Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzięłabym udział gdyby nie było na paragony Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doookładnie Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie nie obsługa. grałam na siostrę i ona odbierała, i przy kasie kazali jej samej znaleźć ten żel i wrócić z nim do kasy i wtedy dali Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie, żel z Boujoris poszedł z półki Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, rozumiem że nie wchodzić a już chciałam.... Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn chodziło mi o aktualny Walentynkowy, ten z Miss Sporty a rafaello gratuluję! i zazdroszczę
ja teraz przechodzę rossmanowe załamanie wiary. i coraz bardziej piszę na odwal. może taka metoda się u mnie bardziej sprawdzi Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie że kiepskie .. zgadzam się całkowicie. nie postarali się za bardzo.
chociaż te torby na swój specyficzny sposób mogą być kuszące
tak na marginesie. Dużo osób brało udział w Walentynkowym? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na paste nawet nie zajrzałam głębiej, ale jak mówicie o jakiejś diecie warzywno-owocowej to ja dziekuję Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może nastepnym razem będziesz miała więcej szczęścia bo na ross niestety to też potrzebne.. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w czasówkach ostatnio 4 razy wygrałam. zawsze patrzyłam na aktualny zegar, ten http://www.navi.p...r_-_aktualna_godzina
nie doszukuj się teorii spiskowych.. tu akurat naprawdę wątpię żeby mieli inną godzinę Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha faktycznie.. i następne jest, i podświetl mam mozillę. to dzięki, przyda się na przyszłość może..... ^^ Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zrozumiałam ale to chyba też niekoniecznie tak. a to nie jest tak że wyszukuje na całej stronie ale tylko jedno? natka955 u mnie nie wyszukuje tych przykładowych wszystkich Ann. wyszuka jedno co pasuje i wszystko .. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na dole str jest
Nagrody będzie można odbierać w wybranej w czasie rejestracji do konkursu drogerii Rossmann w terminie 18.02.-4.03.2011r.
Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faktycznie..... Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahaaha faktycznie. nie zauważyłam nawet.
3x, graty ja grałam na 1 tym razem
no to będzie się czym teraz myć Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane