Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewachem

ewachem

#5407261 Napisano: 17.10.2012 08:57:11 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mój jeszcze z miesiąc potrzebuje...żeby chodzić, tzn. tak obstawiam.

Jak maluchy już prawie chodzą, to darujcie sobie te wynalazki, szkoda kasy. U nas Ola ćwiczyła na spacerach, trzymając kosz zakupowy w wózku spacerowym najbardziej. Albo rączka. Potem tylko sama, sama i sama.

Ja żałuję tych zakupów, lepiej mogłam pieniądze przeznaczyć.

ja uwazam ze te jezdziki to nie do nauki chodzenia tylko do przemieszczania sie po domu, owszem podpieral sie jak jeszcze sam sie bal chodzic, ale teraz ten mlodszy szaleje po domu jak szatan. I nigdzie nie chce sie ruszac bez tego jezdzika. Prawidzwe utrapienie mamy. Jak widzi ze gdzies wychodzimy z domu juz siedzi kolo drzwi na swoim jezdziku. Jak rano do zlobka jedziemy to ubrany biegnie po jezdzik, wjezdza do windy, a pozniej parkuje w moim garazu, gdy ja wyjezdzam autem. Robi papa dla jezdzika. A jak wracamy to jest zachwycony ze jezdzik czeka na niego w garazu
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5407103 Napisano: 17.10.2012 07:29:21 w Konkursowiczki w ciąży

sama mialam jezdzik-pchacz fisher (co byly do wygrania), owszem dziecko sie bawilo, ale jakiegos szału nie bylo.
Mam tez jezdzik CHICCO QUATRO 4w1 (najmniej chetnie uzywany przez moje dzieci)

za to furrore robi u mnie cos takiego (lekki, zwrotny, super i do tego kosztowal 45zl) http://tablica.pl...jezdzik-ID1vSK3.html
taki jezdzik jest stabilny, moje dzieco opieralo sie na tym oparciu i pchalo do przodu i tak najpierw nauczylo sie chodzic a pozniej biegac z tym jezdzikiem a pozniej nauczyl sie na tym siedziec oraz jezdzic. Teraz zarowno moj 4 latek jezdzi ciagle tym jezdzikiem jak szalony i 1,8 roczniak wyrywa mu i tez szaleje
pozostale drogie w/w jezdziki stoja nieuzywane.
Co ciekawe w zlobku mojego mlodszego sa wlasnie takie proste i dzieci jezdza po calej sali
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5407032 Napisano: 17.10.2012 06:57:25 w Kaufland konkursy
keiti78zg napisał(a):

dziekuje bardzo kurcze jak kopiuje zgode do odesłania wychodza mi jakies prostokaty czy kazdy tak ma? moze ktos podesłac gotowa tresc?

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez administratora danych – 4FRAME Sp. Z o.o. z siedzibą w Warszawie (01-460 Warszawa, ul. Górczewska 124), zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. Zm.), dla potrzeb przeprowadzenia Konkursu „Troszczymy się o Twoje jesienne oszczędności” zgodnie z Regulaminem” Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5407020 Napisano: 17.10.2012 06:53:44 w Kaufland konkursy
keiti78zg napisał(a):

podrzuccie regulamin z jesiennego

http://www.kaufla...zczednosci/index.jsp
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5406357 Napisano: 17.10.2012 12:33:27 w Kaufland konkursy
możecie mi na prov podać z jakiego numeru dzwonią Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5406085 Napisano: 17.10.2012 10:39:09 w Kaufland konkursy
to aktualne pytanie kauflandowe jest dobijające. Myślę i nie mogę wymyśleć na co NAJCZÊŚCIEJ oszczędzam CAŁ¡ rodziną? Bo ja rozumiem ze ja sama moge oszczedzac np na wizyte w spa itp ale całą rodziną? przeciez nie bede pisala ze na wakacje bo to oczywiste...no nie wiem zupełnie brak pomysłu Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5405345 Napisano: 16.10.2012 06:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewachem napisał(a):

konwaliowa napisał(a):

awi napisał(a):

zarania napisał(a):

Ale ja mam słaby net, choć liczę, że zgłoszenie z rana jest trafione, bo się zerwałam przed 6.00. emotka O 23.00 też ładnie poszło, więc kto wie.
A co do godzin typowych to się nie zgodzę, bo rano czy późnym wieczorem nie każdy ma czas czy chęci siedzieć przy komputerze, a w ciągu dnia może grać
dużo osób pracujących w biurze, młodych matek siedzących w domu czy bezrobotnych z nadmiarem czasu.

zapomniałaś o emerytach emotka

Już widzę tych trzęsących się emerytów, z myszką w ręku czekających na pełną godzinę by z mega refleksem kliknąć wyślij.
Ba! Sądzę nawet, że gdyby emeryci ogarniali konkursy, my tu wszyscy nie mielibyśmy żadnych wygranych.. ale na szczęście regulaminy piszą małym drukiem, większość w necie.. więc emeryci niegroźni.

