do gbura na wizyte w miedzy czasie jeszcze.

a czy wiecie czy lekarz rodzinny wypisałby mi zwolnienie L4 zebym miala ciaglosc miedzy 1 wizyta a druga teraz przy zmianie ginekologa? bo pewnie gbur nie wypisze mi tak by pasowalo do wizyty u nowego...

lekarz rodzinny może wypisać zwolnienie, nawet na gardło, a i tak będzie 100% płatne. Może, ale nie musi.... zależy od lekarza

tylko, że nalezy pamiętac iz zwolnienie ciązowe a zwolnienie na gardło to jesli chodzi o wyplate pensji stanowia dwie rownze sprawy. Ja bedac na zwolnienieniu ciazowym dostawalam ok 200zl wiecej miesiecznie do pensji (praca panstwowa na etacie), a bedac na zwolnieniu na gardlo dostawalam gola pensje Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4598005 Napisano: 09.08.2011 09:39:59 w Carrefour konkursy
Czy sa jakeis wiesci w sprawie bonów z Listerine? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4595232 Napisano: 08.08.2011 08:55:39 w Inne mniejsze markety
rwas napisał(a):

ewachem napisał(a):

privatedo napisał(a):

rwas napisał(a):

„SIÊGNIJ PO E W SWOIM SKLEPIE I ZABŁYŚNIJ PRZED RODZIN¡”
konkursik w POlo
daje tutaj,bo nie umiem go dodac do bazy
nagroda Opel model: Astra Classic kombi
http://www.google...biw=1280&bih=584

to jest promocja ogolnopolska, nie tylko w Polo

rwas ma rację - powyższy regulamin dotyczny promocji tylko w Polo

w ogólnopolskim są 3 auta do wygrania i zasady oraz regulamin sa inne
emotka

hmm
jest i tutaj jeszcze
http://www.eurosk...u/?idk=148&n_a=0

najlepiej wejdz tu: http://www.zablysnij.pl/ i sobie poczytaj i bedziesz wiedzial
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4595224 Napisano: 08.08.2011 08:49:11 w Inne mniejsze markety
privatedo napisał(a):

rwas napisał(a):

„SIÊGNIJ PO E W SWOIM SKLEPIE I ZABŁYŚNIJ PRZED RODZIN¡”
konkursik w POlo
daje tutaj,bo nie umiem go dodac do bazy
nagroda Opel model: Astra Classic kombi
http://www.google...biw=1280&bih=584

to jest promocja ogolnopolska, nie tylko w Polo