Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewachem

ewachem

#4718021 Napisano: 29.09.2011 08:18:25 w Carrefour konkursy
troche nie jestem na biezaco, dlatego prosze nie krzyczcie, ze pytam: czy cos nowego wiadomo w sprawie Listerine? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4706331 Napisano: 26.09.2011 09:52:13 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

Dodzwoniłam się dzisiaj do firmy Johnson, w sprawie konkursu Listerine.
Bardzo miła pani powiedziała że 19 dostała skan nadania przesyłek, podała mi mój nr
Zadzwoniłam sobie na poczte, pani sprawdziła i ten list został odebrany 1.08
Czyli...kochana Sinea oszukuje nie tylko nas ale i Johnsona
oni podali liste nadania z konkursu ob:/
buraki emotka emotka emotka

no co to za jaja
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4692096 Napisano: 21.09.2011 11:49:02 w Carrefour konkursy
http://www.carref...kspert-loreal-paris/

i znów Mysiorki...
jak poczytaja nasze e-maile to pewnie odrzuca i nagrod nie dostaniemy. Bedzie to kara za ostatnia nasza lidlową akcje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4685846 Napisano: 19.09.2011 08:54:38 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dzwoniłam o bony z Listerina,pani dalej uparcie twierdzi że część bonów wysłali,wysyłają na bieżąco..na moją prośbę o to kiedy ostatecznie mogę sie bonu spodziewać pani nie umiała odpowiedzieć,termin minął 04.08

mi to samo mówi od miesiąca emotka

mi rowniez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4674601 Napisano: 14.09.2011 11:35:23 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

lece do gincia i odebrac wyniki - trzymajcie kciuki emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4674574 Napisano: 14.09.2011 11:26:31 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Przerażacie mnie emotka Z każdym postem mam coraz większą świadomość jak bardzo zielona jestem w tych sprawach...

nie zamartwiaj sie. Z doswiadczenia wiem, ze zakladanie czegokolwiek co sie zamierza robic w odniesieniu do dziecka bardzo czesto mija sie z celem. I to w odniesieniu do wszystkiego ogolnie. Wiec najlepiej wyluzowac. Jesli chodzi o kapiel to najlepiej nie zaopatrywac sie w niewiadomo jakie zapasy, bo moga sie okazac zupelnie niepotrzebne. Sama mam wiele nietrafionych kosmetykow kupionych zawczasu. Bombardowana m.in. w szkole rodzenia informacjami jakie to och i ach jest oilatum i inne tego ty[pu srodki...rowniez zamierzalam kapac malucha w specyfiku. Jestem chemikiem wiec uwierzcie dziewczyny sklad tych wszystkich oilatumow, ollineum , balleum czy tego typu podobnych jest ZAWSZE ten sam. Sa tam glownie srodki natluszczajace (a wiec generalnie tluszcz). Tak prosty specyfik mozna spokojnie przygotowac sobie z parafiny i kupionej w aptece witaminy A i E i efekty dzialania beda takie same. Ze wzgledu na to, iz jako niepokorny czlowiek nie chcialam poddac sie temu marketingowemu szalenstwu kupilam w Auchan olejek do kapieli Linomag (nie mylic z oliwka). Oczywiscie sklad chemiczny prawie taki sam. Zaczelam wiec kapac mojego pierwszego synka (w 2008roku) od 1 dni zycia i co sie okazalo? Mial wysypke (tradzik niemowlecy, ktory jest na poczatku u noworodka a ktory to jest czesto mylony z reakcja alergiczna na mleko, tzw. skazą).I z kazda kapiela ta wysypka byla jakby wieksza. A dlaczego? No bo moj Linomag (a takze wszelkie probki Ojlatum, balleuum, Ollinum itp) natłuszczaly, natluszczaly, natluszczaly (nie myslic z nawilzaniem) zamiast po prostu myc i odtykac pory łojowe i potowe. I dziecko bylo tluste i wanienka i ciuchy i wlosy (ktore moj maluch mial). Wygladal jak nieumyty. Wiec wkurzona pomyslalam na swoj rozum, ze jak taki tluszcz (olej) moze umyc skore, ktora wydziala łój (=tluszcz). Kupilam wiec wykle mydelko Bambino a do wloskow szampon Bambino i umylam normalnie dzieciaka. Dziecko bylo czyste (nie tluste), wloski czyste, pachnace... po prostu umyte. A na koniec ciało nasmarowalam balsamem NAWILZAJACYM Johnson&Johnson Natural. I tak wygladala kapiel mojego dziecka. Wszystkie krosty, pryszcze zniknely od razu!! Rowniez sprawdzonym sposobme jest kapanie dziecka w krochamlu, czyli mace ziemniaczanej, ktora ma wlasciwosi wysuszajace, i wszelkie krostki znokaja. Dodam rowniez nakupilam wczesniej (przed urodzeniem) roznosci kosmetycznych ktore do dzis lezakuja w szufladzie. W lutym br urodzilam drugiego synka. Oczywiscie myslam go od 1 dnia w identyczny sposob jak pierwszego. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4669692 Napisano: 12.09.2011 02:33:47 w Konkursowiczki w ciąży
gratki daniek

