Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cytriss19

cytriss19

#7248858 Napisano: 24.03.2025 12:25:20 w Kupię...
Kupię:
parasol ogrodowy, duży, taki jak w ogródkach piwnych Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7243842 Napisano: 28.02.2025 23:47:50 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

rufus napisał(a):

W 1 etapie sporo osob z forum wygralo, pozniej cisza. 
Ktos wygral w pozostalych?

Śmierdzi ściemą na odległość. Pozostaje tylko żałować, że ze zgłoszeniem czekałam do 3 i 4 etapu. Ech...

Podejrzewam, że tworzą się właśnie protokoły z losowań itp. gorzej z udowodnieniem wysyłki maili wstecz...coś mi się wymskło, że izba Skarbowa może zainteresować się przebiegiem loterii i zgidnosci z regulaminem🙁

o to to...podobno mogą skontrolować całego e-maila przypisanego do tej loterii a dat wysyłki nie da się podrobić. 
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7243707 Napisano: 28.02.2025 14:34:29 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

Whiskas widzę dalej "w formie", cisza.... ostatni etap jak i główna emotka

też czekałam do dziś... będę pisać reklamację. Nie chodzi o moją wygraną ale ogólnie - tak się nie robi. Czy ktoś z Was pisał może "wyżej"? Może być na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7243580 Napisano: 27.02.2025 21:48:35 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

marcinzc napisał(a):

Pralka mi się dzisiaj zepsuła. A nowej Henkel nie dał ;(

Mam to samo, moja pralka już ledwo żyje ale się uparłam na wygraną emotka

Nie wiesz jak to jest z konkursami? Wygrasz 4 samochody, 100 tys zł, a pralki nie. No chyba, że sobie sama jakąś kupisz, to miesiąc później wygrasz 3 😁

o tak...gram już kilkanaście lat i różne nagrody wpadają ale nigdy ekspres do kawy... Każdy pyta: czemu sobie sama nie kupisz? Oczywiście - mogę kupić ale nie jest to rzecz pierwszej potrzeby. Dodatkowo- teraz to punkt honoru żeby go w końcu wygrać emotka   emotka Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7242217 Napisano: 21.02.2025 14:05:27 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Halo, whiskas emotka

Zaraz odpiszą, że poinformowali, a za 2 etap do dziś nie ma informacji,przykre 🙄

Takie rzeczy się gdzieś zgłasza? Tj. nieprzestrzeganie zapisów regulaminu?

Tyle, że być może oni spełnili zapisy regulaminu, tylko my o tym nie wiemy, z ragulaminu wynika, że informowani są jedynie laureaci. Dlatego bądźmy wdzięczni każdemu Spartańcowi, co wpisuje wygrane w MDW 😁

Właśnie zapisów nie spełnili, bo każdemu miał się wyświetlać numer identyfikacyjny nadany do zgłoszenia - nie wyświetla się a wiadomo by było ile jest grających. 
Lista zwycięzców miała być publikowana na bieżąco po weryfikacji. Z 1 etapu zestawy są w domach więc jest już po weryfikacji a listy brak. 
Zresztą wizerunkowo słabo tu Whiskas wychodzi. Uważam, że można posiłkować się forum, ponieważ jest xxx użytkowników i ich rodzin poza forum (grających). Jeżeli najpierw w 1 etapie było tyle wygranych a teraz ani jednej to mogę podejrzewać, że jednak coś jest nie tak. 
I chyba im trzeba to napisać... Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7241528 Napisano: 19.02.2025 09:58:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwilą zestaw Syoss z tego ostatniego konkursu "Zostań ikoną mody". Kurier GLS, bez dokumentów zwrotnych, info o paczce dopiero dziś rano na sms. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

cytriss19

#7241377 Napisano: 18.02.2025 14:54:17 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

niunio napisał(a):

agicho napisał(a):

rudzixon napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Wiecie, że Whiskas poinformował? emotka  taka dostałam informację. Ale to na Fejsie, więc sama nie wiem jak oni są polaczeni ze sobą i na jakim etapie wymiany informacji.

