Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ewachem
Postów 1404
Data rejestracji 13.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję pięknie psze Pani administrator
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielokrotnie pojawialy się tu opisy różnych sposobów aktywacji/wyjmowania kasiorki z kart visa. Czy moglby mi ktos w 1-2 zdaniach napisac jak to zrobic najszybciej i najprosciej aby wyjac pelne 100zł
p.s. bankomat bzwbk mam niedaleko Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki, tak tez zrobie, dzieki
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to widze, ze jest wymienione, ale co kryje sie pod nazwa PRZYPRAWA. Kazdy produkt z tej listy?
Pomysl na zupe oki rozumiem
Bulion - rozumiem
a przyprawa? - to reszta ktora nie jest ani pomyslem na zupe ani bulionem? Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tych jarzynek nie uzywam, kurcze ja pomyslalam, ze kupie ten pomysl na zupe, bulion i jakies jeszcze kostki drobiowe, bo w tym reg to niby jets lista tych produktow (jakas strasznie krótka) Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co to za konkurs? bo w ogóle nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako chemik moze sie wypowiem: trujace sa opary rtęci (wywietrzyc pomieszczenie). Nie zgadzam sie z agasiam z sprawie rteci metalicznej (tej co w postaci kulek rozsypała sie po dywanie), ona jest rowniez szkodliwa, gdyz ulega kumulacji w takich narzadach jak watroba, nerki i NIE ulega wydaleniu gdyz nie wystepuje w postaci zjonizowanej tylko attomowej. Najszybszym sposobem neutralizaji metalicznej rtęci jest posypanie siarka (to nie zniszczy dywanu). Ale skad wziac siarke w domu? Jak masz zapalki to zeskrob głowki. Wprawdzie to nie jest czysta siarka a siarczki antymonu,ale mysle ze wystarczy jak na domowe warunki. Dobrze jest tez dywan wytrzepac po prostu Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ritf.e...aminDelicatisSPA.pdf
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka dni temu pisalam to samo Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://konkursinf...onkurs_kulinarny.pdf
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysle ze w kolejnych konkursach jakichkolwiek na hasla ludzie beda wysylali dodaj do ulubionych w pierwszych sekundach trwania konkursu, bo skoro głupki wybieraja to a noz widelec bedzie sie mialo tym banalnym hasłem szczęscie i sie wygra...zaluje ze w reginie nie wyslalam
Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez rodziłam w takim szpitalu Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam, ale zżera mnie ciekawośc: a w jaki sposób odczuwa się brak ciemiączka? Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje dzieci po urodzeniu były mega kudłate a ja miałam w ciąży mega zgagę...więc akurat w to wierzę odrobinę Wyświetl w wątku >>
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewachem
Postów 1404
Punkty karne 0
Konkursy dodane