Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i szkoda mi tusz z maybellin'a oddawać na wymianę, też zresztą wygrany, ale jeszcze nieskończony, więc raczej kupie jakiś za parę zl ^^ szkoda tylko że musze specjalnie jechać do tej drogerii bo nie mam w mieście swoim.. żebym tylko dobrze zapamiętała adres.
lipa że nie da się sprawdzić którą drogerię się wybrało, przecież wiadomo że nie każdy zapamięta. wgl to powinni zrobić że wybór miejsca odbioru nagrody dopiero jak ktoś wygra. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiście nie zauważyłam heh Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj współczuje, to chyba jeszcze gorsze bo nie jesteś pewna czy brali pod uwagę Twoją pracę.. Ale może jednak tak skoro napisali o mailu ;] Ja nawet tego nie doczytałam i wzięłam publikację od razu.
Intruz, ta ksiazka Meyer (?) nie czytałam, więc podobieństwo jest przypadkowe xD A pracy właśnie neistety nie mam nigdzie, bo zapomniałam głupia przed formatem zapisać Ale mam w brudnopisie w zeszycie więc jakby co zostanie ;d
szkoda że nie opublikowali zwycięskich paac, bo pamiętam tylko pinoccio że rzucił palenie dzięki Mikołajow ale masz rację, na pewno wszystkie z nich zasłużyły Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to masz obłędny zestaw z Mikołajkowego Detektywa gartulacje
a mnie właśnie wkurza brak mojego nicka na liście zwycięzców zarówno na Mikołajkowym Detektywie na którego cały miesiąc się napalałam jak i na Del Pozo z rossnetu. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh dziekuje za wyrozumiałość masz racje, to nie koiec świata, ale ryzyko zawodowe konkursomaniaków
swoją drogą fajnie że udało się apru osobom z forum, zawsze to swoi Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, nie będę ukrywać. Jestem strasznie zawiedziona tymi wynikami. Od miesiąca sprawdzałam czy już są, liczyłam na nagrodę jury, dzisiaj przebiłam samą siebie i 2 razy mi się śnił koszmar że nie jestem na liście tych szczęśliwców Wiem, dno I się spełniło dzisiaj niestety.. Nie jestem zarozumiała, ale po prostu wiele osób mówiło mi że mam świetną pracę, i moim skromnym zdaniem serio dobrze mi wyszła - myślałam że naprawdę liczy się deklarowana przez organizatorów oryginalność i pomysłowość. A oni tego kompletnie nie docenili okropnie się rozczarowałam.... Czy tylko ja?
dziękuję za uwagę i gratuluję zwycięzcom, żeby nie było że nie potrafię przegrywać Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też dzisiaj zauważyłam to. Brawo że pofatygowali się z info dla nas chociaż... eh jak wytrzymać kolejny tydzien? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli faktycznie usuna cwaniaków i nabijaczy wszytskich to ok im się chwali. A dzisiaj już 16 więc połowa minęła niech wreszcie na weekendzie podadzą te wyniki to będe mogła wziąść się spokojnie za wyciąganie ocen na półrocze Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też nic.... przez prawie rok miałam może ze 2 ankiety, a i tak nie pasowały do mojego profilu i cenzura a nie pkt dostałam Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo prosze o PW dogadamy się co do zapłaty Rejestracja, kliki, cokolwiek Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385