Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6500625 Napisano: 21.06.2018 10:57:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Mnie w ogóle dziwi, że (nawet nie w sensie policyjnym) można przesłuchiwać osobę nieletnią w czasie nieobecności jej rodziców. Jeśli osobą zamieszaną w zdarzenie nie byłaby nastolatka, a dziecko lat sześć i pół (tak tak, one również mogą coś nabroić!), to też by szkoła nikogo z rodziny nie poinformowała? Sytuacja wydaje mi się absurdalna.

Absolutnie nie pochwalam zatajania pozostałych sprawców, czemu to niby miałoby służyć? Wg mnie nie ma w tym żadnej szlachetności, charakteru, honoru czy dumy.

moniazr - najważniejsze chyba, żeby Twoja córka przemyślała tę sprawę i prawidłowo ją zrozumiała. I oczywiście pozostałe dzieci w klasie również emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6500475 Napisano: 20.06.2018 20:38:45 w SZUKAM....
scofield napisał(a):

Melomana do rozgryzienia Lecha koszulkowego .z uwagi na to ze nie moja działka pytań Pw jak ktos ma wiedzę, czas i chęci do pomocy  

A gdzie ostatnio był podobny konkurs, też u Leszka? Bo pamiętam te pytania totalnie z d*, które na głowę biły "Wielką grę". W stylu: w gangsterskim filmie z lat 90' zagrał pewien raper, którego mąż drugiej żony został przyłapany na dilowaniu narkotykami, co też wspomniał Eminem w swojej piosence - podaj prawdziwe nazwisko reżysera tego filmu (zanim zmienił płeć). emotka O wiele fajniejsze konki organizowało Cinema-City, uwielbiałam sobie zgadywać dla samego zgadywania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6500240 Napisano: 20.06.2018 12:34:57 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Co do restauracji, to w pełni rozumiem, bo kiedyś zaprosiliśmy rodziców w piękne miejsce, żeby się oderwali od codzienności, a oni zamówili dokładnie to samo, co jedzą w domu, czyli rosół + kluski + rolada + modro kapusta. Rozwalili mnie! emotka

Teraz to Ty rozwaliłaś mnie.  emotka emotka

Wierz mi, że fest się zdziwiłam, bo nie po to człowiek idzie do restauracji, żeby jeść to, co ma w lodówce. Ale to moje zdanie, bo usłyszałam też opinię, że było warto - przynajmniej nie musieli obiadu gotować, tylko dostali wszystko ładnie podane emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6500235 Napisano: 20.06.2018 12:31:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

ja z kolei mojej mamie podarowałam bilety na siatkówkę, bo bardzo lubi, ale ile się nagadała, a po co, a nie chce mi się, wolę w tv itp., myślałam, że mnie coś trafi, ale pojechała w końcu i ...teraz tylko na żywo mecze by oglądała, tak jej się spodobało...

Chyba owo "gadanie" to element niezbędny każdorazowo, ale fajnie, że poszła i dobrze się bawiła emotka

I wcale się jej nie dziwię, bo na żywo o wiele lepiej widać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6500231 Napisano: 20.06.2018 12:26:08 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Z jednej strony masz rację.. Ja na przykład uwielbiam dostawać kosmetyki każdej maści emotka   z tego co zauważyłam teściowa strasznie sobie sepi na kosmetyki, kupuje jakiś tani badziew, dlatego pomyślałam o jakimś fajnym markowym zestawie kremów czy coś...

Storczyków już ma od nas ze 4 emotka

Podejrzewam, że na zaproszenie do restauracji zareagowalaby jak teściowa Joasiuni... 

A ja z kolei nie lubię dostawać kosmetyków (chyba, że sama je wskażę) -> bo opakowanie plastikowe razi mnie w oczy / bo to nie mój rodzaj cery / bo nie podoba mi się skład kosmetyku (to powód nr 1) emotka

To wybierz kabarety, razem się pośmiejecie emotka Co do restauracji, to w pełni rozumiem, bo kiedyś zaprosiliśmy rodziców w piękne miejsce, żeby się oderwali od codzienności, a oni zamówili dokładnie to samo, co jedzą w domu, czyli rosół + kluski + rolada + modro kapusta. Rozwalili mnie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6500196 Napisano: 20.06.2018 11:51:01 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Szukam pomysłu na imieninowe prezent dla teściowej..  emotka
Kompletnie nie wiem co wybrać bo ta kobieta wszystko ma emotka

Ostatnio czytałam (chyba w okolicach Dnia Matki), że są pewne przedmioty, których nie daje się w prezencie. Min.: suplementy diety, lekarstwa itp. ORAZ kosmetyki typu krem, maseczka, szampon itd. Dla mnie to logiczne, żeby sobie takie coś odpuścić, chyba że solenizant sam wskaże, że chce dokładnie to-a-to.

Może sprawdzi się rodzinna wyprawa do kina / teatru / na kabarety? Albo jednodniowa wycieczka połączona ze zwiedzaniem (koniecznie z przewodnikiem)? Wtedy nie fundujesz niczego szwagierce, zaś integrujesz rodzinę. Wyświetl w wątku >>

joan

#6499993 Napisano: 19.06.2018 19:44:37 w Sport
Dżysys krajst, co to było?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6499812 Napisano: 19.06.2018 12:26:50 w WC - rozmowy o wszystkim
masza napisał(a):

Do dziś mam kalosze w kwiatki z jakiegoś konkursu od IQ marketing , bransoletki  Tous z  Rexony , bluzy z Prince Polo,jest w czym wybierać  emotka

Princepolowe bluzy mam i ja, ciężko się z nimi rozstać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6499809 Napisano: 19.06.2018 12:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0706 napisał(a):

Witam,
Mam takie pytanie, zwłaszcza do osób zorientowanych w kwestiach podatkowych. Organizator konkursu chce ode mnie numer PESEL, w celu wypełnienia PIT 8c. Przyznam się, że nigdy nie spotkałam się z czymś takim, zwłaszcza, że nagroda jest niewielkiej wartości ok. 200 zł. Moje pytanie brzmi: podawać/nie podawć, a jeśli nie, to na co się powołać?

Możesz podać PESEL, nie podawaj natomiast numeru dowodu osobistego, imion rodziców itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6499757 Napisano: 19.06.2018 10:39:46 w Wkurza mnie...
glena napisał(a):

Wiecznie ten sam problem w Intermarche - "Halinka, a te bony to my przyjmujemy?", "Nie, takich nie!". Tłumaczę, że miesiąc wcześniej takim płaciłam i nie było problemu (w tym momencie straciłam chyba wiarygodność, słusznie zresztą, bo problem oczywiście był, ale finalnie bon zrealizowałam). Panie we trzy pochylają się nad bonem i patrzą na niego - chyba się wtedy telepatycznie komunikują, tak myślę. Potem chyba zapada decyzja, że przyjmą (musiały zobaczyć coś takiego we mnie, że jednak wymiękły), ale jeszcze chwilę debatują jak go nabić. Kolejka za mną wzbiera irytacją. 
Dodam jeszcze, że zamknęli mi Itm w Krakowie i pojechałam z tym nieszczęsnym bonem (szczęśliwie ostatnim w moich zasobach) do Wieliczki - to jest dwugodzinna wyrwa w życiorysie.

To jest standard w ITM, od lat te same historie emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6499348 Napisano: 18.06.2018 11:34:42 w Wkurza mnie...
Musiałam wstać prawie 6h temu. Właśnie zaparzyłam sobie dwie szklanki herbaty, śniadanie chcę szykować, patrzę: chleba nie ma. Nawet jednej kromki emotka

I Duracell emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6498705 Napisano: 15.06.2018 16:08:36 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

nie wiem czy to z tego konkursu, ale na forum już szuka ktoś potwierdzenia na zakup wózka, ładnie zamieniony wyraz potwierdzenie zamiast paragon   

Z tego, ale wszystko jest na bieżąco zgłaszane do usunięcia, więc nie wiem, po co w dalszym ciągu zaśmiecają forum emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6498668 Napisano: 15.06.2018 15:07:17 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Chyba cena produktu promocyjnego odbiera wzrok.

