Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że jest coś takiego, jak karma, a wszystko w świecie jest ze sobą w pewien sposób sprzężone. Kto gra nieuczciwie, przekona się w końcu, że to nie los się do niego uśmiechnął, ale życie się z niego napier... A gratulacje należą się każdemu, kto wymyślił fajne hasełko na ten konk, niezależnie od tego, czy figuruje na liście laureatów
Czas na obiad; jeśli potem będę sobie chciała poprawić humor, powymyślam hasełka na konk ze cenzurataśmą, który ponownie organizuje to samo wybitne gremium polonistów, co poprzednio Wczorajszy wieczór upłynął właśnie pod tym znakiem, więc pionas może twierdzić, że takimi hasłami nie wygramy, ale och pionas, zaprawdę powiadam Ci... damy radę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaa, niemniej dziękuję M. za paragony, com je ku legalnemu uczestnictwu otrzymała przed posłaniem zgłoszeń. Cóż, najwidoczniej mnożą się talenty w tym kraju Tylko nie wiem niestety, czy ci ludzie nam podnoszą poprzeczkę jakościową, czy zwyczajnie oszukują... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na odprężenie możesz podreptać do Szczawnicy i zrelaksować się w Kocim Zamku Kule bele, mieszkać w Krościenku to jak wygrana! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech ktoś doda do bazy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musisz wklejać linka, możesz opisać całą sprawę - jeśli chcą linka, niech Ci Organizator prześle PW Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostaje umieszczenie postu na tablicy powinien wywołać burzę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizator powinien był zamieścić na stronie konkursowej obrazki różniące się od tych poszukiwanych - możliwe, że ktoś stworzył kilkadziesiąt sobowtórów do każdej postaci i umieścił je na mapie
Proponuję Ci zgłosić sprawę na fb: http://www.facebook.com/tyskie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielki gratki na dobranoc Choć nie wiadomo, czy Laureatka zaśnie Może edith zostało jeszcze trochę malinowej nalewki? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda - głodnemu chleb na myśli Ale mnie początkowo też nawiedziła myśl, że afera z mamą owego gadżetu z fb dotyczyła Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ratunku Wszyscy mają grzyby, nie mam ja... Wróciłam z wakacji i doznałam głębokiego szoku dowiadując się od kolejnych znajomych oraz z forum, o ilości grzybów, które zebrali. Moje saldo, ze względu na wyjazd = zero A w weekend jadę w góry na rajd, więc chyba tej jesieni objem się smakiem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żenła większość nadesłanych zdjęć, ale to już tradycja w tego typu konkach
Podczas urlopu otwieram mój kochany n.p.m. (numer lipcowy albo sierpniowy), patrzę, jakiś konk fotograficzny był. Miejsce pierwsze = cudo, miejsce drugie = cudo, miejsce trzecie = gniot, jakich mało, 90% społeczeństwa ma lepszej jakości fotki na n-k! Pomijając już banalną treść tej miernej foty, czyli widoczek na Babią Górę. Więc sobie myślę, o co kaman? Po chwili wszystko jasne miejsce trzecie wybierali tylko i wyłącznie internauci
Morał: jeśli już brać udział w czymś takim, to na luzie, bo szkoda pigmentu we włosach... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tym konku zapewne Wasi mężczyźni Was bardzo dopingowali do intensywnego udziału Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986 - dla Ciebie również najlepsze życzenia! Wielu świetnych pomysłów na hasełka, wytrzymałych baterii w telefonach... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ voucher do SPA z Górskiej Natury (czekaliśmy ok. 2 tygodnie), Poczta Polska;
+ odebrane 2 mniejsze zestawy Soxo, moim zdaniem urocze; wielka radość, bo były tam min. malućkie rękawiczki, skarpetki i a'la buciki dla niemowlaka Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam się chłopakowi nie dziwię - czysta woda w Polsce, to jedna z tzw. miejskich legend Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajniusio Oby się kiedyś na nie dało coś wygrać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co mnie najbardziej dziwi - przecież promocje & konki mają zwiększać sprzedaż konkretnego towaru, więc z mojego punktu widzenia, franczyzobiorcy powinni być zobligowani do zamówienia tego towaru i promowania konka. Tymczasem w sklepach ABC miałam wrażenie, że pytam o kawior z kaszalota pakowany w słoiki 7 L
PS: Kaszalot, to ssak Wyświetl w wątku >>