Wątpię ,że poinformował emotka  
Na fb nie ma się co dopytywać oni nie są organizatorami także wiedzą tyle co nic-oni zajmują się tylko wstawianiem postów i komentowaniem , już nie raz się o tym przekonałam. Kilka razy już z innymi markami była podobna sytuacja-ludzie pytali kiedy wyniki?? Odpisywali już laureaci powiadomieni i nagle bammm 3 dni później dopiero się okazuje ,że idzie info do laureató emotka

Oficjalna informacja od Brandcomm to taka, że Laureaci zostali powiadomieni. Widocznie nagle wszystkie koty zaczęły jeść Whiskas, a ich właściciele grać w Loteriach emotka

5 zgłoszeń posłałam kotów żrących whiskasa i nic emotka ? By choć jedna nagroda ze stu wpadła na forum.

Jest 26 nagród na dany tydzień. 1 voucher i 25 zestawów.

Tylko w pierwszy etapie dziwnym trafem sporo osób się chwalił a teraz żadna ?!

Też w to nie wierzę. Ludzie nie chcą się chwalić - ok - ale widząc taką dyskusję od tylu dni myslę, że ktoś by napisał chociażby, że "w rodzinie nagroda" jakby nie chciał sam. Ciekawe czy Whiskas wie, że jest taka sytuacja? Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

cytriss19

#7241223 Napisano: 18.02.2025 09:20:26 w Czy informują/ informowali?
Szkoda, że nie publikują listy zwycięzców, o której jest mowa w regulaminie. Zresztą zgłoszenia miały mieć nadawany numer identyfikacyjny:
"W momencie zarejestrowania Zgłoszenia przez system informatyczny obsługujący Stronę Loterii, Uczestnikowi dokonującemu Zgłoszenia poprzez Formularz Zgłoszeniowy pojawia się komunikat o poprawności dokonanego Zgłoszenia oraz o nadanym każdemu poprawnemu Zgłoszeniu unikalnym numerze identyfikacyjnym" 
"Lista Laureatów, którzy spełnili warunki otrzymania Nagrody (zawierająca: imię i oraz indywidualny numer Zgłoszenia) jest publikowana na bieżąco, niezwłocznie po zweryfikowaniu prawa danego Laureata do Nagrody jednak nie później niż do 28 lutego 2025 roku na stronie internetowej Loterii www.whiskas.pl/promocja" Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7240512 Napisano: 13.02.2025 22:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

Czy Wy też straciliście swoje tokeny z korków coca coli w aplikacji? W ostatnim czasie nie można było ich wykorzystać, miałem około 30 tokenów, a dzisiaj sprawdzam mam 0. O co tu chodzi?

rzeczywiście brak a parę dni temu były i zastanawiałam się kiedy będzie je można wykorzystać Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7239770 Napisano: 09.02.2025 22:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

lika napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w Syoss w Rossmannie. Czy w zgłoszeniu podawaliście numer paragonu? Na priv miałam zapytanie o paragon od osoby, która wygrała i twierdzi, że numeru się nie podawało. Czyżby nagrodzili także zgłoszenia bez numeru paragonu? Jak je zweryfikują?

Miałam podany numer paragonu. Oni w tym regulaminie mieli błąd, bo w jednym miejscu był zapis, że ma być prefiks Rossmann.odpowiedź na pytanie, a w innym punkcie - Rossmann.numer dowodu zakupu.odpowiedź

Już doszłam, że regulamin mieli do niczego. Czyli można było puszczać z kilku numerów tel. A ja, skrupulatnie, wpisałam numer. 
Ciekawe które zgłoszenia miały większą szansę emotka

ja wygrałam zestaw i miałam wpisany numer paragonu. Szczerze mówiąc chyba nie przeczytałam regulaminu dokładnie, bo dopiero tu czytam, że mieli błąd Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7238503 Napisano: 03.02.2025 10:43:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
pikawka napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

gdzie można kupić saszety Whiskas ? pojedyncze sztuki

W Żabce

Kaufland, Arhelan Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7237816 Napisano: 29.01.2025 12:29:46 w Zdjęcia naszych wygranych

cytriss19

#7232960 Napisano: 04.01.2025 21:03:11 w Konkursy firm tytoniowych
dany-duszek napisał(a):

bonawentura23 napisał(a):

Jaka jest wartosc tych bonów z Winstona, bo szukam i szukam i tego nie widzę emotka

odebrałem allegro i to był o wartości 50zł, więc pewnie wszystkie są za 50zł.

