Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewachem

ewachem

#5357573 Napisano: 10.09.2012 09:50:46 w Przedszkolaki i przedszkola :)
swibek napisał(a):

mój miał urodziny w sobote.. w piątek częstował ptasim mleczkiem.. emotka On chodzi do maluchów i uznałam, że to lekkie, smaczne i na szybko do buzi.. maluchy jak odwijają cukierki to lubią się usmarowac czekoladą, potem papierki latają po sali.. Kupiłam duże opakowanie waniliowego i wszyscy zadowoleni.. emotka

swibek...jakos kopę lat Cie na forum nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5357565 Napisano: 10.09.2012 09:43:28 w Przedszkolaki i przedszkola :)
joan napisał(a):

ewachem napisał(a):

zeida napisał(a):

może Lubisie? Lub takie rurki z lentilkami w środku?

z czym w środku? emotka emotka

Może chodzi o tubę z lentilkami? emotka Ale uwaga, to oszujstwo, jakich mało - kupiliśmy spore opakowanie u pepików, otwieramy, a tam... jedna trzecia pusta emotka

ewachem - tak sobie pomyślałam, że konkursowa mama pewnikiem nakupiłaby produktów na konki promo, oryginalnie je zapakowała i dała dzieciakom emotka

delicje odpadaja (skoro to jakis dziwny konkurs), moze prince polo nakupie?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5357560 Napisano: 10.09.2012 09:41:00 w Przedszkolaki i przedszkola :)
marionzzz napisał(a):

ewachem napisał(a):

19790411 napisał(a):

ewachem napisał(a):

mamy przedszkolaków: macie może jakieś pomysły co zanieść do przedszkola w dniu urodzin dziecka (tort odpada, cukierki to oczywiste) a ja myslalam zeby moze zamiast cukierkow cos innego, niedrogiego. Moze takie male pojemniczki z plynem do baniek. Moze podwpowiecie cos

hm... bańki super pomysł, ale np. w moim przedszkolu Panie nie zgadzają się, bo dzieci pozalewały podłogi....
może coś typu jajko-niespodzianka. Teraz są nie tylko Kinder, ale np. z Hello Kitty, Autka itp.

hmmm no wlasnie obawiam sie, ze dzieci pozalewaja sale a to glicerynowe cholerstwo ciezko sie zmywa emotka a co do jajek to nie wiem, bo dzieci moga sie klocic o zabawki (ktore ma lepsza)

ha ha -ja też tak kombinowałam myśląc jako mama a nie dziecko i jak przeprowadziałm wywiad środowiskowy to się okazało,że dzieci jednak najbardziej czekają na te słodycze -różne cukierki,ptasie mleczka i lizaki emotka
poddałam się bo jakby nie było nie ma co uszczęśliwiać dzieci na siłę wymyślaniem czegoś gdy one chcą przeważnie jednego -fajnych słodyczy emotka
wiem,że to nie jest rozwiązanie ale ja też nie lubię być uszczęśliwiana na siłę wiec je rozumiem emotka

Jest jeszcze problem-jak to pani powiedziała,że dzieci szybko podłapują i później jak jakiś rodzic z czymś wyskoczy to reszta też później rodziców męczy o takie atrakcje-a nie każdego stać lub nie każdy ma czas szukać i robi się problem bo dziecko płacze i argumentuje,że mamy innych dzieci to tak robią...więc Panie wolą pozostać przy sprawdzonych słodyczach

pozdrawiam

no to jadę po cukierki hehehe Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5357552 Napisano: 10.09.2012 09:35:59 w Przedszkolaki i przedszkola :)
zeida napisał(a):

może Lubisie? Lub takie rurki z lentilkami w środku?

z czym w środku? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5357549 Napisano: 10.09.2012 09:35:19 w Przedszkolaki i przedszkola :)
joan napisał(a):

Wtrącę się cichutkim głosikiem:
znam sporo rodziców, którzy nie pozwalają swoim kilkuletnim dzieciom na jedzenie jakichkolwiek słodyczy / cukierków / czekolady i bardzo tego pilnują. Nie wiem, jakby zareagowali, gdyby się dowiedzieli, że ich dziecko objadło się w przedszkolu słodkościami.

nie chodzi mi o obżarstwo slodyczami ani o przesciagnie sie, chodzi mi o to by za nieduze pieniadze kupic cos innego niz 2 cukierki czy lizak Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5357537 Napisano: 10.09.2012 09:27:48 w Przedszkolaki i przedszkola :)
19790411 napisał(a):

ewachem napisał(a):

mamy przedszkolaków: macie może jakieś pomysły co zanieść do przedszkola w dniu urodzin dziecka (tort odpada, cukierki to oczywiste) a ja myslalam zeby moze zamiast cukierkow cos innego, niedrogiego. Moze takie male pojemniczki z plynem do baniek. Moze podwpowiecie cos

hm... bańki super pomysł, ale np. w moim przedszkolu Panie nie zgadzają się, bo dzieci pozalewały podłogi....
może coś typu jajko-niespodzianka. Teraz są nie tylko Kinder, ale np. z Hello Kitty, Autka itp.

hmmm no wlasnie obawiam sie, ze dzieci pozalewaja sale a to glicerynowe cholerstwo ciezko sie zmywa emotka a co do jajek to nie wiem, bo dzieci moga sie klocic o zabawki (ktore ma lepsza)
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5357530 Napisano: 10.09.2012 09:22:13 w Przedszkolaki i przedszkola :)
mamy przedszkolaków: macie może jakieś pomysły co zanieść do przedszkola w dniu urodzin dziecka (tort odpada, cukierki to oczywiste) a ja myslalam zeby moze zamiast cukierkow cos innego, niedrogiego. Moze takie male pojemniczki z plynem do baniek. Moze podwpowiecie cos Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5354963 Napisano: 07.09.2012 11:07:10 w Kaufland konkursy
kaki76 napisał(a):

Piotrków Trybunalski dzwonili właśnie

łódzkie zostawili na koniec? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5353904 Napisano: 06.09.2012 11:08:43 w Carrefour konkursy
kotmarian napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

kotmarian napisał(a):

przeleciałam forum, jestem z lekka nie na czasie. hmmm czemu dostałam dzis tego eska?? i czy naprawde wygrałam? a moze tam byly jakies nagr. pocieszenia plissska o regulamin.

Wygrałaś Ipada. Osoby które wczoraj dostały smsa, dostali pomyłkowo. Pan pomylił arkusze i wysłał do osób co grali w Stokrotce w Olimpijskim.
Dzwonili dziś do mnie z przeprosinami że nie dostane Ipada, trudno - z drugiej strony też jest człowiek i może się pomylić.

Dziękuję za informację.

całe szczęście bo jestem bezrobotna od 3 dni hahahaha,

a co do stokrotki choc to nie ten topic- dobre smsy juz rozesłali?

Olimpijski w Stokrotce rozwiazany juz jakis czas temu, nagrody w domu

Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5353896 Napisano: 06.09.2012 11:03:45 w Kaufland konkursy
nineczka17 napisał(a):

ewachem napisał(a):

skończyli juz kaufland?

wygląda że kończą już

kończą czy skończyli...bo to dość istotne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5353884 Napisano: 06.09.2012 10:55:36 w Carrefour konkursy
kotmarian napisał(a):

przeleciałam forum, jestem z lekka nie na czasie. hmmm czemu dostałam dzis tego eska?? i czy naprawde wygrałam? a moze tam byly jakies nagr. pocieszenia plissska o regulamin.

http://carrefourp..._on/regulamin_on.pdf
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5353867 Napisano: 06.09.2012 10:48:11 w Kaufland konkursy
skończyli juz kaufland? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5352759 Napisano: 05.09.2012 12:42:04 w Kaufland konkursy
szprotka napisał(a):

Dla mnie ta paleta wystarcza emotka

mi tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5352681 Napisano: 05.09.2012 11:44:25 w Inne mniejsze markety
apropos Woseby to czy juz informowali z jakichkolwiek dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5352680 Napisano: 05.09.2012 11:44:00 w Inne mniejsze markety
szprotka napisał(a):

Do mnie jak dzwonili pierwszego dnia to myślałam, że Pani chce mi coś sprzedać, odpytuje się 3 razy czy na pewno mam czas, czy brałam udział w konkursie nie podając nazwy. W końcu ja się sama pytam o co jej właściwie chodzi i o jaki konkurs, to ta mówi że konkur Stokrotki. Ja pytam się o który, bo serce mam w gardle że to chodzi o Wosebę. A ta na to że chodzi o Vizir. emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5352625 Napisano: 05.09.2012 11:03:41 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Oni sobie z tą viziriadą w Stokrotce jaja robią emotka emotka Ileż mam te telefony pilnować? emotka

no już też mam nerwa emotka jestem na wsi, nawet maliny poszłam zrywać z torebką emotka emotka

emotka emotka emotka

mi sie przypomniala sytuacja. Czekam na telefon z jakiegos konkursu (bo wiem ze dzwonią), studenci piszą wejsciowke, ja w kieszeniach fartucha laboratoryjnego 6 telefonow trzymam, kieszenie powypychane na maksa. Cisza na sali, nagle jedna po drugiej zaczynaja dzwonic emotka emotka Studenci na mnie gapili sie jak na debila emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5352621 Napisano: 05.09.2012 11:00:49 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

wsciekly napisał(a):

edytka301 napisał(a):

I zaczynamy zabawę od nowa emotka Od jutra walczymy o jesienne bony. Hasło: Mój ulubiony sposób na jesienny relaks. Bony do Kauflanda. info w nowej gazetce.Marki: Fairy, Lenor, ariel, Vizir, Pampers, Naturella, Always, Ambi Pur - dwa produkty.

super emotka

karty visa czy bony?

bony
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5352515 Napisano: 05.09.2012 09:41:07 w Inne mniejsze markety
do jakiego dnia (włącznie) informowali ze Stokrotki z Viziriady. Pytam bo nie znalazlam KONKRETNEJ odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5351424 Napisano: 04.09.2012 10:06:00 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

Coś ruszyło? Qrcze mogliby dzis skończyć

cisZA Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5350305 Napisano: 03.09.2012 11:16:48 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

Dziś zakończą? Czy nie ma szans?

chyba raczej nie, gdyż zostało sporo sklepów na L oraz poniżej Z Wyświetl w wątku >>
0 0