Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wierzę Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, w loteriach występuje najwięcej skrajności
Ja również mało kupuję, im bardziej staram się być eko, tym mniej produktów loteryjnych/konkursowych mi pasuje, nawet tak oczywistych, jak szampon czy szczoteczka do zębów. Wszystko po kolei mam "niemarkowe", a co za tym idzie - mniej paragonów do zgłoszenia. To mnie jednak jakoś nie smuci, bo chciałabym kiedyś przejść do legendy ustrzeleniem meganagrody jednym paragonem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pocieszające, bo już zaczęłam podejrzewać, że zbyt dosłownie zrozumieli prikaz "Nagradzamy zwykłych Kowalskich!" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja myślę, że jeszcze wszystko przed nami. Poza tym oni jakoś dziwnie informowali, na jeden etap potrzebowali sporo dni, na inny migusiem wybrali zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest możliwe, tylko trzeba mieć poukładane w głowie, a nie oczekiwać, że np. rodzice czy teściowe będą się zarzynać, żeby wspomóc ludzi nieporadnych. I jak zawsze mówię takim ludziom: nie stać Cię? To nie kupuj Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nie zgadzam się - choćby dlatego, że nasze państwo nie przewiduje OBOWIĄZKU zaliczenia tych wydarzeń. Zatem są one dobrowolne i powinny być dobrze przemyślane. To nie jest scenariusz automatyczny, którego należy się trzymać, żeby żyć długo i szczęśliwie. Dla mnie wyznacznikiem tego, czy decyzja była rozsądna / logiczna / dojrzała jest odpowiedź na pytanie: "A kto za to zapłaci?" Jedyna prawidłowa odpowiedź (wg mnie oczywiście!) to: ja / my Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A coś Ty -> na trzech stacjach byłam, żadnego auta nie widziałam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Były takie zapisy w regulaminach, dlatego nie brałam udziału w pewnego rodzaju konkursach. Nie chce mi się tego szukać, bo skoro olewałam te konki, to i regulaminów nie posiadam zapisanych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie się podoba, tak powinno być
Aczkolwiek - jak zawsze - jestem przeciwna wpisywaniu danych osobowych w formularz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bardzo chyba, ale możesz go wrzucić na forum Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem więcej: gdyby mi Lego odpisało, że mam się bujać z paragonem za zakup ich klocków, to bym je zwyczajnie oddała. Bo klocki Lego można wygrać w byle konkursie, a tanie nie są - mały zestaw i stówka nie Twoja Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha, bo myślałam, że może Kiora
Sprawa przedstawia się następująco: zleceniodawcą konkursu jest firma Lego Polska Sp. z o.o. I to do niej warto się jak najszybciej zgłosić. Pismo powinno być bardzo uprzejme i zatroskane - wszak nie chcemy zostać potem dyskryminowani przy rozdzielaniu nagród...
Na FB Lego jest tutaj: https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem pomiędzy zdjęciem, a filmem video jest ogromna przepaść. Nie powinno się tego mieszać, tego się nie da obiektywnie porównać.
Pamiętaj, żeby wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że zdjęcie ma zostać robione specjalnie na potrzeby konkursu, a produkt nie może być doklejony czy dodany w programie graficznym.
Polecam również info, że na zdjęciu może znajdować się jedynie jego autor, bez osób trzecich.
I teraz najważniejsze pytanie: czy idziesz na ilość zgłoszeń? Ale szczerze Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Porady z d* -> skoro wypłatę masz dostać, jak zawsze... to i obowiązki wykonasz, jak zawsze. To żadna naiwność, raczej zwykła przyzwoitość.
Nieważne, jak się to dalej potoczy, Ty już wygrałaś. Przejrzałaś na oczy i żegnasz się z firmą, z którą łączyła Cię szkodliwa relacja. Możesz poszukać harmonii i najlepszej dla siebie przyszłości. Nawet nie wiesz, ilu ludzi tkwi w g* po uszy, ale nie potrafią się zdobyć na to, żeby odejść Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie z kolei na Shellu kasjer zgniótł paragon w kuleczkę i wrzucił sru! do kosza, na co wycedziłam głosem seryjnego mordercy "Poproszę o paragon." Kasjer zrobił się zielony, długo paragonu szukał - jak się okazało, był mistrzem kuleczkowego origami. Paragon oddał i bardzo przepraszał. W domu pomyślałam, że pewnie mnie wziął za tzw. tajemniczego klienta, bo kto normalny przychodzi na stację benzynową po dwie flaszki napoju i jeszcze nalega, żeby mu paragon dać... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za obsługę konkursów na FB powinni do wypłaty dodawać tzw. szkodliwe Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A które zgłoszenie uważasz za "lepsze"? Wskaż, to porównam z nagrodzonym albo subiektywnie ocenię, bo nie chce mi się tracić czasu na przeglądanie bełkotu częstochowskich rymów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie brałam udziału, ale wygląda na to, że... sześć osób (jury) nie może się mylić Na tym polega demokracja Wyświetl w wątku >>