Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam, że kiedyś chciałam wziąć udział w ich konku. Trzeba było kupić jakiś produkt, więc obskoczyłam 3 sklepy ABC, a tam... nawet pod koniec promocji tego produktu nie mieli, kurz i bida piszczały w duecie po kątach, za to jedna z ekspedientek miała wąsa Taka to była moja krótka, konkursowa przygoda z siecią ABC
PS: Delma... fuuuuj! Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie Pieniądz robi pieniądz. Sęk w tym, żeby zdobyć ten pierwszy kapitał do zainwestowania... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś im się nie śpieszy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem tok myślowy Jak te wszystkie autka z nieobdzwonionych promocji znajdą swoich właścicieli, to też będzie sama radość, że... zostały na e-konkach Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem, ze względu na dużą ilość nagród i szybkie info o wygranej lub jej braku, jest to idealny konek dla zgranej EKIPY ludzi. Niestety, jak pokazuje życie, tu takiej ekipy aktualnie nie ma (chyba, że na PW). A szkoda...
PS: emanuela 24 - całkowicie zgadzam się z Tobą, lecz ten konek to, z mojego punktu widzenia, wyjątek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo widzisz, jest pewna, mało subtelna, różnica w wartości nagród konka Nescafe i konka Kubuś. I pewnie dlatego ludzie milczą. To mnie specjalnie nie dziwi...
Co mnie za to dziwi dogłębnie to fakt, że - sądząc po wypowiedziach na forum - paragonów ci u nas pod dostatkiem, zatem w Nescafe można by (teoretycznie) drogą wyjątku grać bez nich, a nagrody sprawiedliwie dzielić 50-50. Bonów od groma, paragonów też, a ludzie zamiast współpracować & zarabiać, wolą sobie dogryzać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda, to prawda Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że mieszkasz daleko, bo ktoś taki by mi się przydał Tymczasem muszę w ciemno zaadresować koperty, położyć je na łóżku, a klucze przekazać rodzicom (którzy jednak nie mają na nic czasu, bo remontują mieszkanie w innym mieście). Na poczcie muszę złożyć upoważnienie, a sąsiadki poprosić o cierpliwość wobec kurierów. Ale kto wie, czy się uda...? W razie czego, zgłoszę się nagle w wątku „Pomocy!!!”
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ będą obdzwaniać najciekawsze (z mojego punktu widzenia) konki,
+ będą żądać natychmiastowego przesłania paragonów, danych osobowych oraz przedziwnych ustaleń,
+ będą przychodzić kurierem/PP do pustego mieszkania przeróżne nagrody, na które czekam
Kiepsko się to wszystko ułożyło Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
23.08. o 12:00 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu co jakiś czas się przypominaj z tym voucherem I gratuluję wygranej!
PS: Moim zdaniem, całkiem fajny ten voucher, wybrałabym np. camping Santa Monica, 03/09/10- 17/09/10, Mobil home Bali, 1241,- zł, Szwajcaria moja miłość Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego odbieram mniej więcej na przemian w różnych drogeriach, u mnie w mieście są dwie
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie fakt, że organizuje to 4Frame... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam podróże pociągami! Oto, dlaczego warto wybrać pociąg:
+ jest dużo miejsca na bagaż, a w pociągach przedziałowych można się nawet położyć,
+ przy długich trasach nogi będą wdzięczne, bo można się przejść lub zmienić pozycję siedzącą,
+ pociąg jedzie z założoną prędkością bez względu na korki w miastach,
+ w pociągu można skorzystać z toalety, a w wielu autobusach NIE! Pamiętam, jak jechałam z Katowic do Darłówka - w autobusie nie było ubikacji, a kierowca robił przystanki co 4 godziny
Warto jednak pamiętać, że:
+ należy upewnić się na krótko przed wyjazdem, co do dokładnej godziny odjazdu pogiągu (dworzec w Katowicach zaczyna być remontowany, tydzień temu przesunęli nam odjazd o... minutę)
+ w przypadku podróżowania nocą, bezpieczniejsza jest podróż PKSem, bo choć jechałam w pojedynkę pociągiem nocnym do Wawy, nie mogę tego komuś polecić z czystym sumieniem. Jakkolwiek podróżowanie nocą to wg mnie jedyny powód, dla którego ewentualnie wybrałabym PKS Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info - mam nadzieję, że u nas w zestawach też będzie coś dla niemowlaka Wyświetl w wątku >>