Możliwe! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6498652 Napisano: 15.06.2018 14:42:43 w Wkurza mnie...
Zdumiewa mnie, jak (niby) można nie wiedzieć, że należy zrobić zakupy na konkurs, jeśli:
1) w naszej bazie w opisie konkursu widnieje wytłuszczone info, że wymagane jest dokonanie zakupu,
2) w naszej bazie pod opisem tego konkursu (piętnaście minut po opublikowaniu konka!) zamieszczono komentarz podkreślający, że wymagany jest zakup produktu,
3) w regulaminie konkursu (podlinkowanym w bazie) wyraźnie zapisano, że wymagany jest zakup produktu...

Najwyraźniej Polacy nie tylko książek nie czytają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498628 Napisano: 15.06.2018 14:06:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj:
- rano przepuszczono mnie przy biedrowej kasie,
- pod moimi oknami przejechał na rowerze kominiarz,
- zamieszczam niniejszy wpis w magicznym wątku.

I czekam na potwierdzenie, że to naprawdę szczęśliwy dzień emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498626 Napisano: 15.06.2018 14:01:01 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

(...) W Oshee na Insta - miało być SELFIE a wygrywają zdjęcie robione  bez dotkniecia aparatu, przez osobnika na focie. (...)

Nie znam konka, ale zdjęcia robię samowyzwalaczem (aparat foto), bo wychodzą ostrzejsze. A w telefonie mam opcję coś-tam-coś-tam obsługa gestem, więc pyka fotki po zarejestrowaniu otwartej dłoni. Czyli selfie mogą być robione bez dotknięcia aparatu/telefonu, nie ma się co denerwować emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6498583 Napisano: 15.06.2018 12:21:33 w Auchan
emotka napisał(a):

Do mnie potwierdzenia dochodzą nadal. Pierwsze wczoraj wieczorem. Kilka w nocy. Rano. Ostatnie kilka minut temu... Śmieszni są.

Biorąc pod uwagę, jak geograficznie rozkładają się nagrody w przypadku innych konkursów, a widząc zawrotną liczbę laureatów z naszych Auchanów... szkoda słów na skomentowanie tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6498310 Napisano: 14.06.2018 20:01:10 w Auchan
kreatia napisał(a):

Mam jedno potwierdzenie zgłoszenia! Godzina 19:16  emotka emotka

A ja nadal nic - ale mogą sobie już darować jakąkolwiek korespondencję ze mną emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6498304 Napisano: 14.06.2018 19:57:49 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

stokrotka1 napisał(a):

wygrałam bon , ale nie wiem na ktory paragon bo zarejestrowałam dwa na jeden numer telefonu. Czy mam zadzwonic i dowiedziec sie ktory paragon jest wygrany czy wypelnic dane w formularzu na dwa paragony?

możesz zadzownić albo zeskanować dwa paragony razem i wysłać oba jednocześnie emotka

To nie takie proste, bo w formularzu podaje się również miasto zakupu i nr paragonu. A jeśli ktoś robił zakupy w 5. miastach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6498085 Napisano: 14.06.2018 14:42:27 w Auchan
malenka89 napisał(a):

czy ktoś ma maila? emotka na fb uzyskałam informację, że maile wysłane. 

Do mnie nadal nie doszły nawet zwrotki, a co dopiero marzyć o mejlach z wygraną emotka Myślę, że najpierw puszczą jakiegoś wnerwiającego mejla z ofertą, a potem dopiero info do laureatów emotka Wyświetl w wątku >>