Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ewachem
Postów 1404
Data rejestracji 13.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja uwazam ze te jezdziki to nie do nauki chodzenia tylko do przemieszczania sie po domu, owszem podpieral sie jak jeszcze sam sie bal chodzic, ale teraz ten mlodszy szaleje po domu jak szatan. I nigdzie nie chce sie ruszac bez tego jezdzika. Prawidzwe utrapienie mamy. Jak widzi ze gdzies wychodzimy z domu juz siedzi kolo drzwi na swoim jezdziku. Jak rano do zlobka jedziemy to ubrany biegnie po jezdzik, wjezdza do windy, a pozniej parkuje w moim garazu, gdy ja wyjezdzam autem. Robi papa dla jezdzika. A jak wracamy to jest zachwycony ze jezdzik czeka na niego w garazu
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama mialam jezdzik-pchacz fisher (co byly do wygrania), owszem dziecko sie bawilo, ale jakiegos szału nie bylo.
Mam tez jezdzik CHICCO QUATRO 4w1 (najmniej chetnie uzywany przez moje dzieci)
za to furrore robi u mnie cos takiego (lekki, zwrotny, super i do tego kosztowal 45zl) http://tablica.pl...jezdzik-ID1vSK3.html
taki jezdzik jest stabilny, moje dzieco opieralo sie na tym oparciu i pchalo do przodu i tak najpierw nauczylo sie chodzic a pozniej biegac z tym jezdzikiem a pozniej nauczyl sie na tym siedziec oraz jezdzic. Teraz zarowno moj 4 latek jezdzi ciagle tym jezdzikiem jak szalony i 1,8 roczniak wyrywa mu i tez szaleje
pozostale drogie w/w jezdziki stoja nieuzywane.
Co ciekawe w zlobku mojego mlodszego sa wlasnie takie proste i dzieci jezdza po calej sali
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez administratora danych – 4FRAME Sp. Z o.o. z siedzibą w Warszawie (01-460 Warszawa, ul. Górczewska 124), zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. Zm.), dla potrzeb przeprowadzenia Konkursu „Troszczymy się o Twoje jesienne oszczędności” zgodnie z Regulaminem” Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kaufla...zczednosci/index.jsp
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do tego drobnego sruku to jak nie doczyta to zawsze ma lupę
miało byc druku Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mama to swiezo upieczona emerytka a w czasówkach bije mnie na głowę
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, jakos przeoczyłam Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli były już wyniki
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.makro....konkursu%20Makro.pdf
wg regulaminu powiadomienie miało być do 01.10 a rozesłanie nagród do 01.11 Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to znaczy ze nie mozna wydac calej 100zl przy placeniu ta karta? Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc się najedli
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proste Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapomniałam dodać do pkt. 2
2. w haslowych jak sie czlowiek postara, cos wymysli, wydaje sie ze fajne, wpada sie w samozachwyt, wysyla sie 2-3 hasla. I co? okazuje sie, ze inni wysylaja 60-100 hasel oby wiecej i agencje nie czytaja a losuja i cala misterna robota w piz... Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje
2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi
3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje
4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych
dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już było wymienione