Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jomico
Postów 638
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja również Weronetce dziękuję Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
do 20 też czekam Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ok.. w sumie sama jestem sobie winna, trzeba było czekać na rezerwową. no nic Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale ja rozumiem i nie gram jeśli nie mam paragonu. fakt, myślałam, że już stracona szansa bo konkurs zakonczył się we wrześniu i dlatego w zasadzie bez obaw wymieniłam paragon. troche jest racji, że nie powinnam, ale czasu nie cofnę i też uwierzcie ciesze się z numerów paragonów no ale teraz tak wyszło. jak znajdę paragon to ok, jak nie - mam nauczkę.. Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
swój oddałam
bardzo prosze o pomoc Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Z wielką przyjemnością pragnę poinformować, iż znalazł się Pan/i na liście Laureatów nagrody drugiego stopnia w konkursie Odkryj Świat Piękna z LOréal Paris w drogeriach Rossmanna
kto poratuje paragonem? swoj oddałam
Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oj nie pamietam, a gazetki nie mam przy sobie, jak sprawdze napiszę Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tez loreal i zakupy.. widział go dzisiaj w gazetce rossmana. cos co sprawia ze sie czujesz piekna w walentynki lub cos takiego Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dzieki
wysłałam wczoraj Polskę Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
please - nie dam rady juz kupić, to tak tylko na wszelki wypadek bo z zasady nie wysyłam jeśli nie mam paragonu Wyświetl w wątku >>
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jomico
Postów 638