p.s. myslalam ze dianek to facet emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4663721 Napisano: 09.09.2011 06:27:10 w Udane wymiany - polecane nicki:)

ewachem

#4661221 Napisano: 08.09.2011 08:37:55 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

benasia napisał(a):

tak się zastanawiam dziewczyny czy na pojawienie się malucha zaopatrzyć się w 2 paczki pampersów rozmiar 1 czy może lepiej 1 paczkę rozmiar 1 i 1 paczkę rozmiar 2?
wiem, że potem będę kupować w miarę jak maluch będzie rósł - ale na początek chciałabym mieć kupione tylko nie wiem czy faktycznie nie kupić 2 paczek nr1 np z wycięciem na pępek bo to są małe paczki i chyba do czasu odpadnięcia pępka by się przydały. Jak sądzicie?

na razie kupiłam jedną paczkę 1.
Nie wiadomo jak mały będzie duży. Jak będzie trzeba to dokupię 1 albo od razu trzeba będzie zaopatrywać się w 2.

z mojego doswiadczenia wynika, ze najlepiej od razu kupic rozmiar 2, sa nieduzo wieksze od 1 ale o wiele wygodniejsze do zakladania Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4656977 Napisano: 07.09.2011 11:14:16 w Carrefour konkursy
quaqua napisał(a):

Czy na konkursy Carrefoura można robić zakupy w Carrefour Market?

w wiekszosci przypadkow nie Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4654011 Napisano: 06.09.2011 07:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie konkursu Wygraj z Play (w bazie od wczoraj)

DOwiedziałam się iz ten starter, ktorego nalezy uzywac w tym konkursie był dołączany do umowy dla uprzywilejowanych abonentów Play wraz z rachunkiem telefonicznym. Aencja ma liste numerów uprawnionych do brania udziału w tym konkursie. Myślę, ze szansa na to by taki starter trafił w ręce konkursowicza jest znikoma. Startery te nie są dostępne w powszechnym obiegu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4653938 Napisano: 06.09.2011 07:07:34 w Kupię...
Ekspres Tchibo Caffisimo
lub
ekspres Dolce Gusto Piccolo

(chętnie wymiana na bony Tesco) Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4649615 Napisano: 03.09.2011 06:36:10 w Inne mniejsze markety
pawel1615 napisał(a):

mam takie pytanie.. czy wysłając hasło przez stronę kupujemywygrywamy.pl nie ma ograniczenia 160 znaków jak w smsie? I czy w razie wygranej tel. biorą z mojego profilu?

jest ograniczenie tak jak w smsie Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4643867 Napisano: 31.08.2011 08:18:19 w Kupię...
kosiarkę spalinową
np. wygrana w praktikomanii Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4642612 Napisano: 31.08.2011 11:58:21 w TESCO konkursy
czy z konkursu fa informuja na biezaco? bo jakos nie wiem jak to jest. pojawila sie niby lista, potem ludzie dostali smski...a jak np jest teraz. Poinformowani sa Ci ktorzy grali wczoraj? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4641620 Napisano: 30.08.2011 11:03:09 w TESCO konkursy
milkaaa13 napisał(a):

a z tego konkursu fa powiadamiają od razu ?

przylaczam sie do pytania Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4634004 Napisano: 26.08.2011 08:37:18 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

czy wszyscy,którzy prosili regulamin otrzymali go?? emotka

Właśnie sprawdziłam, jest! emotka
Dzięki wielkie emotka

dziekuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4633750 Napisano: 26.08.2011 07:03:15 w Carrefour konkursy
Mam zapytanie odnośnie konkursu Nesquik - szansa na latopa.
Na ulotkach konkursowych dostepnych w sklepie jest napisane ze codziennie 10 najciekawszych odpowiedzi wygrywa bon za 100zl, natomiast w regulaminie jest napisane ze to komisja sporzadza liste najciekawszych hasel(raz na tydzien) i nagradza je bonami. Jak to wiec jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4632509 Napisano: 26.08.2011 09:06:27 w Inne mniejsze markety
Info w sprawie Nivea Superpharm:

Beda dzwonic do 3 wrzesnia (ale pani mysli, ze wyrobia sie wczesniej), powiadomonych zostalo ok. polowy laureatow, dzwonia w miare sukcesywanie Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#4629524 Napisano: 24.08.2011 06:17:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Myślę, że dobra rzecza bylby jakis szybki dostep do ostatnio pisanych przez siebie postow.

Przyklad: zadaje pytanie rano w topie Szukam, przychodze z pracy i zeby sprawdzic czy ktos odpowiedzial na moje zapytanie musze przewalac iles tam stron Wyświetl w wątku >>
0 0