Empik też 50 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7230699 Napisano: 21.12.2024 07:09:56 w Co można dostać gratis?
atyde25 napisał(a):

Mam nawet info zostało 490 z 943.

Są jeszcze, bo jest limit 1 bon na 1 osobę Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

cytriss19

#7228302 Napisano: 10.12.2024 16:36:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy w Waszym Kauflandzie są jeszcze zdrapki? U mnie brakemotka

Są, wczoraj dostałam. Natomiast zauważyłam róznicę, ponieważ w pierwsze dni loterii Pani z obsługi kas dawała każdemu zdrapkę. Ja dobierałam jeszcze jedną rzecz na drugi paragon a Pani wrzuciła mi drugą zdrapkę, co w moim sklepie się nie zdarzało - zazwyczaj musiałam się prosić a dwie zdrapki dostac to dramat. Wczoraj zdrapek nikt nie rozdawał, podeszłam do obsługi i Pani zaczęła mnie odsyłać po wszystkich swiętych. Na szczęście znalazła w kieszeni jedną i mi dała więc nie musiałam chodzić i pytać. Albo stracili chęci do rozdawania albo już im brakuje powoli i dostaje kto poprosi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7224698 Napisano: 26.11.2024 11:47:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Jak zdobyć te płatki śniegu w aplikacji Coca Cola, żeby wziąć udział w tej aktualnej świątecznej loterii? Czy to muszą być jakieś aktualne napoje coca cola? Mam trochę kodów, starszych niż z teraz i jak wpisuje je w aplikacji to kody zamieniają się na zwykle tokeny (w kształcie litery C).

Nowe kody wchodzą jako śnieżki

Dzięki emotka  A czy ktoś wie czy te stare kody warto wpisywać w ogóle? Czy zawsze jak jest teraz nowa akcja to działają tylko najnowsze kody? emotka

Nie ma rozróżnienia na nowe/stare ze względu na kupienie. Teraz wszystkie wskakują jako śnieżynki.
Tylko pamiętaj, że do każdego kodu musisz mieć paragon z datą z danej akcji emotka

Nie zgodze się, bo również te "stare" wchodzą mi jako "C". Nowe wchodzą jako "śnieżynki". Trudno powiedzieć od jakiej daty wchodzą jako śnieżynki, bo stare kody mam serio stare, może z tamtego roku i tak sobie leżą w szufladzie. Ja je trzymam, bo może będzie akcja np wymiany tych kodów na jakieś  drobne nagrody ale trudno powiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7223607 Napisano: 21.11.2024 14:57:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł Kaufland, niedawno dzwonili emotka Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7211813 Napisano: 07.10.2024 12:34:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cherry21 napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy z Orbit w Żabce myślicie, że już wszystko poinformowane? Bo widzę chyba tylko 2 wpisy na forum z wczoraj..

Podbijam, było 100 kart i tylko 2 osoby się odezwałoemotka Ciekawe czy czytali to wszystko czy zrobili losowanie, zgłoszeń było 1500+

O tak. Zapewne czytali po prostu "na bieżąco" emotka

zgloszeń było chyba 2150...

wysyłałam o 23:34 ostatniego dnia i mój numer zgłoszenia to 2182 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

cytriss19

#7209426 Napisano: 27.09.2024 21:11:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Johnnie Walker & PROSTO - zestaw ubrań, ostatni etap Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7208796 Napisano: 25.09.2024 20:30:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bilet na Mayday za 150 zł (wysyłka paczkomatem już na mój koszt) Wyświetl w wątku >>
0 0