Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie cierpię, gdy ktoś tak do mnie mówi! Szczególnie, że wygrywam w 99% konkursy opisowe, co jednak przy aktualnie postępującym analfabetyźmie wtórnym społeczeństwa powinno z czasem być coraz łatwiejsze Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grusia - pisałam o moim wrażeniu A wzięło się ono wprost z proporcji ilości wygranych w konkach, gdy trzeba było coś kupić do ilości wygranych w konkach, kiedy nie było to wymagane. Proporcje te są w moim przypadku dosyć jednoznaczne, stąd wspomniana teoria Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może... Spadłeś? Powstań!
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie no problem koniec hurtowni minisów u kasjerek Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne - przecież nowe numery mają być dostępne zawsze od drugiego piątku miesiąca Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info! Paragonów mam zapas, ale nigdzie nie dostrzegłam zapisu o tym, że trzeba przesłać paragon na każde zgłoszenie. Tymczasem dziś wpadł Twix po raz drugi Z odesłaniem danych poczekamy, bo może w tzw. międzyczasie wyskoczą inne rewelacje Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, w kwestii Twixa raczej chyba niedowidząca lub ciężko kapująca Ale dzięki Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwoi mi się już i troi przed mymi oczami,
a nie widzę wciąż, gdzie stoi rzecz z paragonami,
że ich oddać tyle trzeba, co zgłoszeń wysłałam,
niech mnie piorun trafi z nieba, że nie doczytałam!
Już koperta poszła w piątek z paragonem jednym,
a tu nagle rośnie wątek z jakimś info wrednym.
Piszę krótki więc poemat i wylewam żale,
bo nic na ten dziwny temat nie dostrzegam wcale Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak raz miałam. Wieczorem napisałam miłego mejla do Rossnetu i nagle... wszystko się znalazło Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaje kosmetyków są takie same, ale kolory się różnią - zależy, na co się trafi, u mnie akurat fajooowe Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z chęcią pokarałabym za taki SPAMMMMM Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, bo nigdy niczego mi nie wręczyli. Co jednak nie zwalnia ich od wykazania się odrobiną staranności & inteligencji Poważnie się zastanawiam, czy wzorem Lutera nie walnąć jakiejś kartki na drzwiach zewnętrznych z wielkim nagłówkiem Ty, z InPostu! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WFK46H X6A4RR H694 Wyświetl w wątku >>