Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spineczka
Postów 193
Data rejestracji 12.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że kradną wiedziałam bo kilka razy zginęły kwiaty z grobu moich Bliskich, ale by okradać małe dziecko?
Przez myśl mi nie przeszło, że można.
Można.
Oby łapy pourywało. Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nadal czekam ale chyba jutro się przejdę zapytać...
jako, że poraz pierwszy odbierać będę nagrode co musze im okazać? paragon i kod dostępu? czy nie chca nic... prócz imienia i nazwiska Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tekstem jeszcze nigdy nie wygrałam
ps. dziękuję za odpowiedzi odnośnie nagród Gerber ... Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat jak się pojawiły kolki to wylądowałam z Córą w szpitalu. Mało przybierała na wadze wiec musiałam dokarmiać mm.
Zalecili Humane Anticolic i kolki odeszły w zapomnienie. W sumie przez dwa dni mialam "przyjemnosc" z kolkami u Małej, ufff W sumie dobrze nie wiem co to kolka u niemowlaka ... i całe szczęscie. Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasze wyobrażenia na ten temat to nic w porównaniu z tym co tak naprawdę czują rodzice.
Nie życzę nikomu.
Minęły dwa lata . Ja do dziś płaczę... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam mnóstwo powierdzeń płatności ale gapa ze mnie nie wymieniłam ich na kody
szukam dobrej osoby która odda kod bo z niego nie skorzysta a ja chociaż taniej dziecku mleko na allegro kupie
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok 20 w ogóle nie spełniało kryteriów konkursu.
Wg regulaminu : Komisja nie ma obowiązku publikowania listy zwycięzców.
Cwaniaki
No trudno, zostaje mi się pogodzić z PRZEGRANĄ.
Szkoda tylko, że to kolejny konkurs, który pokazuje mi, że starać się nie warto!!
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do wygrania bylo 60 pobytów na obozie oshee camp. Filmow bylo 69 i nie moge uwierzyc, ze film mojego Dawida nie dostal nawet nagrody 2 stopnia.
wiele filmow jest przypadkowymi nagraniami a w konkursie podobno miala liczyc sie kreatywność i pomyslowosc.
dziwi mnie to ze przed podaniem wynikow organizator kazal przeslac maila z imieniem i nazwiskiem dziecka i miejscowościa z ktorej pochodzi.
pomyslalam wtedy ze ze wzgledu na mala ilosc filmow wybiora wszystkie dzieci z krakowa bo wtedy organizatorowi odejdzie oplacenie noclegu.
jestem zawiedziona tym konkursem .... myslicie ze jest sens pisania reklamacji? Rozdano 65 nagrod i jakims trafem nasz film nie dostal rzadnej a uwazam ze wyroznial sie posrod innych - nie byl najlepszy ale tez i najgorszy tak by nie dostac choc nagrody picieszenia Oczywiscie listy ze zwyciezcami nie opublikowano ....
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale na liście podanej na stronie z wynikami to ja siebie znaleźć nie mogę
???
Ktoś ma podobny przypadek? Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopłat do apartamentów nie ma .... zakupione mieszkania w ramach programów muszą spełniać pewne kryteria w tym metrażowe....
Widzę, że moja wypowiedź nie znalazła zrozumienia/
Nie wiem czy dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens.
Nie ma ... Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja wypowiedź jest odpowiedzią na ogólnodostępny hejt w necie. Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem skąd w ludziach tyle nienawiści? My Polacy uwielbiamy cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia .... uwielbiamy cieszyć się z tego, że komuś się gorzej powodzi - dzieje.
Wkurza mnie głośne okrzyki kredytobiorców w PLN "Nie pomagać, nam nikt nie chce pomóc" ... jak również wkurza mnie pieprzenie w mediach, że przewalutowanie kredytów po kursie z dnia umowy doprowadzi do milionowych strat (żaden bank udzielając kredyt w CHF nie zakupił nigdy franka - co najwyżej po kursie złotówki przeliczył) ...
Tak, mam kredyt we frankach i miałam świadomość ryzyka walutowego w momencie podpisywania umowy. Na ratę kredytu nawet przy tak wysokim kursie mnie stać, ale współczuje innym, którym niestety zdolność kredytowa się w dniu dzisiejszym skończyła....
Ja nie żądam i nie krzyczę głośno by nie dopłacać młodym biorącym kredyt w PLN do zakupu mieszkań, by bezrobotnym nie wypłacać zasiłków, by rodzinom o niskich dochodach nie wypłacać dodatków... by nie leczyć kobiet ciężarnych które nie płacą ZUS .... nie płacić becikowego, nie pomagać innym ... tylko dlatego, że MI PAŃSTWO nie pomogło. Polacy w większości to takie "pieski ogrodnika" - sami nie "dostaną" to innemu też nie dadzą!!!
Nie da się wszystkim pomóc!
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podatek od wygranych pobiera i odprowadza ten, kto je wydaje.
Zryczałtowany podatek od wypłat z tytułu wygranych w konkursach zobowiązany jest pobrać płatnik, czyli podmiot wypłacający lub wydający nagrodę. Zgodnie z art. 42 ust. 1 i 1a ustawy o PIT ma on obowiązek przekazania kwoty zryczałtowanego podatku na rachunek właściwego dla niego urzędu skarbowego.
Musi to zrobić do 20 dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym pobrano podatek. Ponadto po zakończeniu roku, do końca stycznia, ma obowiązek przesłać do tego urzędu roczną deklarację.
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mam nadzieje, że cierpliwość i wytrwałość mnie wynagrodzi w końcu (...) kiedyś Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym bardziej ze zalecenie CC, ale mm nadzieje, że cora lutowa będzie Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Dziewczęta.
termin na 28 lutego i też kobitka będzie Wyświetl w wątku >>