Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję!
Na Ptasie Mleczko również liczyłam, ale żadne z moich zgłoszeń nie zostało nagrodzone Zdaje się, że nie potrafię ciekawie wyznawać miłości lecz... pociesza mnie myśl, że mojemu facetowi to najwyraźniej nie przeszkadza Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypada? Nie ma czegoś takiego, ot puste pojęcie ze świata fantastyki
Transparentność może dla kogoś oznaczać podanie do publicznej wiadomości: imion i nazwisk laureatów, miast zamieszkania, treści nagrodzonych zgłoszeń... co widać po wpisach na forum Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale po co? Żeby komuś żyłka w d* strzeliła, że pani X to za często sprzęt AGD wygrywa, ile to ona kuchni ma w domu, hę? A pan Y to już kiedyś plecak wygrał w konkursie tej marki, pamiętam z Facebooka, idę tam goownoburzę robić! No i co ja paczem, tylu laureatów z miasta Z, na bank mafia konkursowa i paragonowi drukarze, na stos ich, sootki obcęgami wykręcać i na 3 pokolenia do przodu klątwami obłożyć!
Sama pochodzę z konkursowego miasta; jest dobrze, póki konkursów sporo i jakoś się mijamy, kręcą nas inne konki. W przeciwnym wypadku na bank by ktoś skargi pisał i żale wylewał...
Zakładam uczciwość Smolara i to mi wystarcza, bo musi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest ten numer, którego im potrzeba, masz nawet wskazówkę "i" z wizualizacją, co wpisać.
To zależy od sklepu. Jeśli możesz, sprawdź u źródła. Bo sklep może Ci czasami zaproponować taki jakby "rozszerzony paragon", czyli wydruk z ich kompa, ALE najczęściej odnosi się on wyłącznie do numeru paragonu, który sklep uznaje za numer paragonu. Przykładowo: organizator konka każe podać nr paragonu u góry po prawej, czyli 1234. Podajesz w zgłoszeniu. Paragon blednie. Idziesz do sklepu i dostajesz potwierdzenie czy coś, ale do numeru paragonu gdzieś z dołu 090009 / spod kodu kreskowego 000500900600 / transakcji ABCD itp., bez jakiegokolwiek odniesienia do zgłoszonego przez Ciebie uprzednio numeru 1234. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapisałam, że do 06.03.2023 @. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu chodzi o podatek w przypadku sprzedaży posiadanej nagrody. Jeśli podatek od wygranej został odprowadzony, a nagrodę sobie zostawiasz, to nic więcej nie musisz robić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś Dzień Kota! 🐈😻 Mamy nadzieję, że przyłączycie się do naszej akcji, której celem jest nie tylko wspólne świętowanie dnia tych cudnych zwierzaków, ale przede wszystkim wsparcie miejsc niosących im pomoc tj. Miejskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Katowicach, Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Chorzowie oraz Miejskiego Schroniska dla Zwierząt w Tychach 💞 Co zrobić, aby dołączyć o naszej akcji? ❣💥 Wystarczy, że w komentarzu pod tym postem zamieścicie zdjęcie Waszego kota – jedna osoba może wstawić jedną fotografię. Jeśli dodacie minimum 200 komentarzy ze zdjęciem – przekażemy łącznie 9 tysięcy złotych – kwota ta zostanie rozdysponowana w równym stopniu pomiędzy wymienione powyżej organizacje. Na zdjęcia czekamy do 18 lutego do godz. 23:59. Więcej szczegółów znajdziecie w regulaminie akcji 👇👇👇
https://www.faceb...7hMfDBpUDHUSiKuPfal/ Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trudno stwierdzić - dobrze, że się człowiek potrafi śmiać z samego siebie, zamiast jęczeć, że "znowu w życiu mi nie wyszło" i "a w ogóle to inni mają łatwiej" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stypendium Językowe Santander | Angielski i IELTS z British Council 2023
https://app.becas...rogram/bc-ielts-2023
Jeśli chcesz ubiegać się o certyfikat uznawany międzynarodowo / podnieść swoje kwalifikacje zawodowe / pójść konkretną ścieżką w celu uporządkowania posiadanej wiedzy z j. angielskiego... spróbuj Przed laty wzięłam udział w jakimś krótkim, lokalnym, bezpłatnym projekcie i uzyskałam certyfikat TOEIC Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to im chodziło Żadko kto kupuje lody w zimie, a te ich miesięczne kody do EmpikGo można dostać za darmo w bibliotece miejskiej; muszą narobić trochę szumu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda jestem całkowicie za nagrodami pieniężnymi - bądźmy eko! ale akurat projektory do stworzenia kina domowego w dowolnym miejscu (latem choćby w ogrodzie przy białym prześcieradle) oraz bilety do ogólnopolskiej sieci kin wpisują się w filmowy klimat Pepsi/Lay's I nagród jest sporo, bo co tydzień 5x projektor i 100x podwójne zaproszenie do kina
Jedyny zarzut, jaki mam do Avanti aktualnie, to odsyłanie oświadczeń Pocztą Polską. Serio? To tacy giganci, jak Smolar nie chcą nawet skanu oświadczenia przy nagrodzie niskiego stopnia (wypełnia się pola formularza laureata i tyle), a Avanti jest oryginał oświadczenia potrzebny? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oto dokument pierwotny, gdyby ktoś nie wierzył polskim portalom informacyjnym: https://www.c40.o..._250719.original.pdf
Czyli mieszkańcy Warszawy nie będą już mogli wygrywać w konkach samochodów, zagranicznych wycieczek i bonów do Zalando?
A tak na poważnie: jak czytam, że zakup pięciopaku majtek będzie szkodliwy dla środowiska, gdy tymczasem jego mać! w środku Europy od roku PŁONIE kraj, to mnie szlag trafia Wygląda na to, że mieszkańcy naszej stolicy będą musieli zamawiać slipki do Paczkomatów w innych miastach Wystarczy popatrzeć na zdjęcia z frontu, ile tam całych blokowisk na śmietniska pójdzie, do tego pozostałości amunicji, konstrukcje stalowe... ale spoko, najłatwiej piedrolić o złowrogich slipkach I to piszę ja: człowiek eko, co aktualnie już stosuje wszystkie te ich "rekomendacje" (choć co do nabiału pewności nie mam)... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane