Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6525385 Napisano: 04.09.2018 11:24:16 w Żegnamy zmarłych
nariam napisał(a):

wczoraj  zmarła moja Siostra,nick na naszym forum miała stasiak50

Nie wierzę emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#6525017 Napisano: 03.09.2018 13:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Ale są też osoby, które inwestują nawet tysiące złotych w 1 konkurs- oczywiście nie myślę o sobie emotka bo ja mało kupuje

Dokładnie, w loteriach występuje najwięcej skrajności emotka

Ja również mało kupuję, im bardziej staram się być eko, tym mniej produktów loteryjnych/konkursowych mi pasuje, nawet tak oczywistych, jak szampon czy szczoteczka do zębów. Wszystko po kolei mam "niemarkowe", a co za tym idzie - mniej paragonów do zgłoszenia. To mnie jednak jakoś nie smuci, bo chciałabym kiedyś przejść do legendy ustrzeleniem meganagrody jednym paragonem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6524333 Napisano: 31.08.2018 14:58:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Lista z Vervy jest tak ciekawa, że brakuje mi tam tylko Janka Nowaka... wygrał ktoś z forum?  emotka

Tak

To pocieszające, bo już zaczęłam podejrzewać, że zbyt dosłownie zrozumieli prikaz "Nagradzamy zwykłych Kowalskich!" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6524150 Napisano: 31.08.2018 08:31:39 w Czy informują/ informowali?
slmt napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Shell Lato pepsi ostatni etap - było już?

wydaje mi się, że nie. sama czekam. ale przez chwile na stronie latopepsi.pl w zakładce zwycięzcy pojawili się zwycięzcy od I do III etapu. ale teraz juz nic nie ma. obawiam sie jednak, że nici z tego konkursu bo juz 3 dzien mija od zakonczenia ;/

A ja myślę, że jeszcze wszystko przed nami. Poza tym oni jakoś dziwnie informowali, na jeden etap potrzebowali sporo dni, na inny migusiem wybrali zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6523939 Napisano: 30.08.2018 14:53:18 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Ja bym bardzo chciała, aby tak było, ale to raczej w praktyce niemożliwe: tak zwani "młodzi" rzadko kiedy są w stanie zapłacić sobie za wszystko: dom/mieszkanie, wczasy, utrzymanie dzieci, utrzymanie siebie, studia/kursy/szkolenia. emotka

To jest możliwe, tylko trzeba mieć poukładane w głowie, a nie oczekiwać, że np. rodzice czy teściowe będą się zarzynać, żeby wspomóc ludzi nieporadnych. I jak zawsze mówię takim ludziom: nie stać Cię? To nie kupuj emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523904 Napisano: 30.08.2018 13:28:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) No bo - kiedy iść na studia, jeśli nie zaraz po szkole? Kiedy brać ślub, jeśli nie w młodości? Kiedy mieć dzieci, jeżeli nie po ślubie? To nie tylko dlatego, że "tak się robi i że to automatyczne", ludzie tak postępują, ale także dlatego, że … tak po prostu wskazuje zdrowy rozsądek/logika/dojrzałość decyzji.  emotka   emotka

Oj nie zgadzam się - choćby dlatego, że nasze państwo nie przewiduje OBOWIĄZKU zaliczenia tych wydarzeń. Zatem są one dobrowolne i powinny być dobrze przemyślane. To nie jest scenariusz automatyczny, którego należy się trzymać, żeby żyć długo i szczęśliwie. Dla mnie wyznacznikiem tego, czy decyzja była rozsądna / logiczna / dojrzała jest odpowiedź na pytanie: "A kto za to zapłaci?" Jedyna prawidłowa odpowiedź (wg mnie oczywiście!) to: ja / my emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523312 Napisano: 28.08.2018 23:12:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Zmienię trochę temat.
Chodzi mi o konkurs z Vervą.
U Was na Orlenie stała piękna KIA oklejona promocyjnymi naklejkami i informacją o konkursie?  emotka
Koleżanka mnie pytała, czy na mojej stacji też takie auto było, ale nie rzuciło mi się w oczy  emotka

A coś Ty -> na trzech stacjach byłam, żadnego auta nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523290 Napisano: 28.08.2018 22:41:41 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

(...) jakoś nie kojarze, by w tego typu promocyjnych konkursach był zakaz udziału dorosłych emotka (...) Ale jakoś tak na szybko nie umiem wskazać regulaminu, który by kategorycznie, pod groźbą rzucenia klątwy niepowodzenia, ZABRANIAŁ dorosłym brania udziału  emotka

Były takie zapisy w regulaminach, dlatego nie brałam udziału w pewnego rodzaju konkursach. Nie chce mi się tego szukać, bo skoro olewałam te konki, to i regulaminów nie posiadam zapisanych. Wyświetl w wątku >>

joan

#6523166 Napisano: 28.08.2018 17:35:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Nie wiem, jak to jest, że czasami to zasady konkursowe są śmiesznie proste (wręcz: obrzydliwie "nijakie"), a czasami, jak np. w tym przypadku poniższym, to należy spełnić aż w nadmiarze wygórowane wymogi organizatora: trzeba kupić, wypełnić cały formularz, zachować paragon i od razu wgrać jego skan, zrobić fotkę i też ją zamieścić, a na dodatek jeszcze kreatywnie odpowiedzieć na pytanie. emotka Litości!  emotka
https://www.e-kon...ly.html#.W4VnyfZuIdU

A mnie się podoba, tak powinno być emotka

Aczkolwiek - jak zawsze - jestem przeciwna wpisywaniu danych osobowych w formularz. Wyświetl w wątku >>

joan

#6523161 Napisano: 28.08.2018 17:13:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Czy mozna dodac konkurs bez regulinu, znalazlam w DC lokalny rower na sklep ale nie ma regulaminu

Nie bardzo chyba, ale możesz go wrzucić na forum emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523057 Napisano: 28.08.2018 13:22:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Nawet juz nie probuje kupowac kolejnych... szkoda czasu

Ja tez się wypruwać nie zamierzam emotka

Powiem więcej: gdyby mi Lego odpisało, że mam się bujać z paragonem za zakup ich klocków, to bym je zwyczajnie oddała. Bo klocki Lego można wygrać w byle konkursie, a tanie nie są - mały zestaw i stówka nie Twoja emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523050 Napisano: 28.08.2018 13:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

joan napisał(a):

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem?

https://www.e-kon...go.html#.W4UrZKLmP4k

Aha, bo myślałam, że może Kiora emotka

Sprawa przedstawia się następująco: zleceniodawcą konkursu jest firma Lego Polska Sp. z o.o. I to do niej warto się jak najszybciej zgłosić. Pismo powinno być bardzo uprzejme i zatroskane - wszak nie chcemy zostać potem dyskryminowani przy rozdzielaniu nagród...

Na FB Lego jest tutaj: https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>

joan

#6523047 Napisano: 28.08.2018 13:05:14 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 napisał(a):

(...) Konkurs będzie polegał na zrobieniu zdjęcia lub nakręceniu video z produktem ;) A produkt kosztuje mniej więcej 1,2zł emotka

Moim zdaniem pomiędzy zdjęciem, a filmem video jest ogromna przepaść. Nie powinno się tego mieszać, tego się nie da obiektywnie porównać.

Pamiętaj, żeby wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że zdjęcie ma zostać robione specjalnie na potrzeby konkursu, a produkt nie może być doklejony czy dodany w programie graficznym.

Polecam również info, że na zdjęciu może znajdować się jedynie jego autor, bez osób trzecich.

I teraz najważniejsze pytanie: czy idziesz na ilość zgłoszeń? emotka Ale szczerze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6523044 Napisano: 28.08.2018 12:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6522664 Napisano: 27.08.2018 12:50:47 w SZUKAM....
Wysłałam paczkę Paczkomatem, odbiorca jej nie pobrał. Przyszedł e-mail, że aktualnie paczka znajduje się w mieście X (nie mieszkam tam ani ja, ani odbiorca, więc nikt się nie zamierza po nią telepać). Co dalej w takiej sytuacji? Czy paczka wróci do Paczkomatu nadania? Powstaną jakieś dodatkowe koszty (i jak je ewentualnie uiścić)?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6522516 Napisano: 26.08.2018 23:06:24 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Co ciekawe poradziłam się wielu ludzi co mam robić w mojej sytuacji. Większość z osób uważa, że po tym, co mnie spotkało (nie chodzi tylko o fakt, że szef nie chce podpisać mi wypowiedzenia, ale również o słowa obrażające mnie, które padły w moją stronę - pod wpływem emocji, ale jednak) w poniedziałek poszłoby na L4. A ja naiwna pójdę jak każdego dnia jutro do pracy i wykonam swoje obowiązki jak zawsze. (...)

Porady z d* -> skoro wypłatę masz dostać, jak zawsze... to i obowiązki wykonasz, jak zawsze. To żadna naiwność, raczej zwykła przyzwoitość.

Nieważne, jak się to dalej potoczy, Ty już wygrałaś. Przejrzałaś na oczy i żegnasz się z firmą, z którą łączyła Cię szkodliwa relacja. Możesz poszukać harmonii i najlepszej dla siebie przyszłości. Nawet nie wiesz, ilu ludzi tkwi w g* po uszy, ale nie potrafią się zdobyć na to, żeby odejść emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6522498 Napisano: 26.08.2018 21:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

jak już po raz trzeci z rzędu podszedłem po paragon z vervą, to kasjer ledwie co panował nad swoją nervą... ale doradził, że trzeba było powiedzieć, to bym nie musiał trzy razy się kolejkować emotka

emotka

A mnie z kolei na Shellu kasjer zgniótł paragon w kuleczkę i wrzucił sru! do kosza, na co wycedziłam głosem seryjnego mordercy "Poproszę o paragon." Kasjer zrobił się zielony, długo paragonu szukał - jak się okazało, był mistrzem kuleczkowego origami. Paragon oddał i bardzo przepraszał. W domu pomyślałam, że pewnie mnie wziął za tzw. tajemniczego klienta, bo kto normalny przychodzi na stację benzynową po dwie flaszki napoju i jeszcze nalega, żeby mu paragon dać... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6522247 Napisano: 25.08.2018 18:13:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Zapewne to z "przecinkami stawianymi po chińsku" autorki Kasi W o "lodowym potworku" emotka emotka

Za obsługę konkursów na FB powinni do wypłaty dodawać tzw. szkodliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6522243 Napisano: 25.08.2018 18:00:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
loser9 napisał(a):

No , zobaczcie ile zgłoszeń a kto wygrał rower. Dodali 4 dni temu zdjęcie jak 3 jedzą lody , brak ciekawego opisu. I bum. Jest rower  emotka
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wakacje-z-cukiernia-sowa-i-plumbike.html

A które zgłoszenie uważasz za "lepsze"? Wskaż, to porównam z nagrodzonym albo subiektywnie ocenię, bo nie chce mi się tracić czasu na przeglądanie bełkotu częstochowskich rymów. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6522228 Napisano: 25.08.2018 16:48:16 w Dyskusje o wynikach konkursu

jest post z wynikami... https://web.faceb...&_rdc=1&_rdr jest post z wynikami. Regulaminu jednak nie znam bo nie brałam udziału

Ja też nie brałam udziału, ale wygląda na to, że... sześć osób (jury) nie może się mylić emotka Na tym polega demokracja emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0