moja mama to swiezo upieczona emerytka a w czasówkach bije mnie na głowę emotka emotka emotka

a co do tego drobnego sruku to jak nie doczyta to zawsze ma lupę
emotka emotka emotka emotka

miało byc druku Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5405342 Napisano: 16.10.2012 06:49:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konwaliowa napisał(a):

awi napisał(a):

zarania napisał(a):

Ale ja mam słaby net, choć liczę, że zgłoszenie z rana jest trafione, bo się zerwałam przed 6.00. emotka O 23.00 też ładnie poszło, więc kto wie.
A co do godzin typowych to się nie zgodzę, bo rano czy późnym wieczorem nie każdy ma czas czy chęci siedzieć przy komputerze, a w ciągu dnia może grać
dużo osób pracujących w biurze, młodych matek siedzących w domu czy bezrobotnych z nadmiarem czasu.

zapomniałaś o emerytach emotka

Już widzę tych trzęsących się emerytów, z myszką w ręku czekających na pełną godzinę by z mega refleksem kliknąć wyślij.
Ba! Sądzę nawet, że gdyby emeryci ogarniali konkursy, my tu wszyscy nie mielibyśmy żadnych wygranych.. ale na szczęście regulaminy piszą małym drukiem, większość w necie.. więc emeryci niegroźni.

moja mama to swiezo upieczona emerytka a w czasówkach bije mnie na głowę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5403582 Napisano: 15.10.2012 07:14:08 w Inne mniejsze markety
yaro2004 napisał(a):

ewachem napisał(a):

Czy były już wyniki z Disney Makro?

Były już bardzo dawno, jeszcze przed Biedronką.

dzięki, jakos przeoczyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5403580 Napisano: 15.10.2012 07:13:45 w Inne mniejsze markety
titinunu napisał(a):

Z makro ja dostałam zestaw filmów,pisałam w MDW

czyli były już wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5402689 Napisano: 15.10.2012 11:52:07 w Inne mniejsze markety
santrope napisał(a):

ewachem napisał(a):

Czy były już wyniki z Disney Makro?

też czekam. Zero informacji na ten temat, choć rozstrzygniecie powinno być dawno.

http://www.makro....konkursu%20Makro.pdf

wg regulaminu powiadomienie miało być do 01.10 a rozesłanie nagród do 01.11 Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5402669 Napisano: 15.10.2012 11:46:05 w Inne mniejsze markety
Czy były już wyniki z Disney Makro? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

ewachem

#5398859 Napisano: 11.10.2012 08:26:39 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

visserarthur tak, zmieniłam PIN, ale teraz patrzę na tabelę opłat i chyba helatko ma rację! Opłata 99gr , więc wydać mogłam tylko 99zł emotka

to znaczy ze nie mozna wydac calej 100zl przy placeniu ta karta? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5397933 Napisano: 11.10.2012 12:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

calliope napisał(a):

Czy w konkursie kulinarnym Stokrotki opisywaliście tylko jakieś mega wyszukane dania czy też proste ale sprawdzone? emotka

moje w sumie było proste emotka

ale tam można było słać pocztą, więc pewnie gotowe dania do nich przyjechały emotka

więc się najedli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5397928 Napisano: 11.10.2012 12:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

Czy w konkursie kulinarnym Stokrotki opisywaliście tylko jakieś mega wyszukane dania czy też proste ale sprawdzone? emotka

proste Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5397147 Napisano: 10.10.2012 08:27:23 w Kupię...
golarkę męską, oferty z ceną (z przesyłką) poproszę na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5396958 Napisano: 10.10.2012 06:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
keiti78zg napisał(a):

mia napisał(a):

ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

Teraz się zastanawiam, czy jest sens brać udział w Stokrotce...
Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka

ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

Lepiej bym tego nie ujęła.
Jeszcze dołożę u mnie czas stracony, a praca leży odłogiem nie napisana. emotka

dopisuje się

zapomniałam dodać do pkt. 2

2. w haslowych jak sie czlowiek postara, cos wymysli, wydaje sie ze fajne, wpada sie w samozachwyt, wysyla sie 2-3 hasla. I co? okazuje sie, ze inni wysylaja 60-100 hasel oby wiecej i agencje nie czytaja a losuja i cala misterna robota w piz... Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5396543 Napisano: 10.10.2012 02:45:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Teraz się zastanawiam, czy jest sens brać udział w Stokrotce...
Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka

ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

Wyświetl w wątku >>
0 0

ewachem

#5396056 Napisano: 10.10.2012 11:37:47 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

Ewachem z jakiego miasta masz? emotka

już było wymienione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0