Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6530030 Napisano: 19.09.2018 15:59:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

tak oczywiście, moga brać udziału i nie ma to znaczenia, ale jednak można sie wkurzyć jak cała rodzinka zgarnia główne nagrody. prawda??

Oczywiście, jeśli ktoś jest zazdrośnikiem, to why not? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6529866 Napisano: 19.09.2018 11:31:55 w Auchan
Miejsce zamieszkania nie ma nic wspólnego z wygraną w Auchan bądź jej brakiem, sama mieszkam może z kwadrans pieszo od Auchana, ale to już jednak inne miasto. I nikt w tej sprawie śledztwa nie prowadził emotka

PS: W tej edycji nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6529724 Napisano: 18.09.2018 21:18:01 w Połączenia nieodebrane
iszhara napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

226160303 Happen House? Z czego mogli dzwonić?

A zostałaś laureatką konkursu BAM / C4? Może coś nie tak z dokumentami?

Dzwonili jeszcze do kogoś z laureatów tego konkursu?   emotka  Ktoś wie coś więcej o co mogło chodzić? 

Do mnie nie dzwonili, ja tylko podpowiadam, że EWENTUALNIE mogło chodzić o ten konkurs, bo niedawno go rozwiązano i pewnie właśnie zabrali się za weryfikowanie dokumentacji nadesłanej przez laureatów... Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

joan

#6529684 Napisano: 18.09.2018 19:03:34 w Sport
O której dziś FAKTYCZNY początek meczu? Trwa studio, a muszę skoczyć do piekarni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6529683 Napisano: 18.09.2018 19:02:17 w Auchan
ktosiek1 napisał(a):

A czy komuś mieszkającemu w mieście (i podającemu go jako adres w zgłoszeniu), w którym nie ma Auchan udało się kiedyś coś tam wygrać? W wynikach widzę same miejscowości , w których sklep ten jest...

Nie pamiętam, czy w ich konkursach podawało się miasto zamieszkania, ale na pewno można wygrać mając miejsce zamieszkania w mieście bez tego marketu. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

joan

#6529682 Napisano: 18.09.2018 19:00:08 w Połączenia nieodebrane
kammaro napisał(a):

226160303 Happen House? Z czego mogli dzwonić?

A zostałaś laureatką konkursu BAM / C4? Może coś nie tak z dokumentami? Wyświetl w wątku >>
1 kammaro 0

joan

#6529442 Napisano: 18.09.2018 11:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

Czy oba modele hulajnog z Colgate sa trzykolowe? 

Z plakatu wynika, że ta dla starszych dzieci jest dwukołowa:
http://wygrajusmi...e/56/plakat_duzy.pdf Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6529081 Napisano: 17.09.2018 13:31:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Rozchylone usta to przecież główna twarzo-poza większości modelek, czy to nie oznacza aby, ze jest trendy i spice?! emotka

Laryngolog chyba widzi to nieco inaczej, przez pryzmat swojej pracy dostrzega nieoczywisty mesydż "Mam zapalenie zatok i nos pełen gili, nie umiem oddychać!" emotka

trebor1 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

mnie rozwalają już te zdjęcia lężące na podłodze, na trawie itp, a dookoła napisy emotka wszystko na jedno kopyto i najlepsze, że komisje ciąglę to nagradzają. 

Mnie nie dziwi,  że takie zdjęcia są nagradzane, bo one wygrywają... POZIOMEM   emotka  

Może brak nagród ich przywróci do PIONU emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6528433 Napisano: 14.09.2018 15:15:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy w Lidlu można kupić mleko 0,5 L? Producent dowolny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6528431 Napisano: 14.09.2018 15:13:38 w Popraw sobie humor...
Zadanie konkursowe z naszej bazy: "Co na temat waszego trybu życia powiedziałyby wasze bakterie jelitowe, gdyby mogły przemówić?" emotka I tak powinny wyglądać pytania otwarte, a nie jakieś Dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6528401 Napisano: 14.09.2018 13:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

A konta są weryfikowane? Dziś pani w średnim wieku stojąca przede mną w kolejce chwaliła się ekspedientce, że "córka wygrała i właśnie zakłada konta  innym bankach"...

Wariograf powinien zweryfikować tę wypowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6528033 Napisano: 13.09.2018 10:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

joan napisał(a):

maryam napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Cześc, nie wiem, gdzie wkleić moje pytanie, więc w tym wątku.
Napiszcie mi, po co w Kinder Bueno są we wnętrzu opakowania nadrukowane kody?
Do loterii zgłasza się paragon, a te kody to na jakiś inny konkurs są?

Na bilety do kina emotka

O którą akcje chodzi, bo z tego co kojarzę, do zniżkowego biletu chcą opakowań, a nie kodów...

https://www.faceb.../?type=3&theater

No tak, godzinę temu wprowadzili te zmiany - jeszcze się nie zdążyłam zorientować emotka Dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6528029 Napisano: 13.09.2018 10:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Cześc, nie wiem, gdzie wkleić moje pytanie, więc w tym wątku.
Napiszcie mi, po co w Kinder Bueno są we wnętrzu opakowania nadrukowane kody?
Do loterii zgłasza się paragon, a te kody to na jakiś inny konkurs są?

Na bilety do kina emotka

O którą akcje chodzi, bo z tego co kojarzę, do zniżkowego biletu chcą opakowań, a nie kodów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6527963 Napisano: 13.09.2018 00:09:26 w Wkurza mnie...
FBzaneta1 napisał(a):

(...) Jak odbierałam 600 zł w bonach to do mnie tekstem (zawsze ta sama); powinno być ograniczenie i osoby które stale wygrywają powinny mieć zakaz gry

Następnym razem ją uświadom, że jest ograniczenie - udziału nie mogą brać pracownice Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6527854 Napisano: 12.09.2018 16:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

joan napisał(a):

Desperados działa na modłę piracką, czyli... kuleje. Odebrali nagrodę oszustowi, a przydzielili ją do zgłoszenia, którego numer NA PEWNO NIE ISTNIEJE emotka Więc tej nagrody wcale nie wydadzą, oszczędność po polsku emotka

Skąd wiesz, ze nie istnieje? emotka

Bo to konkurs w sklepach Carrefour, a tam wszystkie paragony mają jeden i ten sam format. Weź sobie do ręki dowolny paragon z C4 i porównaj, czy jest możliwy taki miks, jaki został wpisany w zgłoszeniu, a następnie nagrodzony emotka

Ale i tak czapki z głów, bo szybko sprawę duplikatów zgłoszono i nowa lista laureatów jest. Trzymajcie rękę na pulsie, miłośnicy procentów emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

joan

#6527848 Napisano: 12.09.2018 16:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Desperados działa na modłę piracką, czyli... kuleje. Odebrali nagrodę oszustowi, a przydzielili ją do zgłoszenia, którego numer NA PEWNO NIE ISTNIEJE emotka Więc tej nagrody wcale nie wydadzą, oszczędność po polsku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6527622 Napisano: 11.09.2018 22:34:41 w Albedo Marketing
darog napisał(a):

Pisać można wszystko...
Ale-czy to ma jakieś podstawy prawne?
Takie przetrzymywanie dokumentu-paragonu.
Okres reklamacyjny dotyczy czego?
Ktoś wygrał, odesłał paragon i napisze z tego powodu reklamacje?
Moim zdaniem paragon jest do OKAZANIA i podlega zwrotowi  niezwłocznie po wezwaniu do jego zwrotu.
Niech robią ksero i tyle.

Każdy organizator powinien przechowywać wszystkie dokumenty przewidziane regulaminem minimum do czasu całkowitego zakończenia akcji, a ostatnio nawet w którymś regulaminie widziałam, jak organizator wyszczególnił czas przechowywania akt wymagany przez przepisy podatkowe oraz księgowe. I - o ile dobrze zapamiętałam - okresy te liczone są w latach.

Moim zdaniem organizator zobowiązany jest postępować według regulaminu i NIC poza tym. Jeśli to komuś nie odpowiada, niech weźmie udział w innej promocji. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6527431 Napisano: 11.09.2018 13:35:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co ciekawe, że ten sam paragon -> 1809174 wygrał trzy nagrody dzienne i jedną tygodniową, chociaż można otrzymać tylko jedną nagrodę w ogóle na dom emotka  a - zgodnie z regulaminem - zdublowane numery paragonów miały zostać przez tego świetnego organizatora "usunięte z bazy zgłoszeń". Ja bym tym oszustom ani jednej nagrody nie dała, zdyskwalifikowałabym WSZYSTKIE zgłoszenia z tym numerem.

Kto tam gra, niech walczy o swoje! Ta lista laureatów musi zostać zmieniona  emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6527427 Napisano: 11.09.2018 13:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

a jeśli ten ktoś kupił na paragonie np. 21 piw? to mógł wziąc udział 7 razy w konkursie?

Nie mógł, skoro:
"4.12. Wielokrotne przesłanie zgłoszenia do konkursu na podstawie jednego oryginału dowodu zakupu promocyjnego, wysłane przez tego samego uczestnika lub przez kilku uczestników nie zwiększa szansy wygrania nagród – będzie traktowane jako duplikat i zostanie usunięte z bazy zgłoszeń (w bazie pozostanie pierwsze prawidłowe zgłoszenie)."

Ciekawi mnie dalszy ciąg tej sprawy, co to k* mać za agencja od siedmiu boleści... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6527424 Napisano: 11.09.2018 13:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nicoletta napisał(a):

patrzę na wyniki Desperadosa w Carrefour i oczom nie wierzę co konkursowicze wyprawiają...te same numery paragonów wysyłają po nie
wiadomo ile razy a agencja jeszcze takich TWÓRCÓW nagradza nawet nie
spoglądając ile razy powtarza się numer paragonu

Warto to zgłosić do Grupy Żywiec - moim zdaniem organizator UMYŚLNIE wybiera takie zgłoszenia, a nie inne... żeby nie wydać nagród, albowiem:
"8.5. W przypadku niedoręczenia organizatorowi wymaganych danych (...) niewydana nagroda pozostaje w dyspozycji organizatora."

Np. od razu powinni odrzucić zgłoszenie o numerze paragonu (???) "221539 nr trans67272", noż WTF?!

I tak oto wyszła cała cała prawda o konkursach promocyjnych, gdzie podaje się tylko numer paragonu. Od lat mówię, że powinna być od razu przy zgłoszeniu wymagana dodatkowo data i godzina zakupu, ale grochem o ścianę... Wyświetl w wątku >>
0 0